Welsberg/Monguelfo - Itálie - Dolomity - Tre Cime/Kronplatz (denní přejezd)

0
Goldene rose IMG_0910 IMG_5126 IMG_5131 IMG_5133 IMG_5144 IMG_5149 IMG_5151 IMG_5157 IMG_5184 IMG_5186 IMG_5187 IMG_5191 IMG_5194 IMG_5205 IMG_5210 IMG_5225 IMG_5229

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář ČiLe s.r.o.
Rybník 244, 56002 Česká Třebová

Itálie
Cena od: 7 990
V nabídce od: 29.09.2022
Kód zájezdu: 1300

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Goldene Rose:

*** Superior Hotel Goldene Rose, Welsberg/Monguelfo-Pustertal, leží nedaleko (600 m) od nádraží Welsberg, každé půl hodiny jezdí zdarma skibus k nádraží.


Hotel je v centru městečka, nedaleko je obchod COOP, lékárna, bankomat, ruiny hradu, infocentrum, nádraží atd. Hotel je velmi pěkný.


Vybavení hotelu: restaurace, bar, výtah, wellness (sauna, pára a infra sauna od 15:00–19:00 hod.), místnost na lyže s vyhříváním pro boty.


Pokoje: příjemně zařízené a opravené 2–4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, fénem, TV, wifi, trezorem, většinou s balkónem.


Jednolůžkové pokoje možné za příplatek.


Stravování: polopenze, snídaně formou bohatého stolu, večeře gurmánské (4 chody): zeleninové a salátové bufetové stoly, servírovaný hlavní chod (výběr). K večeři voda a nealko nápoje zdarma.

Itálie - Dolomity - Tre Cime/Kronplatz (denní přejezd):

* Skiareál Drei Zinnen / Tre Cime (Tři věže lavaredské) a Kronplatz – Dolomity – Skisafari

* DENNÍ PŘEJEZD – pololetní prázdniny

* vhodné i pro NELYŽAŘE a BĚŽKAŘE


* dolomitské skisafari = vždy jiná sjezdovka

* doprava mezi skiareály Ski vlakem, NOVĚ propojené, úschovny lyží a bot pod areály

* pro nelyžaře: běžkařské tratě (Anterselva), procházky přírodou, stará městečka

* velkolepé scenérie Sextenských Dolomit a Tre Cime


Lyžařský areál Dolomiti Superski:

- zasněžené a slunné svahy, krásná příroda, největší lyžařská oblast v Itálii. Dvanáct oblastí s 1 200 km upravených sjezdovek (vše na jeden skipas);


Kronplatz: 950–2 275 m n. m. / 18 km černých, 29 km červených, 57 km modrých sjezdovek; jeden z nejoblíbenějších lyžařských areálů (včetně velmi obtížných sjezdovek Sylvester a Hernegg).


Drei Zinnen: nově dobudovaný a propojený skiareál 115 km sjezdovek (11 km černých, 50 km červených a 54 km modrých), 27 chat, 31 lanovek a 100% zasněžování, krásné slunné svahy pro rodiny s dětmi.


Pět propojených areálů (Helm, Stiergarten, Rotwand, Kreuzbergpass a Val Comelico).


Giro delle Cime – cesta po vrcholech . Dohromady má 26–34 km a lyžaři při ní překonají 5 600 výškových metrů.


Menší areály pro rodiny a začátečníky (Haunold, Waldheim, Rienz a Prags).


NELYŽAŘI se mohou procházet po krásných městečkách a jejich okolí (Welsberg, Toblach, Innichen/San Candido, Bruneck) či využít běžkařských tratí. Pokud nebudete chtít lyžovat, nahlaste to prosím v CK, nebudeme Vám rezervovat skipas. Nedaleko běžkařského areálu Anterselva.





(Cena FM do 20.11.2023.)


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : Odjezd z ČR v časných ranních hodinách (Česká Třebová kolem 6. hod.) směrem Salzburg. Večer příjezd do hotelu, ubytování a večeře.

2. - 3. den: : Po snídani nás čeká celodenní lyžování. První den ráno vyjedeme autobusem do Vierschachu, kde zakoupíme 3 denní skipasy, které platí na celý areál Drei Zinnen, případně i Dolomiti Superski, který platí i na Kronplatz. Z nádraží ve Welsbergu jezdí pravidelný vlak pro lyžaře Ski Express (zhruba každých 30 minut), který propojuje skiareály Drei Zinnen a Kronplatz s městem Welsberg, kde budeme ubytováni. Tímto vlakem se budeme samostatně dle počasí a individuálních preferencí dopravovat na sjezdovky i zpět. Lze vystoupit na vícero zastávkách, v jejichž blízkosti začínají lanovky. Kronplatz je vzdálený dvě zastávky, Drei Zinnen a jeho největší areál Helm čtyři zastávky. Pokud si oblíbíte a vyberete některý skiareál, fungují zde i depoty (úschovny) lyží, kde si je můžete nechat do dalšího dne. Odpoledne návrat vlakem do Welsbergu, lyže necháte v depotu buď ve Vierschachu (areál Tre Cime), nebo ve Welsbergu na nádraží, pokud pojedete další den jinam. Lze vystoupit i na prohlídku starých městeček San Candido, Toblach a Bruneck, známých ze seriálu Na krok od nebe. Areál nabízí velkolepé scenérie Sextenských Dolomit a Tre Cime (Tři věže lavaredské), Kronplatz a další úžasné dolomitské masivy. NOVÝ systém, dokončený během covidových let, počítá s lyžaři přepravujícími se komfortně ski vlaky mezi areály (v normální obuvi). Návrat do příjemného hotelu v živém romantickém městečku, možnost wellness a poté večeře.

4. den: : Po snídani vyklidíme pokoje a odjedeme vlakem na celodenní lyžování. Po lyžování autobus nabere lyžaře pod areálem Tre Cime ve Vierschachu a po konci lyžování odjedeme zpět do ČR.

5. den: : Návrat do ČR v pozdních nočních až časných ranních hodinách (Česká Třebová kolem 3. hod., další dle trasy).

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného; 3x ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s příslušenstvím v ***hotelu Superior; 3x polopenzi (bohaté snídaně a večeře); nealkoholické nápoje z post mixu i k večeři; využívání místní dopravy (vlaky, autobusy); využívání wifi; využívání Ski depotu u nádraží ve Welsbergu; využití wellness v hotelu (vířivka, sauny, páry 15.00–20.00); služby technického doprovodu; pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Pojištění léčebných výloh a odpovědnosti ERV pojišťovny Standard + zimní sporty do 5 dnů (pokud není objednané ve smlouvě); pojištění storna zájezdu Storno PLUS 5 % z ceny zájezdu k pojištění LV, 7 % bez pojištění LV; pobytové taxy (asi 2 €/os./noc, nutno platit na místě); skipasy 3 Zinnen Dolomites: cena třídenního skipasu: dospělí 213 €, mládež (nar. po 1. 1. 2008) 149 €, senioři (nar. před 1. 1. 1959) 192 €, děti (nar. po 1. 1. 2016) v doprovodu rodičů: zdarma; skipasy Dolomity Superski (platí i na Kronplatz): cena třídenního skipasu: dospělí 229 €, mládež (nar. po 1. 1. 2008) 161 €, senioři (nar. před 1. 1. 1959) 206 €, děti (nar. po 1. 1. 2016) v doprovodu rodičů: zdarma
(Popis zájezdu byl aktualizován 18.11.2023)