Hurghada - HOTEL HURGHADA LONG BEACH EX. HILTON

0
A (1)15 A (10)13 A (11)11 A (12)11 A (13)11 A (14)10 A (15)10 A (16)9 A (17)8 A (18)7 A (19)6 A (2)15 A (20)4 A (21)3 A (22)3 A (3)15 A (4)15 A (5)15 A (6)14 A (7)14 A (8)14 A (9)14

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Egypt / Hurghada
Cena od: 10 980
V nabídce od: 08.12.2022
Kód zájezdu: HU45

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel leží přímo u krásné dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v jižní části Hurghady. Vzdálenost od centra Hurghady, Sakkaly, je přibližně 18 km. Hostům je za poplatek k dispozici hotelový autobus, který je dopraví do centra a zpět. Od letiště je hotel vzdálen 14 km.

Pláž: Krásná dlouhá písečná pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Hostům je k dispozici centrum vodních sportů a potápěčské centrum. Plážový servis, lehátka, slunečníky a výměna osušek je poskytován bezplatně.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země. Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, dvěma restauracemi (jedna prochází aktuálně renovací), plážovým barem a snack barem u bazénu, sport barem nebo typický "shisha" koutkem. V resortu se nachází obchůdek se suvenýry a minimarket. Hosté mohou využívat sedmi venkovních bazénů, z toho jsou tři v zimě vyhřívané. Slunečníky a lehátka na pláži i u bazénu jsou hostům k dispozici zdarma s možností denní výměny ručníků. Pro hosty s dětmi hotel poskytuje možnost využití dětského hřiště, miniklubu nebo za poplatek nabízí hlídání dětí. Dále je zde k dispozici venkovní bazén s tobogány, který ocení jak děti, tak i dospělý. Hostům je dispozici lékařská služba na zavolání, lékárna, internetový koutek a prádelna - vše za poplatek. Pro sportovní vyžití hotel nabízí čtyři tenisové kurty s umělým osvětlením, fitness, squash, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, masáže. Většina sportovních aktivit je na jednu hodinu pro hotelový pokoj zdarma. Dále hotel zajišťuje denní a večerní animační programy, diskotéku a amfiteátr.

Vybavení pokojů: Komfortně zařízené klimatizované standardní pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC a fén) jsou vybaveny SAT/TV, minibarem a trezorem. Pokoje mají balkon či terasu nebo panoramatické okno. Je zde možnost jedné nebo dvou přistýlek. Hotelový komplex skýtá dále možnost ubytování v prostorných rodinných pokojích nebo v hlavní budově či vilkách přímo u pláže za příplatek.

Strava: all inclusive
Stravování all inclusive je u snídaně, oběda i večeře formou bufetu. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 24.00 h. Během celého dne snacky. Odpoledne káva a zákusky.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva - Transfer letiště – hotel - letiště - Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou - Služby česky hovořícího delegáta - Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.02.2024)