Alanya - Kirman Leodikya Resort

0
Aquapark (5) Akdeniz A la Carte Restoran (1) Beach Bar (1) Beach Club (1) Bina Havuz Deniz Manzarali Standart Oda (2) Deniz Manzarali Standart Oda Balkon Deniz Manzarali Standart Oda Banyo Disco (2) Genel Görünüm (1) Genel Görünüm (9) Havuz (3) Havuz (5) Kara Manzarali Aile Odasi (1) Restaurant (1) Restaurant (4) Spor Salonu (1)

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Turecko / Alanya
Cena od: 15 990
V nabídce od: 22.03.2023
Kód zájezdu: 2422

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pláž: Kirman Leodikya Resort

Hotel Leodikya z hotelové sítě Kirman vás nadchne nádhernou soukromou pláží a čistým křišťálovým mořem. Hotel má bohatý animační program. Pro rodiny s dětmi nabízí velký aquapark a mini club. Ultra all inclusive koncept, jehož součástí jsou speciální koktejly, různé druhy občerstvení podávané na pláží a molekulární gastronomie nadchne ty největší milovníky jídla. Tyto hotely se vyznačují využitím obnovitelných zdrojů energie. Je umístěn v Oculcalaru, 10 minut pěšky od nákupního centra. Nabízí tak nepočet možností využití volného času nejen v resortu a je skvělou volnou pro všechny věkové skupiny.

Historické centrum Side je od hotelu vzdáleno 25 km, mezinárodní letiště 90 km.

Písčito-oblázková pláž u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Plážové pavilony za příplatek.

UBYTOVÁNÍ

Standardní pokoj – max 3 osoby, vybavení: koupelna se sprchovým koutem, balkon, fen na vlasy, telefon, satelitní TV, trezor, mini bar (doplňovaný každý den), wifi, klimatizace, kosmetický baliček.

Rodinný pokoj – ubytuji až 4 dospělé osoby a jedno dítě. Dvě místnosti, stejné vybavení

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, bohatá nabídka občerstvení během dne (croissanty, sendviče, vafle, muffiny, zmrzlina, ovoce), teplé i studené nápoje, alkoholické nápoje místní i importované k dispozici 24 h/ denně.

A la carte restaurace – za poplatek

VYBAVEN Í

Vstupní hala s recepcí, Wifi, venkovní bazén s aquaparkem, vyhřívaný vnitřní bazén, dětský bazén, lázně, sauna, posilovna, herna pro děti, zahrada, dětské hřiště, několik barů (lobby bar, bar na pláži, bar u bazénu), disko, snack bar, a la carte restaurace (steak house), obchodní centrum

AKTIVITY

Bohatý animační program, sauna, lázně (masáže za poplatek), vodní polo, šipky, stolní tenis, míčové hry, lukostřelba, jóga, trampolíny, zumba, taneční lekce, cross fit, mini klub, divadlo, dětské hřiště, mini klub

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.


Ubytování: hotel *****

Strava: ultra all inclusive

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.03.2023)