Moravské Toplice - Slovinské termální lázně - Moravské Toplice

0
terme-vivat-notranji-bazenski-kompleks_2 terme-vivat-notranji-bazenski-kompleks_3 terme-vivat-notranji-bazenski-kompleks_5 terme-vivat-notranji-bazenski-kompleks_9 terme-vivat-svet-savn terme-vivat-svet-savn_3

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář ČiLe s.r.o.
Rybník 244, 56002 Česká Třebová

Slovinsko
Cena od: 6 990
V nabídce od: 17.10.2023
Kód zájezdu: 1332

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Vivat:

****Hotel Vivat leží v lázeňském letovisku Moravské Toplice. Pokoje disponují internetem vlastním příslušenstvím, balkónem nebo terasou, satelitní TV, klimatizací, minibarem, trezorem a fénem.





Bazénový komplex (zimní, krytý) disponuje rekreačním bazénem s plaveckým kanálem, vířivkami a dětským bazénem, otevřeno 8.00–20.00: https://vivat.si/bazenski-kompleks/


Bazénový komplex s černou termální vodou a četnými vířivkami je určen výhradně dospělým pro kompletní relaxaci.


Unikátní léčivá černá voda vyvěrá z hloubky 1 250 m a má blahodárný vliv na lidský organismus (zlepšuje krevní oběh, snižuje napětí, osvěžuje).


K využití jsou sauny, finské, parní, bylinkové atd.


Půjčovna kol v hotelu.





Další veliký zábavní a lázeňský komplex Terme 3000 je 5 minut chůze, využití komplexu 18 €/os./den.

Slovinské termální lázně - Moravské Toplice:
Ubytování v luxusním ****hotelu Vivat s termálními lázněmi.


* NOVINKA

* vhodné pro seniory i rodiny s dětmi


(Cena FM do 20.2.2024.)


Ubytování: hotel ****

Strava: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : Odjezd z ČR v časných ranních hodinách (Česká Třebová kolem 6. hod.) směrem Svitavy, Brno, Vídeň, Graz a Moravské Toplice. Odpoledne přijedeme do lázní Vivat v Moravských Toplicích , kde budeme nejpozději okolo 16.00 ubytováni v hotelu. Vykoupeme se v aquaparku hotelu a poté nás čeká večeře. Termal Vivat je celoročně otevřený od 8.00 do 20.00.

2. - 3. den: : Po snídani strávíme celý den odpočinkem, plaváním či relaxací v bazénech hotelu. Je možné se vypravit na výlet na kole, na procházku po lázních či do nedalekého lázeňského areálu TERME 3000. Den zakončíme večeří.

4. den: : Po snídani vyklidíme pokoje a zájemci se mohou ještě vykoupat. Po poledni vyjedeme směrem do ČR. Návrat ve večerních hodinách (Česká Třebová kolem 22. hod., další dle trasy).

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného; 3x ubytování ve dvou až třílůžkovém pokoji s příslušenstvím v ****hotelu; 3x snídani a večeři (švédský stůl); koupání v bazénech hotelu Vivat, koupací ručník a plášť; služby průvodce; pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Pojištění léčebných výloh ERV pojišťovny Standard 1–5 dní (pokud není objednané ve smlouvě); pojištění storna zájezdu 5 % z ceny zájezdu k pojištění LV, 7 % bez pojištění LV; pobytové taxy (asi 2,5 €/os./noc, nutno platit na místě)
(Popis zájezdu byl aktualizován 17.11.2023)