Oblast ORISTANO - Golfový balíček IS ARENAS RESORT s 1/3/5/7 green fee

0
Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Beach club, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Golfové hřiště Is Arenas, Pineta Is Arenas, Sardinie Hotel Is Arenas Resort, Pineta Is Arenas, Sardinie Hotel Is Arenas Resort, Pineta Is Arenas, Sardinie Hotel s bazénem, Pineta Is Arenas, Sardinie Hotel, Pineta Is Arenas, Sardinie Hotelová restaurace, Pineta Is Arenas, Sardinie IS ARENAS gourmet 11 Junior Suite, Pineta Is Arenas, Sardinie Letecký pohled na areál hotelu, Pineta Is Arenas, Sardinie Pláž a moře, Pineta Is Arenas, Sardinie Pláž, Pineta Is Arenas, Sardinie Pláž, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Classic - koupelna, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Classic, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Classic, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Executive - koupelna, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Executive, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Superior - koupelna, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Superior, Pineta Is Arenas, Sardinie Projížďky na koních na pláži, Pineta Is Arenas, Sardinie Ubytování v bungalowech Comfort, Pineta Is Arenas, Sardinie Ubytování v bungalowech Comfort, Pineta Is Arenas, Sardinie Wellness & spa, Pineta Is Arenas, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie
Cena od: 29 656
V nabídce od: 21.02.2024
Kód zájezdu: GOLF IS ARENAS

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře
    • Aktivní dovolená
    • Golf

Luxusní hotel ležící u úchvatné písečné pláže, vyznačující se nadčasovým designem i rafinovanou kuchyní kombinující moderní trendy s tradiční sardinskou gastronomií, s golfovým hřištěm Is Arenas Golf - soukromým golfovým hřištěm s parem 72 zařazeným mezi nejlepší golfová hřiště na světě. Ideální dovolená pro milovníky sportu, přírody i relaxace.

Poloha: Rafinovaný a komfortní hotelový resort zařízený v elegantním a moderním stylu se pyšní jedinečnou polohou v klidné části západního pobřeží Sardinie, v příjemném piniovém háji o rozloze 850 ha, přímo u písečné pláže Is Arenas, 6 km od městečka Riola Sardo a 24 km od města Oristano, kde najdete veškeré turistické služby.
Vzdálenost od letiště v Cagliari: 115 km (cca 1h 30 min).
Vzdálenost od letiště v Olbii: 130 km (cca 2 hod).
Resort se nachází v odlehlejší části ostrova.
Pro dokonalou dovolenou doporučujeme pronájem vozu na celou dobu pobytu .

Pláž: Lemována nádherným borovicovým hájem, pláž, táhnoucí se obdivuhodných 6 km, s vyhrazeným prostorem vybaveným pro hotelové hosty, představuje skutečnou soukromou regenerační oázu.
Situována pouhých 400 m od hotelu, pláž je snadno dostupná půvabnou stezkou obklopenou vegetací. Pěší dovede na pláž bez toho, aniž by opustili prostor resortu nebo, kdo preferuje, může využít k cestě na pláž pohodlné elektrické golf car.
Pláž Is Arenas je bezesporu jednou z nejkrásnějších v oblasti Oristano. Vyznačuje se křišťálově čistým mořem, písečnými dunami s mnoha zlatavými odstíny a širokou paletou zeleně přilehlého borového háje. Autentický pobřežní klenot, který vás zve, abyste se ponořili do jeho přírodních krás a užili si chvíle čisté relaxace a zábavy. Soukromá hotelová pláž zaručujeme hotelovým hostům maximální pohodlí. Každý pokoj má k dispozici slunečník se dvěma lehátky a plážovou osušku pro každou osobu, což umocňuje zážitek z relaxace a potěšení na slunci bez příplatku. V hlavní sezóně funguje plážový S´ARENAS BEACH CLUB.

Sport a zábava: Přímo u hotelu je technicky zajímavé golfové hřiště s 18 jamkami s parem 72, zasazené v borovicovém háji, díky čemuž se zde příjemně hraje i v červenci a srpnu. Hraní golfu v Is Arenas je jedinečným zážitkem díky designu a vysoké úrovni údržby hřiště. Is Arenas Golf je soukromé golfové hřiště, takže hřiště není nikdy přeplněné a hráči budou hrát bez čekání, aniž by viděli hráče za sebou nebo před sebou!
Golf & Country Club Is Arenas je zařazen mezi nejlepší golfová hřiště na světě podle nedávného vydání mezinárodního průvodce Rolex a je v současné době na prvním místě mezi golfovými hřišti na Sardinii a na druhém místě mezi italskými golfovými hřišti v mezinárodním žebříčku předních golfových hřišť "Golfer's choice overall" z roku 2023.
Golfové zázemí resortu doplňuje 3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny.

Hosté mohou využívat hotelový bazén s lehátky a slunečníky, skupinové lekce jógy.
Za poplatek: jízdní kola včetně elektrokol, plážový tenis a volejbal, trekking s průvodcem, výlety na čtyřkolkách, jízda na koních, výlety na horských kolech, půjčení auta, vodní pólo, vodní sporty na pláži včetně půjčení gumových člunů, kajaků a surfů. Relaxační vyžití: Zen, Taj Chi Chuan, Waichi, Watsu ad.

Wellness & beauty: Moderní wellness centrum BOUTIQUE je luxusním chrámem pohody, kde se regeneruje mysl i tělo a znovu se objevují ty nejautentičtější emoce. Zahrnuje turecké lázně, 3 masážní salonky s vlastními sprchami a relaxační místností. Masáže, wellness procedury a kosmetické služby za poplatek.
"Používáme ingredience přírodního původu a z místních zdrojů, jako jsou čisté esenciální a rostlinné oleje a středomořské esence. Jako partnera jsme si vybrali italskou kosmetickou značku INSÌUM, která se zavázala poskytovat čisté, veganské a cruelty-free receptury s využitím vědecky pokročilých biotechnologických a high-tech principů.
Nabízíme širokou škálu ošetření obličeje a těla, masáží a rituálů čerpaných z různých tradic, programy věnované snižování stresu, spánku, dlouhověkosti, detoxikaci a hubnutí."
JÓGA & MEDITACE
Zažijte harmonii mezi myslí a tělem na lekcích jógy, které se konají dvakrát týdně a jsou určeny pro malé skupiny. Nechte se vést odbornými lektory v praxi, která vám pomůže najít rovnováhu a klid. Ponořte se do hluboké meditace se zvukovou lázní, jedinečným zážitkem, kdy vás zvuky a vibrace dovedou do stavu hluboké relaxace a regenerace. Prozkoumejte regenerační stezku v evokativním bioenergetickém borovém lese, kde se můžete propojit s přírodou a znovuobjevit blahodárnou rovnováhu.
BEZ TÍŽE
Aerodynamická jóga pomáhá zmírnit bolesti zad prostřednictvím dekomprese páteře a posílení síly horní části těla. Cviky v závěsných sítích ve skutečnosti nejen zlepšují krevní oběh v celém těle, ale umožňují aktivovat nervové receptory, které umožní lépe reagovat na podněty a vnější prostředí.
BOROVÝ LES
Bioenergetický borový les nabízí regenerační útočiště obklopené přírodou, místo pro plné vnímání a vdechování vitální energie stromů a spojení se silou země. Procházka mezi staletými stromy a poslech šumění větru ve větvích je zážitkem, který regeneruje tělo, mysl i ducha.
DO PŘÍRODY
Pěšky, na kole nebo na koni objevte kouzlo a autenticitu jedinečného místa. Zažijte vzrušující procházku v nedotčené přírodě. Vychutnejte si výlet na horských kolech po malebném poloostrově Sinis nebo jedinečný zážitek z jízdy na koni, prozkoumejte borový les a užívejte si výhod středomořských křovin, obdivujte útesy, pláže a písečné duny.

Program: V rámci golfových balíčků možnost rezervovat 1 / 3 / 5 / 7x green fee. Platné pro vybraný počet dnů, pro 1 osobu.
Na každý den vždy 1 hra na 18jamkovém hřišti Is Arenas Golf a přístup do všech tréninkových prostor (3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny), výhradně před nebo po hře.
Možnost rezervovat také neomezené balíčky s green fee na 3 / 5 / 7 dní, které zahrnují vstupy a hry na 18jamkovém golfovém hřišti Is Arenas Golf i vícekrát během dne, vč. přístupu do všech tréninkových prostor.
Tee time nutno rezervovat předem (dle aktuální dostupnosti).
Na vyžádání: Nabídky green fee junior pro hráče 6-17 let a individuální nabídky pro skupiny od 8 osob.

Udržitelnost a ekologie: Naprostou a nediskutovanou hlavní charakteristikou hotelu Is Arenas je nádherná příroda, která ho obklopuje. Hotelová síť jmenovala pro správu hotelu benefiční společnost, za účelem vytvoření pozitivního vlivu na společnost a životní prostředí, který působí transparentním, odpovědným a udržitelným způsobem.
"Udržitelnost je jádrem naší vize a hodnot. Neustále se snažíme zlepšovat energetickou účinnost našich zařízení a využíváme stále více obnovitelných zdrojů energie. Zavedli jsme opatření na úsporu vody, protože jsme si vědomi důležitosti zachování tohoto vzácného zdroje. Kromě toho aktivně pracujeme na minimalizaci produkovaného odpadu a přijímáme zásady udržitelného získávání zdrojů, čímž podporujeme služby s nízkým dopadem na životní prostředí."

Důležité: Pro tento zájezd platí odlišné storno podmínky od VSP CK SARDEGNA TRAVEL:
100 % storno poplatek od 15 dnů před začátkem zájezdu.
Ostatní dle CK.

Poplatky na místě - nepovinné: FAKULTATIVNÍ (na vyžádání):
Golf car: € 50 /hra (10.1.-31.3. a 1.11.-20.12), € 60 /hra (1.4.-30.6. a 1.10.-31.10. a 21.12.-31.12.), € 65 /hra (1.7.-30.9.)
Elektrický golfový vozík: € 35 /hra (10.1.-31.3. a 1.11.-20.12), € 40 /hra (1.4.-31.10. a 21.12.-31.12.)
Ruční golfový vozík: € 10 /hra
Zapůjčení golfového bagu (golfové hole Callaway): € 50 /hra
Driving range 25 míčků: € 2
Tournament fee: € 20 /dospělý, € 10 /junior
Dětská postýlka € 25/noc

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

10 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2024

10 % z ceny ubytování v termínu 13. 9. - 26. 10. 2024 při objednání do 30. 5. 2024


EXTRA SLEVY při objednání do 30. 4. 2024 (je možné kombinovat se slevou First Minute a již jsou započítané v ceně zájezdu):
10 % z ceny ubytování pro pobyty se snídaní v období 10.5.-11.7. a 13.9.-5.10.2024
5 % z ceny ubytování pro pobyty se snídaní v období 12.7.-12.9.2024
Sleva 7=6¨pro pobyty s polopenzí v období 10.5.-5.7.2024



NA VYŽÁDÁNÍ:
Nabídky green fee junior pro hráče 6-17 let.
Individuální nabídky pro skupiny od 8 osob.


Ubytování: hotel *****
Vybavení: GOLF IS ARENAS
18jamkové golfové hřiště s parem 72 navržené renomovanými architekty Robertem Von Hagge Smelekem a Barilem se nachází na 1100 hektarech borového lesa u 6 km písečné pláže. Golf & Country Club Is Arenas je zařazen mezi nejlepší golfová hřiště na světě podle nedávného vydání mezinárodního průvodce Rolex a je v současné době na prvním místě mezi golfovými hřišti na Sardinii a na druhém místě mezi italskými golfovými hřišti v mezinárodním žebříčku předních golfových hřišť "Golfer's choice overall" z roku 2023.
Hraní golfu v Is Arenas je jedinečným zážitkem díky designu a vysoké úrovni údržby hřiště. Is Arenas Golf je soukromé golfové hřiště, takže hřiště není nikdy přeplněné a hráči budou hrát bez čekání, aniž by viděli hráče za sebou nebo před sebou!
Golfové zázemí resortu doplňuje 3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny.

HOTEL IS ARENAS RESORT
Hostům je k dispozici nonstop recepce s lobby barem, restaurace, piano bar, kavárna, plážový bar, venkovní bazén s hydromasážními tryskami, wellness centrum, yoga, výtah v hlavní budově, konferenční místnost pro až 70 osob, knihovna s krbem, nehlídané parkoviště.
Za poplatek: room service, minibar, prádelna, půjčovna kol, Spa procedury, pronájem vozů a výlety.
Wi-Fi ve vnitřních společných prostorách i na pokojích zdarma.
Malé zvíře na vyžádání, za poplatek.

Hotel disponuje 90 pokoji umístěnými v hlavní budově a v bungalovech situovanými v zahradě. Všechny moderně zařízené pokoje se nacházejí v přízemí, nebo v 1. patře, jsou zařízeny v elegantním stylu, mají TV/Sat, klimatizaci, minibar, telefon, trezor, koupelnu se sprchou (není-li uvedeno jinak), fén a Wi-Fi, balkón nebo patio. Ložnice jsou možné jak s manželskou postelí, tak 2 oddělenými lůžky.

Pokoje v hlavní budově:
CLASSIC: (26-31 m2) ložnice, koupelna se sprchou či vanou. Max. 2 dospělí.
Jednolůžkové pokoje CLASSIC jsou vždy na vyžádání dle aktuální kapacity.
SUPERIOR: (36-41 m2) ložnice, pohovka, koupelna se sprchou či vanou. Max. 3 dospělí.
JUNIOR SUITE: (43-61 m2) ložnice, pohovka, koupelna se sprchou či vanou. Max. 3 dospělí.
Na vyžádání: FAMILY SUITE: (60 m2) Dvě oddělené ložnice a obývací zóna, dvě koupelny. Max. 4 dospělí.

Pokoje v borovém lese v bungalowech:
EXECUTIVE BUNGALOW: (39-45 m2) prostorná ložnice, koupelna se sprchou. Max. 2 dospělí.
COMFORT BUNGALOW: (51-64 m2) ložnice s obývacím pokojem s rozkládací pohovkou pro 2 osoby. Koupelna se sprchou. Max. 2 dospělí + 2 děti do 12 let.
Na vyžádání: DELUXE BUNGALOW: (64-69 m2) Ložnice, ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a obývací zóna s rozkládací pohovkou pro 1 osobu, koupelna se sprchou. Max. 2 dospělí + 3 děti do 12 let.
Na vyžádání exkluzivní suity umístěné v borovém lese:
GARDEN SUITE LUXURY GARDEN: (240 m2) - 3 ložnice, 3 šatny, 2 obývací pokoje, 4 koupelny, 2 vybavená patia.
Tento suite se skládá ze dvou propojených suite, které mohou být na vyžádání rozděleny na:
GARDEN SUITE (100 m2) - ložnice, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou a vanou. Max. 2 dospělí.
GARDEN SUITE DELUXE (140 m2) - 2 ložnice, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou a vanou. Max. 4 dospělí.

Na vyžádání možnost pokoje pro hendikepované (nelze Garden Suite).
Min délka pobytu 3 noci v období 5.7.-25.7. a 23.8.-5.9. a 4 noci v období 26.7.-22.8.2024
Check-in: 15:00; check-out 10:00. Dřívější check-in a pozdní check-out dle dostupnosti na vyžádání, za poplatek.

Strava: snídaně
Snídaně nebo za příplatek polopenze.
Restaurace JANAS s výhledem na bazén a do borového lesa nabízí skvělý kulinářský zážitek, zaměřený na sezónní a teritoriální produkty, je otevřena na snídaně a večeře. Snídaně formou bufetu (7:30-10:00), servírované gourmet večeře (19:30-21:30). Oběd a la carte za úhradu na místě v S´ARENAS BEACH CLUB, který nabízí nápoje a malá jídla po celý den nebo v hlavním baru LA PINETA BAR v blízkosti bazénu s patiem a krytou terasou.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

květen 2024

05.05. - 12.05.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 21% 39 056 Kč 30 856 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
12.05. - 19.05.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 24% 39 056 Kč 29 656 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
19.05. - 26.05.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 24% 40 356 Kč 30 656 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
26.05. - 02.06.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 14% 43 956 Kč 37 856 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

červen 2024

02.06. - 09.06.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 12% 45 656 Kč 40 256 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
09.06. - 16.06.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 14% 49 956 Kč 42 756 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
16.06. - 23.06.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 12% 51 356 Kč 44 956 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
23.06. - 30.06.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 13% 55 356 Kč 48 256 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
30.06. - 07.07.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 13% 57 256 Kč 49 956 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

červenec 2024

07.07. - 14.07.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 12% 61 556 Kč 53 956 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
14.07. - 21.07.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 10% 65 056 Kč 58 256 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
21.07. - 28.07.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 11% 65 956 Kč 58 956 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
28.07. - 04.08.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 16% 69 356 Kč 58 356 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

srpen 2024

04.08. - 11.08.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 11% 69 356 Kč 61 856 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
11.08. - 18.08.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 16% 69 356 Kč 58 356 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
18.08. - 25.08.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 11% 66 656 Kč 59 556 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
25.08. - 01.09.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 10% 59 656 Kč 53 556 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

září 2024

01.09. - 08.09.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 10% 58 256 Kč 52 356 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.09. - 15.09.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 10% 51 756 Kč 46 356 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
15.09. - 22.09.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 12% 43 956 Kč 38 856 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
22.09. - 29.09.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 11% 42 556 Kč 37 756 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
29.09. - 06.10.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 10% 39 056 Kč 34 956 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

říjen 2024

06.10. - 13.10.24 neděle - neděle
snídaně letecky (Praha)
Sleva 20% 39 056 Kč 31 356 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena obsahuje

  • LETECKÁ DOPRAVA: zpáteční letenka včetně tax, ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta na telefonu
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta na telefonu
  • V ceně golfového balíčku je, dle vybrané varianty, zahrnut 1 / 3 / 5 / 7x green fee pro vybraný počet dnů pro 1 osobu, na každý den vždy 1 hra na 18jamkovém golfovém hřišti Is Arenas Golf a přístup do všech tréninkových prostor (3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny), vždy před nebo po hře
  • Neomezené golfové balíčky, pro vybraný počet dnů pro 1 osobu, zahrnují možnost vstupu a her na 18jamkovém golfovém hřišti Is Arenas Go i vícekrát během dne, vč. přístupu do všech tréninkových prostor
  • Tee time nutno rezervovat předem (dle aktuální dostupnosti)
  • Ceny golfových balíčků jsou platné pouze v kombinaci s ubytování v hotelu Is Arenas Resort

Cena neobsahuje

  • Transfer z/na letiště. Nutno rezervovat privátní transfer
  • Leteckou přepravu golfového bagu. Na vyžádání, v rámci služby "Sportovní a plážové vybavení do 32 kg", cena: 1 700 Kč /ks/jeden směr
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.04.2024)