Ninský záliv - Vrsi - Chorvatsko - pobyt s výlety 7 nocí - Plitvice, Kornati, Krka , Zadar

0
Plitvice (2)  Nin Atrakce pro děti Beni DJI_0716 Hotel Beni IMGA3073 IMGB1781t IMGB1851t IMGB1951t IMGB1963t IMGB1976t Jadran Kornati Kornati Kornati Krka Krka Krka Krka KrkaNP NinMěstoKrálů P7240275 Pláž u Beni Pláž Vrsi Pláž Vrsi PlážeBeni Plitvice Plitvice (1) StarýNin Vodopády Krka Vrsi Vrsi a Velebit Zadar ZadarZápadSlunce ZápadU Hotelu ZápadZadar

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář ČiLe s.r.o.
Rybník 244, 56002 Česká Třebová

Chorvatsko
Cena od: 10 990
V nabídce od: 11.11.2022
Kód zájezdu: 1303

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Krásy přírody
    • Pobytové zájezdy

Hotel Beni:
***Hotel Beni se nachází 30 m od pláže ve středisku Vrsi-Mulo, 200 m od místní autobusové zastávky a 22 km od Zadaru. Hotel má recepci, restauraci a terasu, malou pláž vybavenou slunečníky a lehátky.

Pokoje mají francouzská okna nebo balkon, sprchu, WC, klimatizaci, telefon, fén,TV a wifi. Jsou různě veliké pro dvě až čtyři osoby (pár pokojů je rodinných, tzn. mají dvě místnosti).

Pláže okolo Vrsi jsou oblázkovo-písčité. Nedaleko hotelu je několik restaurací a barů, supermarket i tržnice s ovocem a zeleninou. Na pláži lze půjčit šlapadla, využít skákací hrad či četné adrenalinové atrakce.

Chorvatsko - pobyt s výlety 7 nocí - Plitvice, Kornati, Krka , Zadar:
Plitvická jezera – ostrovy Kornati (lodí) – NP řeky Krka – historický Zadar – Mořské varhany – Ninski Zaliv – Vrsi – Nin


* Pobyt v hotelu přímo u moře s možností navštívit národní parky

* Místa, kde se točil Vinnetou.

* Pobyt v hotelu u moře s překrásnými výlety.

* Vhodné i pro rodiny s dětmi.

* Krátká cesta.


(Cena FM do 20.2.2024.)


Ubytování: hotel ***

Strava: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : Odjezd ve večerních hodinách (Česká Třebová kolem 20. hod.) směrem Brno, Vídeň a Plitvice.

2. den: : Ráno přijedeme na Plitvická jezera , kde strávíme asi 4 až 5 hodin prohlídkou národního parku s jeskyněmi, jezery a asi 140 vodopády na řece Korak. Projdeme ho po mostech, motorovým člunem, případně i vláčkem. Využijeme časného příjezdu, než se NP zcela zaplní lidmi. Odpoledne přejedeme na ubytování k Jaderskému moři do oblasti Ninského zálivu do Vrsi-Mulo nedaleko Zadaru. Vykoupeme se v moři a čeká nás večeře. Vstupné do NP Plitvice: dospělí 950 Kč, student 700 Kč, dítě 7-18 let 380 Kč (cena se může v nové sezóně změnit). Vstupenky zajišťuje CK předem.

3. den: : Po snídani si užijeme volný den s koupáním a relaxací. Zájemci mohou prozkoumat okolí Vrsi s nekonečnými plážemi či jeho památky.

4. den: : Po snídani nás čeká výlet k vodopádům řeky Krka. Tímto nádherným národním parkem se projdeme po mostcích a lávkách, které překonávají vodní kaskády, jezírka či vodopády. Uvidíme i slavný vodopád Skradinski buk , vysoký 46 metrů.

5. den: : Po snídani nás čeká výlet lodí na Kornati, jedinečné vzácné ostrovy a ostrůvky s nedotčenou přírodou . Když Bůh stvořil svět, zůstala mu dle pověsti v dlani ještě hrst bílých kamínků, které hodil do moře, a tak vznikly ostrůvky Kornati, čítají 152 ostrovů. Návrat na vykoupání a večeři.

6. den: : Po dni stráveném odpočinkem si dáme předčasnou večeři a vpodvečer vyrazíme do jednoho z nejkrásnějších dalmatských měst, do Zadaru . Při procházce historickým městem, které od dob Římanů bylo centrem celé oblasti, si prohlédneme římské fórum, kostel svatého Donata, ale můžeme využít i možnosti nákupů či posedět v některé z mnoha kaváren. Zajdeme se podívat i na velkolepou atrakci mořských varhan (Morske orgulje) při západu slunce. Zadar má údajně nejkrásnější západ slunce na světě. Návrat v pozdních hodinách na hotel.

7. den: : Po snídani nás čeká odpočinkový den u moře. Dopoledne můžeme vyrazit do asi 5 km vzdáleného Ninu . Jedná se o tři tisíce let staré královské město na ostrově, které je s pevninou spojené dvěma mosty. Po procházce historickým centrem se zájemci mohou vykoupat na širokých písčitých plážích.

8. den: : Volný den určený k relaxaci či využití četných vodních atrakcí ve Vrsi (adrenalinové sporty, šlapadla, skákací hrad, ...). Lze dojít i na téměř liduprázdné pláže na druhé straně poloostrova.

9. den: : Po snídani vyklidíme pokoje a odjedeme z hotelu směem Zagreb, Vídeň a Brno. Návrat do ČR v pozdních večerních hodinách (Česká Třebová kolem 23. hod., další dle trasy).

Termíny a ceny

27.07. - 04.08.24 sobota - neděle
vlastní autokarem
10 990 Kč
cena za 9 dní (7 nocí)

Cena obsahuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného; 7x ubytování ve dvou až čtyřlůžkovém pokoji s příslušenstvím v ***hotelu; 7x snídani (formou bufetového stolu); 7x večeři (formou bufetového stolu); využívání hotelové pláže, lehátka, slunečníky, wifi; všechny autobusové výlety uvedené v programu zájezdu; služby průvodce; pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Pojištění léčebných výloh ERV pojišťovny Standard do 10 dnů (pokud není objednané ve smlouvě); pojištění storna PLUS zájezdu 5 % z ceny zájezdu k pojištění LV, 7 % bez pojištění LV; pobytové taxy (asi 1,5 € /os./noc, nutno platit na místě); vstupné do ostatních národních parků (asi 80 €)
(Popis zájezdu byl aktualizován 25.04.2024)