Hotel Vital Med

0
+01 laz IMG_22522 +01 lazIMG_22944 +02 laz IMG_2337 +1 laz IMG_2266 1 koupelna.JPG 1 restaurace snídaně.JPG 356c3e2e543439e6c5bb38fce7e0e4f9 DSC_7092 DSC_7110 DSC_7115 sar bufet 26.JPG sar fit 53.JPG sar park (2).JPG sar park 444.JPG sar park 88.JPG sar vital med sar vital meddd vit koup DSC_7064 vital kola 06.JPG

Zájezd pořádá

MTM tour, s. r. o.
Čs. armády 10, 57101 Moravská Třebová

Maďarsko / Sárvár
Cena od: 10 990
V nabídce od: 05.04.2022
Kód zájezdu: VITAL

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Hotel Vital Med s vynikající polohou přímo v areálu lázní najdete jen cca 1 km od historického centra a arboreta. V těsném sousedství hotelu a lázní se nachází rozsáhlý park s jezírky, s možností procházek a řady dalších aktivit. Známé maďarské královské lázně najdete v jihovýchodní části města Sárvár, na severozápadě Maďarska, v župě Vas. Vzdálenost od Prahy je cca 420 km, od Brna 258 km, z Ostravy 420 km.

Vybavení: Vybavení: Součástí hotelu je recepce (anglicky, německy), snídaňová restaurace, klubová místnost, konferenční sál a dětský koutek. V ceně pobytu je neomezený přímý vstup do termálních a zážitkových lázní (8-22 hod, na čipové hodinky), saunového světa a fitness, lehátka a slunečníky na koupališti (vyhrazený prostor), wifi v celém hotelu, klimatizace, centrální trezor (na kartu), zapůjčení županu a prostěradla a hlídané parkoviště.

Sport a zábava: Aktivity: V centru Sárváru najdete historické památky a arboretum, přímo v sousedství hotelu je park se soustavou jezírek (v létě - projížďky na člunu, rybaření, dětské hřiště, piknik, v zimě - bruslení).


Ubytování: hotel
Příjemný menší hotel s jedinečnou polohou je přímo propojen s proslulými termálními lázněmi Sárvár a hotelem Park Inn. V ceně pobytu je zahrnut neomezený vstup do lázní, saunového světa a fitness. Tento oblíbený hotel má hodně stálých klientů.

Popis pokojů: Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nabízejí - psací stůl, koupelnu s vanou a WC, balkon (většina pokojů, výhled na koupaliště či do ulice), telefon a minibar-ledničku (konzumace za poplatek). V ceně je wifi, SAT-TV, fén, trezor, klimatizace, župan, ručníky a prostěradlo do sauny. Pokoje byly zrekonstruovány v roce 2017. K dispozici jsou i rodinné pokoje (propojené), apartmány (obývací pokoj, ložnice, 2 koupelny) a bezbariérový pokoj.

Strava: snídaně
Snídaně formou bufetu. Káva a čaj po celý den k dispozici zdarma. Možnost objednání večeří předem (lux bufet) v sousedním hotelu Park Inn, nebo možnost večeří a la cart v sousední restauraci Harmonia, případně možnost obědů či večeří v bufetu v areálu termálního koupaliště.

Doprava: autokarem
Nástupní místa: Liberec, Turnov, Jičín, Hořice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Hodonín



Doprava autobusem nebo minibusem. Organizátor zájezdu si vyhrazuje právo změnit pořadí nástupních míst podle počtu klientů a časového limitu.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Dopravu autobusem, ubytovaní se snídaní, permanentku do lázní a saunového světa, služby průvodce, pojištěni CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Příplatek za cestovní pojištění včetně storna zájezdu dospělá osoba 50 Kč os./ den, dítě do 15 let 35 Kč/os./den a pobytovou taxu 1,5 Eur/os./den (od 18 let věku, platí se v místě ubytování)
(Popis zájezdu byl aktualizován 01.09.2023)