Hurghada - HOTEL HURGHADA LONG BEACH EX. HILTON

0
Hurghada - HOTEL HURGHADA LONG BEACH EX. HILTON

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Egypt / Hurghada
Cena od: 10 980
V nabídce od: 08.12.2022
Kód zájezdu: HU45

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel leží přímo u krásné dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v jižní části Hurghady. Vzdálenost od centra Hurghady, Sakkaly, je přibližně 18 km. Hostům je za poplatek k dispozici hotelový autobus, který je dopraví do centra a zpět. Od letiště je hotel vzdálen 14 km.

Pláž: Krásná dlouhá písečná pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Hostům je k dispozici centrum vodních sportů a potápěčské centrum. Plážový servis, lehátka, slunečníky a výměna osušek je poskytován bezplatně.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země. Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Ubytování: hotel ****

Strava: all inclusive

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva - Transfer letiště – hotel - letiště - Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou - Služby česky hovořícího delegáta - Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.02.2024)