Oblast OLBIA TEMPIO - HOTEL IL FARO DI MOLARA ****

0
Exteriér hotelu, Porto San Paolo, Sardinie Bar, Porto San Paolo, Sardinie Dvoulůžkový pokoj Standard, Porto San Paolo, Sardinie Exteriér hotelu, Porto San Paolo, Sardinie Koupelna, Porto San Paolo, Sardinie Koupelna, Porto San Paolo, Sardinie Pláž, Porto San Paolo, Sardinie Pláž, Porto San Paolo, Sardinie Pokoj Comfort, Porto San Paolo, Sardinie Pokoj Comfort, Porto San Paolo, Sardinie Pokoj Standard, Porto San Paolo, Sardinie Recepce, Porto San Paolo, Sardinie Restaurace, Porto San Paolo, Sardinie Restaurace, Porto San Paolo, Sardinie Restaurace, Porto San Paolo, Sardinie TV sál, Porto San Paolo, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie
Cena od: 5 190
V nabídce od: 04.04.2022
Kód zájezdu: BIN IL FARO

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Malý hotýlek Il Faro di Molara s privilegovanou pozicí v centru městečka Porto San Paolo a zároveň kousek od moře a přístavu nabízí dynamickou, ale i relaxační dovolenou.

Poloha: Hotel se nachází v centru městečka Porto San Paolo, které nabízí turistům restaurace, bary a různé typy služeb. V blízkosti se nachází řada krásných pláží a možností k poznávání severní části ostrova.

Vzdálenost od letiště v Olbii 13 km (cca 20 min).

Pláž: Na pláži, která je vzdálená cca 150m je od hotelu mají klienti možnost využít veřejnou část pláže nebo si pronajmout plážový servis .

Sport a zábava: Nedaleko hotelu se nachází bazén pro dospělé i děti vybaven slunečníky a lehátky za poplatek, cvičné golfové hřiště, potápěčské centrum. V centru městečka Porto San Paolo a na pláži možnost vodních sportů, půjčovna kánoí (vše za poplatek). Z turistického přístavu vyjíždí výlety na ostrov Tavolara.

Pro děti: Hlídaní dětí na vyžádání a za poplatek.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Hotel svým klientům nabízí služby recepce, výtah, hotelovou garáž (za poplatek €5/den), Wi-Fi zdarma. V přízemí hotelu, k dispozici také veřejnosti, se nachází klimatizovaná restaurace s verandou, elegantní bar a butik.

34 moderních pokojů zařízených v jednoduchém elegantním stylu je vybaveno mini barem (za poplatek), klimatizací, TV LCD/Sat, trezorem, telefonem a fénem.

Pokoje Standard: se nacházejí v přízemí a disponují manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Možnost 1 postýlky.
Pokoje Comfort: se nacházejí v 1 nebo 2 patře a disponují balkonem, manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, s možností 1 přistýlky nebo postýlky.

Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu.

Check-in od 15:00, check-out do 11:00. Minimální pobyt 2 noci.

Strava: snídaně
Snídaně podávané formou bufetu v hotelovém baru v přízemí.

V přízemí se nachází také restaurace otevřená od 30.5.-30.9., která je zaměřená na středozemní a místní kuchyni.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní, služby delegáta (od 31.5. do 30.9.2023)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní, služby delegáta (od 31.5. do 30.9.2023)
(Popis zájezdu byl aktualizován 15.07.2023)