Oblast ORISTANO - Single rodiče s dětmi

0
Single rodiče s dětmi s Lucií Aktivity na pláži, Arborea, Sardinie Aktivity na pláži, Arborea, Sardinie Animační program pro děti, Arborea, Sardinie Bazén, Arbore, Sardinie Bazén, Arborea, Sardinie Hotelová pláž, Arborea, Sardinie Chvíle odpočinku ve Wellness, Arborea, Sardinie Letecký pohled na hotel, Arborea, Sardinie Malování na obličej, Arborea, Sardinie Pokoj STANDARD bez balkónu, Arborea, Sardinie Pokoj Superior, Arborea, Sardinie Ponici, Arborea, Sardinie Ponici, Arborea, Sardinie Poníci, Arborea, Sardinie Poníci, Arborea, Sardinie Projížďka v kočáru, Arborea, Sardinie Vyjížďka na ponících, Arborea, Sardinie Výlet do parku Sardinie v miniatuře, Sardinie Výlet do parku Sardinie v miniatuře, Sardinie Výlet do parku Sardinie v miniatuře, Sardinie Výlet do parku Sardinie v miniatuře, Sardinie Výlet do parku Sardinie v miniatuře, Sardinie Výlet do parku Sardinie v miniatuře, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie
Cena od: 2 490
V nabídce od: 17.11.2023
Kód zájezdu: Single rodice s detmi

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře

Dovolená na míru pro single rodiče, kteří plánují dovolenou s dítětem bez partnera a mají obavy, jak vše zvládnou.
Týden plný zábavy, smíchu, poznání, dobrodružství a nových přátelství, ale i odpočinku pro dospělé.
Celý týden se o vás a veškerou zábavu bude starat Lucie, která je součástí týmu SARDEGNA TRAVEL již 14 rokem.

Poloha: Celý resort se rozkládá v borovém lese na západním pobřeží cca 150 m od moře, 5 km od městečka Arborea v Golfo di Oristano . Vzdálenost od letiště v Cagliari je cca 90 km.

Pláž: Písečná pláž Arborea s pozvolným vstupem do moře je vzdálená přibližně 400 metrům od hotelových budov. Je přístupná přímo z hotelové zahrady. K dispozici jsou slunečníky a lehátka zdarma (dle dostupnosti). Plážové osušky za poplatek. Na pláži je k dispozici bar. Možnost půjčení windsurfingu a kanoí (za poplatek). V oblasti není výjimkou zvýšený výskyt mořské trávy posidonie.

Sport a zábava: Wellness & beauty: Dospělí mají během pobytu 1 vstup do wellness centra na 30 min. zdarma. Každý další vstup za poplatek se slevou 10%.
Dětem se během odpočinku dospělých ve wellness bude věnovat Lucie (mimo časy fakultativních výletů).

Pro děti: Zajištěn bohatý program v českém jazyce.

Důležité: Min. počet účastníků zájezdu 20 dospělých a 20 dětí.

Poplatky na místě - povinné: Poplatky k úhradě na místě:
Pobytová taxa v tuto chvíli není vyžadována - změna vyhrazena.

Vstup do Parku Sardinie v miniatuře: €20/ dospělí, €16 děti od 1m do 11 let, děti do 1metru zdarma.

Program: 1. den - Odlet z letiště Václava Havla v Praze, přílet na letiště Elmas v hlavním městě Cagliari . Transfer do hotelu cca 2 hodiny. Welcome drink na přivítanou, ubytování a seznámení se s hotelem a všemi účastníky zájezdu. Po večeři mini disko a zábava pro rodiče s dětmi, seznamovací hry.

2. den - Dopolední soutěže na pláži a stavění hradu z písku, oběd a pauza na odpočinek. Odpoledne společná návštěva stájí přímo v hotelovém komplexu s komentovanou prohlídkou, poté pro děti lekce jízdy na ponících. Po večeři mini disko a zábava pro děti.

3. den - Celodenní výlet do Parku Sardegna in Miniatura (Sardinie v miniatuře - vstup k úhradě na místě), oběd formou balíčku, návrat do hotelu ve večerních hodinách, po večeři mini disko a zábava pro děti.
Cena vstupu do parku zahrnuje: projížďku elektrickým vláčkem dinosauřím parkem, který se rozrostl o mláďata dinosaurů a megalodona, projížďku lodičkou kolem malého ostrova Sardinie s miniaturami, komentované prohlídky astronomického muzea, planetária, přírodního parku s tropickým lesem a prvním akváriem na Sardinii ve tvaru průhledného tunelu, voliéru s papoušky, skleník se sukulenty a také prehistorický nuragský park včetně několika typických budov a robotických vypravěčů. Součástí parku je i dětské hřiště, bar a restaurace. K dispozici jsou i piknikové stoly s posezením.


4. den - Dopolední hry a soutěže u bazénu či na pláži. Po obědě je pro děti připraven mini kurz vaření. Pro rodiče fakultativní výlet do místního vinařství (cca 4h) včetně komentované prohlídky sklepů, vinic a degustace vín. Výsledek dětského snažení budou děti ochutnávat společně s rodiči po jejich návratu do hotelu. Po večeři zábava pro děti i rodiče s překvapením.

5. den - Dopolední program na pláži, oběd a následný fakultativní výlet na přírodovědnou procházku v Parku Giara , návrat do hotelu. Po večeři mini disko pro děti.

Popis výletu: Odjezd z hotelu v 15.30 h, cesta do Tuili (cca 60 min), odtud kouzelná procházka parkem na náhorní plošině Giara, kde budete s trochou štěstí moci pozorovat divoké sardinské koně. Park Giara je domovem některých běžných druhů savců a stálých i tažných ptáků, kteří se běžně vyskytují v lesích Sardinie. Okolo 20.00 h návrat do hotelu. Po večeři následuje krátký program pro děti i rodiče.

6. den - Dopolední hry a soutěže na pláži. Po obědě čas na odpočinek, dospělí se mohou fakultativně zúčastnit organizované projížďky na koních, pro děti program na pláži. Po večeři mini disko pro děti.

7. den - Dopolední hry na pláži a turnaje rodičů s dětmi. Odpoledne volný program. Po večeři rozlučkový večírek.

8. den - V pozdních dopoledních hodinách transfer na letiště v Cagliari a návrat do Prahy.

Poplatky na místě - nepovinné: Fakultativní (na vyžádání):

Výlet do Vinařství s programem pro děti i dospělé:
Dospělí €65, děti €40

Výlet Giara di Gesturi:
Dospělí €53, děti 5-12 let €43, děti 2-4 roky €35.

Kolektivní projížďka na koních pro dospělé €30


Ubytování: hotel ****
Vybavení: V areálu najdete 3 hotelové budovy, restaurace, bary, amfiteátr, dva bazény, z nichž jeden je plavecký, terasu se slunečníky a lehátky, lázeňské centrum Posidonya, autopůjčovnu, obchod se suvenýry. Wi-Fi ve spol. prostorách (zdarma), parkoviště.

Hotel disponuje celkem 315 hotelovými pokoji různých kategorií zařízených v tradičním sardinském stylu. Pokoje jsou vybaveny miniledničkou, satelitní TV, koupelnou s WC, fénem, trezorem na pokoji (případně na recepci za poplatek), klimatizací.
Ubytování je zajištěno v pokojích kategorie Standard nebo Superior dle obsazeností hotelu:
STANDARD - pokoje bez balkónu nebo patia.
SUPERIOR - s balkónem a výhledem na bazén nebo do parku.

Strava: plná penze
Snídaně, oběd a večeře formou bufetu podávané v centrální restauraci.
Večeře a obědy s nápoji, konkrétně 1/4 l domácí červené nebo bílé víno, 1/2 l vody. Ostatní nápoje za poplatek.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

09.06. - 16.06.24 neděle - neděle
plná penze letecky (Praha)
2 490 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, welcome drink, ubytování s plnou penzí a nápoji (voda a víno u jídla), pro děti 1 lekce s poníky (děti 3-12 let), pro dospělé 1 vstup do wellness, česky mluvícího průvodce
(Popis zájezdu byl aktualizován 11.04.2024)