Alanya - Panorama ****

0
Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama **** Foto - Alanya - Panorama ****

Zájezd pořádá

CK Bulgariatour
Vinohradská 34/30, 12000 Praha 2

Turecko / Alanya
Cena od: 11 890
V nabídce od: 21.12.2023
Kód zájezdu: 24TURCAR 34081

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Panorama má vynikající polohu, leží přímo u pláže Keykubat v centru Alanye, jen 400 m od starého města, centra zábavy a nakupování. Mezinárodní letiště Antalya 125 km.

Pláž: Soukromá písečná pláž přímo u hotelu, pláž oddělena místní komunikací od budov u bazénu, pěší podchod na pláž, bar na pláži, lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Sport a zábava: Nabídka večerních programů v sezóně, včetně tance, hudby a show. Denní animace.

Cena zájezdu vlastní dopravou zahrnuje: Ubytování dle počtu nocí - dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, pomoc na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb.

Cena zájezdu vlastní dopravou nezahrnuje: Volitelný balíček cestovního pojištění od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc).


Ubytování: hotel ****
Dvoulůžkové pokoje vedle bazénu (DBL Pool Side), velikost 18-20 m2, manželská postel, možnost jedné přistýlky (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice (doplňována denně vodou), set na přípravu čaje a kávy, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, individuálně ovládaná klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, balkon nebo terasa. Bezpečnostní schránka za poplatek. Dětská postýlka na vyžádání.

Vybavení: Hotel se skládá ze dvou částí. První část má hlavní budovu a několik plážových domků. Je umístěna přímo u pláže a druhá kolem plaveckého bazénu. Obě části rozděluje místní komunikace s pěším bezpečným podchodem. V hlavní budově se nachází vstupní hala s 24hod. recepcí, výtah, hlavní restaurace, restaurace a la carte, plážový snack bar a panorama bar. U druhé části hotelu (3 čtyřpatrové budovy s výtahem) se nachází velký plavecký bazén s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén, bar u bazénu, miniklub (pro děti 6-12 let - 1. června/30. září) a také velká zahrada s dětským hřištěm a hotelové parkoviště. Dále TV místnost s internetovým koutkem, fitness, tenisový kurt, volejbal, billiard, stolní tenis, turecké lázně, sauna. snack bar, bary, společenská místnost, knihovna, prádelna, lékař, obchod, kadeřník, fotograf, SPA centrum, miniklub (6-12 let - 1. června/30. září) a také velká zahrada s dětským hřištěm a hotelové parkoviště. V hotelu je k dispozici 224 standardních pokojů a 10 rodinných pokojů.

Strava: all inclusive
All Inclusive - snídaně (7.00-10.00), obědy (12.00-14.00) a večeře (19.00-21.00) formou bufetu v hlavní restauraci. Dále pozdní snídaně (10.00-10.30), odpolední restaurace (12.00-16.00) a pozdní večeře (23.00-24.00) formou bufetu v hlavní restauraci. Neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů místní výrobu, káva, čaj, snacky, moučníky. 1x za pobyt zdarma večeře v čínské restauraci a la carte po předchozí rezervaci. Za poplatek jsou dovážené nápoje (po 24. hod. všechny nápoje), čerstvé ovocné džusy, zmrzlina, espreso, cappuccino, turecká káva.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

29.06. - 06.07.24 sobota - sobota
all inclusive vlastní
Sleva 16% 14 190 Kč 11 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena obsahuje

  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • Stolní tenis, fitness, volejbal, šipky, tenis, boccia, lukostřelba, vodní gymnastika, turecké lázně, sauna. Wi-Fi připojení zdarma v celém areálu hotelu

Cena neobsahuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)
  • SPA centrum, čistírna, masáže, kadeřník, lékař, foto servis, osvětlení tenisových kurtů
(Popis zájezdu byl aktualizován 27.04.2024)