Villasimius - FALKENSTEINER RESORT CAPO BOI *****

0
Pohled směrem k moři, Villasimius, Sardinie Bazén, Villasimius, Sardinie Dětský Falky klub, Villasimius, Sardinie Dětský Falky klub, Villasimius, Sardinie Dětský Falky klub, Villasimius, Sardinie Exteriér restaurace, Villasimius, Sardinie Exteriér s restaurací, Villasimius, Sardinie Exteriér, Villasimius, Sardinie Hotelová hala, Villasimius, Sardinie Hotelová hala, Villasimius, Sardinie Hotelová pláž, Villasimius, Sardinie Interiér pokoje, Villasimius, Sardinie Interiér pokojů, Villasimius, Sardinie Interiér pokojů, Villasimius, Sardinie Letecký pohled, Villasimius, Sardinie Noční pohled na bazén, Villasimius, Sardinie Pohled na hotel s pláží, Villasimius, Sardinie Pohled na hotel, Villasimius, Sardinie Recepce, Villasimius, Sardinie Recepce, Villasimius, Sardinie Relaxační bazén Infinity Pool, Villasimius, Sardinie Restaurace na pláži, Villasimius, Sardinie Restaurace na pláži, Villasimius, Sardinie Restaurace na pláži, Villasimius, Sardinie SPA, relaxační místnost, Villasimius, Sardinie Spa, Villasimius, Sardinie Spa, Villasimius, Sardinie Terasa, Villasimius, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie / Sardinie
V nabídce od: 25.10.2018
Kód zájezdu: CAPO BOI

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře

Romantický komplex v maurském stylu, v nádherné zahradě s panoramatickým bazénem přímo u pláže. Ideální pro páry ale i rodiny s dětmi.

Poloha: Komfortně vybavený hotelový resort Capo Boi v netradičním maurském stylu je situovaný v jedné z nejkrásnějších částí jižní Sardinie, přímo na pláži cca 5 km od oblíbeného turistického městečka Villasimius a hodinu jízdy od hlavního města ostrova - Cagliari, s působivým historickým centrem a panoramatem hradu i bohatými nákupními a zábavními možnostmi. V okolí se nachází množství přírodních a kulturních zajímavostí, nádherné místní písečné pláže a křišťálové moře jsou ideální pro milovníky vodních sportů.
Vzdálenost od letiště v Cagliari 56 km (cca 1 hod).

Pláž: Krásná pláž s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází v soukromé zátoce přímo u hotelu, která je celá včetně pláže k dispozici pouze pro klienty hotelu Falkensteiner Resort Capo Boi. Zdejší nádherné zátoky a křišťálové moře jsou ideální pro šnorchlování.
K dispozici slunečníky a lehátka zdarma, v ceně plážová taška s županem, osuškou a pantoflemi na celý pobyt.
Plážová restaurace a bar nabízejí snack, nápoje a občerstvení v odpoledních a večerních hodinách (za poplatek).
U plážového baru si můžete objednat osvěžující nápoje, které Vám na přání přinesou až k lehátku.

Sport a zábava: Relaxační panoramatický bazén Infinity s výhledem na moře, rodinný bazén se skluzavkou a vodními hrami vhodný i pro děti, malý amfiteátr s animačním programem pro děti i dospělé, skupinové kurzy jógy, pilates, gymnastiky, strečinku, vodní gymnastiky, nordic walking, meditace, půjčení jízdních kol.
Hudební Club Lounge s programem světových DJ´s a známých osobností, široká nabídka drinků, otevřen 18-24 h.
Za poplatek: vodní sporty - kanoe, kajak, windsurfing, šlapadla, potápění, pronájem auta, skútru, jachty, člunu, lodní výlety.
Golf 7,5 km autem: 18jamkové hřiště Tanka Golf & Country Club.

Wellness & beauty: ACQUAPURA SPA o rozloze 750 m² nabízí recepci, čajový salonek, 5 salonků na wellness procedury dle Anne Semonin, saunu, turecké lázně, finskou saunu, infrakabinku, vyhřívané kamenné lavice, relaxační sál s přístupem do bazénu Acquapura SPA (vnitřní i venkovní část s koupáním pod arkádami, nafukovací lehátka), půjčení osušek, moderně vybavený sál o rozloze 100 m² pro kardiofitness s výhledem do zahrady, skupinové kurzy jógy, pilates. Vše ZDARMA, zkrášlovací procedury za poplatek.

Důležité: U tohoto hotelu platí jiné storno podmínky než jsou uvedeny ve VSP CK: U zájezdů obsahující slevu first moment (která je platná do 31.3.2019) jsou stornopoplatky při zrušení zájezdu do 45 dnů před odjezdem, ve výši 20% ceny zájezdu. Poté dle VSP.

Pro děti: Dětský svět Falky Land - vnitřní i venkovní animační program pro děti od 3 let, animace 7 dní v týdnu, mini diskotéka, check-in a welcome drink pro děti v rámci klubu. Falkensteiner Teens World pro teenagery.
Falky-Swim Academy – kurzy plavání pro batolata, děti a dospělé (za poplatek)
Dětské hry v rodinném bazénu. Dětský koutek pro děti a teenagery v restauraci.
Baby kit - za poplatek - na vyžádání při rezervaci pokoje - kočárek (golfky), vanička, přebalovací pult, přebalovací podložka, ohřívač lahví, koš na plenky.
Vybavení pro batolata (dle dostupnosti, nutno oznámit před příjezdem).
Za poplatek: oběd pro děti s animátory, kurzy potápění a plavání, hlídání dětí (na vyžádání), dětská výbavička (Baby Kit, na vyžádání při rezervaci pokoje).


Ubytování: hotel *****
Vybavení: Originální hotel, v r. 2016 důkladně renovovaný pro kategorii 5*, je postavený ve středomořském stylu a je umístěn uprostřed prostorné zahrady postupně se svažující k moři. K dispozici jsou služby recepce, 2 restaurace (centrální hotelová a na pláži), 2 bary, hudební klub Lounge, 2 venkovní bazény s lehátky a slunečníky, fitness a wellness centrum s bazénem, animační program (v hl. sezóně), parkoviště. Vnitřní prostory hotelu jsou nekuřácké. Jsou akceptovány platební karty VISA, MasterCard, Diners, American Express.
Za poplatek a na vyžádání: pokojová služba, prádelna, hlídání dětí. Před hotelem se nachází zastávka autobusu (Villasimius cca 2€/1 cesta).
Wi-Fi v celém areálu zdarma.
Zvířata nejsou povolena.

Hotel nabízí 122 pokojů, rodinných pokojů a apartmá rozmístěných do hlavní budovy, domků a vil vybavených ve středomořském stylu. Všechny pokoje mají vlastní terasu nebo zahrádku s posezením, koupelnu se sprchou či vanou. Na vyžádání pokoje pro hendikepované.

JUNIOR SUITE S VÝHLEDEM DO PARKU (36 m2 + balkon 10-20 m2) hlavní budova. Ložnice s manželskou postelí, oddělená obytná část s pohovkou, balkon. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 11,9 let.
FAMILY S VÝHLEDEM DO PARKU: (36 m2 + terasa nebo balkon 10-20 m2), hlavní budova. Ložnice s manželským lůžkem, oddělená obývací část s rozkládací pohovkou, balkon nebo terasa. Max. obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 11,9 let.
JUNIOR SUITE S BOČNÍM VÝHLEDEM NA MOŘE: (33-43 m2 + balkon 10-20 m2), hlavní budova. Ložnice s manželským lůžkem, vizuálně oddělená obývací část s rozkládací pohovkou, balkon. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 11,9 let.
JUNIOR SUITE S VÝHLEDEM NA MOŘE: (33-43 m2 + balkon 10-20 m2), hlavní budova. Ložnice s manželským lůžkem, vizuálně oddělená obývací část s rozkládací pohovkou, balkon. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 11,9 let.
FAMILY SUITE GARDEN: (42 m2 + terasa 21 m2) - ložnice s manželským lůžkem a pohovkou, oddělený dvoulůžkový pokoj. Max. obsazenost 4 dospělí + 1 dítě do 11,9 let.
2 LOŽNICOVÁ VILLA: (50 - 60 m2 + balkon či terasa 6 m2 nebo zahrádka 6-20 m2), vilky s výhledem do zahrady, 2 dvoulůžkové pokoje propojené dveřmi, 2 koupelny. Max. obsazenost 4 dospělí + 1 dítě do 11,9 let.
2 LOŽNICOVÁ VILLA S BOČNÍM VÝHLEDEM NA MOŘE: (50 - 60 m2 + balkon či terasa 6 m2 nebo zahrádka 6-20 m2), vilky s bočním výhledem na moře, 2 dvoulůžkové pokoje propojené dveřmi, 2 koupelny. Max. obsazenost 4 dospělí + 1 dítě do 11,9 let.
FAMILY VILLA: (55 m2 + balkon či terasa 6 m2 nebo zahrádka 6-30 m2), vilky s výhledem do zahrady nebo na moře (negarantováno). Ložnice s manželskou postelí, dětský a obývací pokoj. Max. obsazenost 2 dospělí + 3 děti do 11,9 let.

Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu.

Check-in: 15:00, check-out: 10:00 h. Na vyžádání a za příplatek dřívější check-in a pozdní check-out (dle dostupnosti).

Strava: polopenze
Polopenze.
Snídaně a večeře v hotelové restauraci formou bohatého gourmet bufetu.
Za poplatek na místě možnost lehkého oběda formou bufetu.

V ceně pobytu je 1 welcome drink při příjezdu.

Hotelová restaurace otevřená celý den nabízí výtečnou sardinskou kuchyni v kombinaci s typickými alpskými recepty, čerstvé ryby, grilované speciality, pizzu, wok pokrmy, vše doprovázené vynikajícími lokálními víny.
Součástí restaurace je dětský koutek se speciálním bufetem pro děti a stoly pro teenagery.
Několikrát týdně je nabízen tématický bufet a show cooking, nepravidelně barbecue večery.
Na vyžádání možnost bezlepkové a bezlaktózové diety.

LOUNGE BAR s panoramatickou terasou - nabízí špičková sardinská vína a sýry, kávu, snack, otevřen 10-01 h.
POOL BAR u Infinity Relax bazénu - nápoje a snack, bruschetty, pizza a grilované speciality z pece na dřevo, saláty, otevřen 10-18 h.
KLUBOVÝ SALONEK - hudba, smoothies, ledové nápoje a koktejly, otevřen 18-24 h.

Na pláži:
BEACH RESTAURANT - panoramatická restaurace s výhledem na moře a pláž, otevřena 12-24 h, nabízí pizzu, grilované speciality, těstoviny, bufet s předkrmy. Večer menu á la carte na bázi ryb, sushi, sashimi. Rezervace míst předem nutná - sleva € 25/os. jako kompenzace za nevyužitou večeři rámci polopenze.
BEACH BAR - plážový bar s nabídkou lehkého občerstvení a zmrzliny, otevřen 9-24 h.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s polopenzí, welcome drink, 1 láhev minerální vody/ pokoj/ pobyt, služby delegáta (od 1. 6. do 30. 9. 2019)

Cena neobsahuje

  • Pojištění - doporučujeme sjednat
  • Poplatky na místě: Povinné: pobytová taxa
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.07.2019)