Arbatax - ARBATAX PARK RESORT - HOTEL TELIS ****

0
Pohled na jednu z hotelových pláží, Arbatax, Sardinie Acquagym v bazénu Tropicana, Arbatax, Sardinie Bazén ve wellness centru, Arbatax, Sardinie Bazény ve Vik - mini klubu, Arbatax, Sardinie Bílý páv v parku Bellavista, Arbatax, Sardinie Budova s pokoji Telis, Arbatax, Sardinie Budova s pokoji, Arbatax, Sardinie Cala Sisine, Ogliastra, Sardinie Centrální bar, Arbatax, Sardinie Centrální bazén Telisu, Arbatax, Sardinie Centrální recepce u hlavní brány, Arbatax, Sardinie Centrální restaurace Telis - bufet, Arbatax, Sardinie Červené skály, Arbatax, Sardinie Divocí koně v parku Bellavista, Arbatax, Sardinie Divoká prasata v parku Bellavista, Arbatax, Sardinie Jeep tour Ogliastrou, Arbatax, Sardinie JUNIOR SUITE, Arbatax, Sardinie Kánoe a pláž Sport, Arbatax, Sardinie Krmení v parku Bellavista, , Arbatax, Sardinie Krytý bazén ve wellness centru, Arbatax, Sardinie Letecký pohled na moře a kanoe, Arbatax, Sardinie Letecký pohled na poloostrov, Arbatax, Sardinie Letecký pohled na poloostrov, Arbatax, Sardinie Lukostřelba, Arbatax, Sardinie Mufloni v parku Bellavista, Arbatax, Sardinie Olymionický bazén Sport, Arbatax, Sardinie Open space recepce u hlavní brány, Arbatax, Sardinie Oslík v parku Bellavista, Arbatax, Sardinie Pláž Golfetto, Arbatax, Sardinie Pláž Le Palme, Arbatax, Sardinie Pláž Lido di Orri, Arbatax, Sardinie Pohled na propojené pokoje FAMILY, Arbatax, Sardinie Pokoj CLASSIC, Arbatax, Sardinie Pokoj STANDARD/CLASSIC, Arbatax, Sardinie Pokoj SUPERIOR, Arbatax, Sardinie Potápění, Arbatax, Sardinie Recepce Wellness centra Bellavista, Arbatax, Sardinie Relax, Arbatax, Sardinie Terasa pokoje SUPERIOR, Arbatax, Sardinie Trekking, Arbatax, Sardinie Turecké lázně ve wellness centru, Arbatax, Sardinie Večerní animace na jevišti Bellavista, Arbatax, Sardinie Wellness centrum, Arbatax, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie / Sardinie
Cena od: 7 990
V nabídce od: 25.10.2018
Kód zájezdu: ARBATAX TELIS

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře
    • Aktivní dovolená

Resort nabízející na jednom místě veškeré služby, zábavu, sportovní vyžití pro aktivní strávení vaší dovolené.

Poloha: Letovisko klubového typu se nachází na východním pobřeží ostrova asi 3 km od města Arbatax v mírně svažité 60 hektarové středomořské zahradě u členitého pobřeží s množstvím menších písečných pláží. Je to jeden z nejkomplexnějších turistických resortů na ostrově. K resortu patří obora "Bellavista" s typickými sardskými rostlinami a zvířaty (mufloni, divočáci, koně, sardské krávy) - vstup zdarma.
Hotelová část TELIS**** tvoří jednu z větších a komplexně vybavených částí resortu, jednotlivé pokoje jsou umístěny v nízkých domcích v zeleni na mírném svahu za hlavní budovou s centrální restaurací, bazénem a službami.
Vzdálenost od letiště v Cagliari 146 km (cca 2h 15min), od letiště v Olbii cca 180 km (cca 2h 30 min).

Pláž: V této největší části Telis jsou hostům k dispozici 3 pláže vč. přírodní písečné pláže Tellis Village ohraničené kameny, ve vzdálenější části resortu (Cala Moresca) - v malebné zátoce - je dřevěná sluneční terasa vybavená slunečníky a lehátky a ještě další skalnatá pláž Baia Monte Turri. 
Všechny pláže jsou vybavené lehátky a slunečníky (zdarma do vyčerpání, osušky na vratnou kauci, s poplatkem za výměnu). Několikrát denně jezdí gumový člun přímo z pláže Cottage a Borgo Cala Moresca na pláž Lido di Orri (5 minut, € 5/ os. a/r) nebo lze využít službu linkového autobusu se zastávkou před resortem. Větší pláž Orri se zázemím a barem s částí vyhrazenou jen pro hosty resortu (slunečníky a lehátka zdarma, do vyčerpání kapacity).

Sport a zábava: V horní části zóny Telis se nachází 5 tenisových kurtů, 2 různě velká hřiště na fotbálek, venkovní hřiště a basketbalový koš. Lukostřelba v nejvýše položené části Park. U vstupu do části Cala Moresca jsou 2 kurty na squash. Dále je zde velké množství animačních programů (skupinové lekce tenisu a fotbalu, venkovního aerobiku a vodní gymnastiky, plážového volejbalu, kanoingu a lukostřelby), možnost závodů v plavání či vodní pólo ve sportovním bazénu. Individuální lekce sportů za poplatek.
Blízké potápěčské centrum pořádá přímo v resortu bezplatné kurzy plavání a jízdy na kánoi a za poplatek pro děti kurzy jízdy na plachetnici, kurzy potápění pro dospělé a potápěčské exkurze vč. nočního potápění. Je v něm také půjčovna vybavení na šnorchlování, kánoí, loďěk a windsurfů (za poplatek). Zájemce o další aktivity vyzvedávají v resortu a sami převážejí na místa kurzů a výletů. 
Několik málo km od resortu je jízdárna.

Wellness & beauty: Vstup do moderního wellness centra je pro všechny klienty resortu za poplatek (hosté pokojů Superior a Junior Suite s min. 3denním pobytem mají 1 vstup/os. zdarma). Je zde k dispozici 10 bazénů s ohřívanou slanou vodou kolem velkého venkovního bazénu, dále mj. turecké lázně, velká sauna, emoční sprchy, hydromasáže, podvodní hudba, ledová kaskáda, solná jeskyně, relaxační sál, za poplatek masáže a estetické procedury v centru krásy.
Minimální požadovaný věk pro vstup do wellness centra je 16 let.

Pro děti: V resortu se nacházejí 2 dětské bazény, množství animačních a sportovních programů, baby dance, minikabaret, corrida;
- hlídání dětí od 3 do 18 let denně 9:30-18 h
- Baby klub – pro děti od 4 do 8 let
- Mini klub – pro děti od 8 do 13 let
- Young klub – pro děti od 13 do 17 let.

Dětský koutek se zázemím (druhý je v části Cala Moresca) pro možnost přípravy stravy pro nejmenší (jídlo není dodáváno) - kuchyňka s troubami, mikrovlnkami, mixéry, ledničkami; přebalovací pulty.

Další služby: Pro rok 2020 plánují v resortu otevřít dvě stezky, první "Viale degli Oleandri”, která bude dlouhá cca 500 metrů a povede od hotelu Telis do zálivu Porto Frailis, a druhou "Viale Bellavista”, která povede od hotelu Borgo Cala Moresca, do centra města Arbatax.
V plánu je otevřít také novou část parku Bellavista, nazvanou "Zahrada říše divů"

Speciální nabídky: NA VYŽÁDÁNÍ:
Sleva 5% z ubytování při pobytu delším než 14 dní - NELZE KOMBINOVAT

Speciální sleva pro 1 dospělého a 1 dítě.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Resort nabízí kompletní zázemí služeb a zábavy. Jeho centrem je velké náměstí s barem a hlavní restaurací. Dále je klientům k dispozici celkem 6 dalších restaurací, 7 barů (jeden na pláži), 7 bazénů s lehátky a slunečníky nebo stínem (např. centrální, tropický, 50 m sportovní) a 2 dětské bazény. V nejvyšší části resortu, s názvem Park, s krásnými výhledy na moře, se nachází wellness centrum (2000m2, vstup za poplatek) diskotéka a velký amfiteátr, v části Telis je další velký amfiteátr a sportovní centrum, dále jsou v areálu některé aktivity potápěčského centra, herna, baby-, mini- a junior klub, parkoviště, butiky. Resortem stále projíždějí 2 minibusy, kterými je možné si zkrátit cestu areálem či lze využít autobusové spojení do centra Tortoli (několikrát denně, za poplatek). 
Wi-Fi ve společných prostorách (2 větší zóny v resortu, bez poplatku). Síla a dostupnost signálu (tel.a Wi-Fi) v závislosti na poloze dost kolísá.
Malá zvířata jsou povolena (na vyžádání, za poplatek)
Hotel akceptuje všechny platební karty kromě Dinner. 
Pozor - vzhledem ke značné členitosti terénu není pobyt vhodný pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Telis Village disponuje 380 pokoji umístěnými v nízkých budovách mezi stromy. Pokoje jsou vybaveny klimatizací-topením, TV, trezorem, telefonem, minibarem (konzumace za poplatek), v koupelně sprcha, fén. Postýlka pro děti do 3 let na vyžádání, zdarma (strava dle výběru za poplatek na místě) - max. obsazenost všech pokojů jsou 4 osoby vč. max. 2 dětí 0-10 let. Část pokojů prochází pro sezónu 2020 kompletní renovací.

CLASSIC - přízemní pokoje v klidnější části na kopci, 100 - 500 m od pláže a cca 300 m od centrální části s bazénem a restaurací, obzvláště vhodné pro rodiny s dětmi. Upozorňujeme na velmi jednoduché vybavení pokojů.
SUPERIOR - ložnice s obývacím koutem (pohovka); pokoje situované poblíž centrální části, vždy v 1. patře s balkonem / krytou terasou s posezením a širším výhledem. Při pobytu min. 3 noci je 1 volný vstup pro dospělou osobu do wellness centra a první náplň minibaru (mimo alkoholické nápoje).
PROPOJENÉ POKOJE - dva samostatné pokoje propojené vnitřními dveřmi. Požadovaná obsazenost 4 osoby (4 plné ceny).
Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu.

Check-in: 16:00; check-out 11:00 h.

Resort celkem nabízí 6 typů ubytování, v naší nabídce jsou kromě Telis také Borgo Cala Moresca a na vyžádání Dune, Cottages, Monte Turri a Executive Suites.

Strava: all inclusive
Snídaně, oběd a večeře formou bufetu podávané v centrální restauraci.
Večeře a obědy s nápoji: vybrané nápoje k jídlům u centrálního baru – domácí červené nebo bílé víno, perlivá nebo neperlivá voda. Ostatní nápoje za poplatek (pivo a točené nealkoholické nápoje, ledový čaj, káva).

ALL INCLUSIVE: kromě vína a vody (viz výše) k hl. jídlům také pivo a nealko z postmixu, ananasová šťáva, coca-cola, pomerančová limonáda a ledový čaj), dále v centrálním baru Telis od 7:30 do 23:30h americká káva, točené nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje a likéry místní produkce, vybrané destiláty a koktejly - vše servírované v plastových pohárcích. Zdarma NENÍ espresso, capuccino a další nápoje z baru, balené zmrzliny a nápoje ve skle a v plechu, alkoholické nápoje z dovozu a panini (balené obložené bagety). Změna vyhrazena.

Možná sleva na pobyt s plnou penzí s nápoji či s polopenzí s nápoji.

Každý hotel má minimálně 1 restauraci a klienti si mohou sami zvolit, zda se chtějí stravovat v restauraci svého hotelu nebo v jiné (za příplatek, rezervace 24h předem). Hosté hotelu Telis Village se mohou stravovat v centrální restauraci na hlavním náměstí, která má vyhrazený barevný koutek s minibufetem a dětskými jídly. V resortu je celkem 7 barů a 6 dalších restaurací. Restaurace SU COILE v přírodním parku je otevřena jen večer, podává typicky sardinskou kuchyni a je vždy pouze za plnou úhradu klientů.

Možnost bezlepkové a diabetické diety v jakékoli restauraci (na vyžádání už při rezervaci pobytu).
2 vybavené dětské koutky (v částech Telis a Cala Moresca) pro možnost přípravy stravy pro nejmenší (jídlo není dodáváno).

Ve všech restauracích jsou stoly pro 4-8 osob. Počet otevřených barů a restaurací vždy koresponduje s celkovou obsazeností resortu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s all inclusive, služby delegáta na telefonu (od 30. 5. do 2. 10. 2021)
  • V ceně ubytování je zahrnuto:
  • využití dalších bazénů v resortu (kromě bazénu v hotelu Monte Turri, relaxačního bazénu v zóně Cottage a wellness centra, které je pro všechny hosty resortu za poplatek) a sportovního vybavení (kromě půjčovného a aktivit potápěčského centra, které jsou za poplatek);
  • skupinové lekce tenisu a fotbalu, venkovního aerobiku a vodní gymnastiky, plážového volejbalu, kánoí a lukostřelby;
  • denní a večerní programy, show, kabaret, piano bary;
  • a pro děti navíc dětské kluby, hlídání dětí, animační programy, baby dance, minikabaret a corrida

Cena neobsahuje

  • Poplatky na místě: FAKULTATIVNÍ (NA VYŽÁDÁNÍ):
  • Plážová osuška: €10/ ks, případný popl. za výměnu €2/ ks
  • Malá domácí zvířata (s platným mezinárodním očkovacím průkazem) €10/ den
  • Strava pro dítě do 3 let - rezervace předem, platba na místě
(Popis zájezdu byl aktualizován 07.08.2021)