Brixen - Barevné Dolomity a lodí po Lago di Garda - DENNÍ PŘEJEZD

0
IMG_7925 Angerer Alm Angerer Alm Bazén u hotelu Brixen Brixen Brixen Brixen dům K.H.Borovského Dolomity a Lago di Garda Dolomity a Lago di Garda IMG_7869 IMG_7872 IMG_7874 IMG_7878 IMG_7882 IMG_7921 Lago di Garda z Monte Baldo Lekníny u Renonu Merano Novacella Ortisei Ortisei - St. Ulrich Sasso Lungo Schlern Val Gardena Val Gardena - Sasso Lungo Zahrady Trauttsmandorf Zámek Trauttsmandorf zámek Trauttsmandorf

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář ČiLe s.r.o.
Rybník 244, 56002 Česká Třebová

Itálie
Cena od: 12 590
V nabídce od: 16.09.2023
Kód zájezdu: 173

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Angerer:

***Hotel Angerer leží na okraji turisticky atraktivního městečka Brixen v docházkové vzdálenosti od Acquareny (vnitřní i venkovní bazény), supermarketu a historického centra města.


Vybavení hotelu: V hotelu je k dispozici restaurace, bar, trezor, wifi, wellness (vnitřní bazén, finská a infra sauna), zahrada, bar.


Pokoje: Příjemně zařízené, starší dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a TV, některé s balkónem. Jednolůžkové pokoje možné za příplatek.

Barevné Dolomity a lodí po Lago di Garda - DENNÍ PŘEJEZD:

Lago di Garda – Limone sul Garda – Malcesine – Riva del Garda – zámek Trauttmansdorff – Schlern – Bolzano – „muž z ledu" Ötzi – Brixen – Swarovski Kristalwelten – skokanský můstek Bergisel (Innsbruck) – Plose Val Gardena – Ortisei – Seiser Alm – Seceda


* Ubytování v krásném Brixenu v hotelu s krytým bazénem a výbornou kuchyní.

* Každý den výlety do úchvatného okolí včetně Lago di Garda.

* DENNÍ PŘEJEZD


(Cena FM do 20.2.2024.)


Ubytování: hotel ***

Strava: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : Odjezd v časných ranní hodinách (Česká Třebová kolem 5. hod.) směrem Praha, Rozvadov, Innsbruck a Brennero. Během cesty přes Německo a Rakousko se zastavíme v křišťálovém světě Swarovski ve Wattens u Innbrucku . Hlavou alpského obra vejdeme do moderního muzea křišťálu v nádherném údolí mezi alpskými velikány, kde si užijeme velkolepou výstavu, kde se vše třpytí, a muzejní zahrady. Přes úchvatný Brennerský průsmyk přejedeme do Itálie na ubytování a na večeři.

2. den: : Po snídani vyrazíme na výlet do údolí Val Gardena . Ze střediska St. Ulrich (Ortisei) vyjedeme lanovkou vysoko na náhorní plošinu Seiser Alm nebo na legendární rozeklanou Secedu , kde nás čeká procházka přes rozkvetlé louky s krásnými výhledy na dolomitské vrcholy. Po sjezdu dolů se projdeme luxusním letoviskem Ortisei . Odpoledne se vrátíme zpět do Brixenu, kde si užijeme volno na koupání. Večeře.

3. den: : Po snídani vyjedeme k jednomu z nejkrásnějších a nejhlubších alpských jezer Lago di Garda . Máme objednanou projížďku lodí ze starého městečka Malcesine s dominantou hradu Scaligero (kde byl vězněn Goethe) pod masivem Monte Baldo přes jezero na sever do luxusního letoviska Riva del Garda. Zastavíme se i v romantickém Limone sul Garda, ve městečku dlouhověkých, pod mohutným dolomitským masivem. Městečko je obtížně dostupné jinak než z vody, proslavily ho jeho citronové háje na terasách nad jezerem. Návrat na ubytování do Brixenu na večeři.

4. den: : Volný den určený k turistice po blízkém okolí hotelu (hora Plose ) nebo ke koupání v místních lázních Acquarena Brixen , na nákupy, případně k relaxaci v hotelovém bazénu či na zahradě. Zájemci mohou dojet k prastarému klášteru Novacella (Neustift) na okraji Brixenu, či se vydat s průvodcem na prohlídku města, při níž uvidíme staré centrum, Dóm, Havlíčkův domek a hotel U Slona . V případě zájmu více účastníků je možné zorganizovat ochutnávku místního vína na zahradě.

5. den: : Ráno po snídani vyjedeme autobusem k zámku Trauttmansdorff nedaleko Merana s nejkrásnějšími zahradami Itálie. Na oblíbeném místě císařovny Sissi si v exotických zahradách budeme užívat nádherné vyhlídky, moře květů i klid u jezírka. Odtud se nám naskytnou také překrásné výhledy na Dolomity. Odpoledne nás čeká procházka historickým centrem Bolzana . Zájemci se mohou podívat na Ötziho, legendárního „muže z ledu" , starého přes 5 000 let, ostatní si projdou rušné město a mohou si užít malebné italské uličky, trhy či si dát něco dobrého k jídlu. Návrat na hotel na vykoupání a večeři.

6. den: : Ráno po snídani a po vyklizení pokojů, odjezd zpět do ČR. Cestou zastavíme u moderního skokanského můstku na Bergisel (místo legendární bitvy). Vyjedeme zubačkou na vrchol můstků s úžasnými výhledy na Innsbruck a masiv Nordkette, možná budeme mít příležitost sledovat i tréninky skokanů. Návrat do ČR v nočních hodinách (Česká Třebová kolem půlnoci, další dle trasy).

Termíny a ceny

14.07. - 19.07.24 neděle - pátek
vlastní autokarem
12 590 Kč
cena za 6 dní (5 nocí)

Cena obsahuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného; 5x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s možností přistýlky a s příslušenstvím v ***hotelu v Brixenu; 5x polopenze (snídaně formou bufetového stolu, výborná večeře se 4 chody); použití relaxační zóny v hotelu (bazén, sauna, zahrada); výlety uvedené v programu; služby průvodce; pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Pojištění léčebných výloh ERV pojišťovny Standard 6–10 dní (pokud není objednané ve smlouvě); pojištění storna PLUS zájezdu 5 % z ceny zájezdu k pojištění LV, 7 % bez pojištění LV; pobytové taxy (asi 2,5 €/os./noc, nutno platit na místě); vstupné a lanovky (asi 90 €)
(Popis zájezdu byl aktualizován 25.04.2024)