Starigrad-Paklenica - Studia Amara

0
0 Jas 1 0 IMG_20200821_102650 0 IMG_20200821_103501 0 IMG_20200821_195151 0 jas 11 0 Jas mih 40 0 jas mih 6 0 jas mih balk 0 jas mih kuchh 0 jas mih pok1 0 jas mih pok3 4 centrum01 5 centrum 002 chorvatsko dalmacie a kemp jas balk0 jas koup jas kuch0 jas kuch1 jas loznice jas moře jas obyv jas pok jas pok2 plaz0.JPG pobřeží starigrad.JPG

Zájezd pořádá

MTM tour, s. r. o.
Čs. armády 10, 57101 Moravská Třebová

Chorvatsko / Starigrad - Paklenica
Cena od: 4 041
V nabídce od: 05.12.2021
Kód zájezdu: JAS

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Patrový objekt stojí cca 80 m od pobřeží, cca 500 m od centra letoviska a malého přístavu a 1,5 km od vstupu do národního parku.

Pláž: Pěkná pláž s pozvolným vstupem do vody je vzdálena cca 80 m od studií. Pobřeží v letovisku je rozmanité (oblázky – hrubý písek – betonové plotny), pláže jsou místy rušnější, jinde liduprázdné (krásná několikakilometrová hlavní pláž se zříceninou na jižním okraji letoviska je vzdálena cca 10 min chůze).

Sport a zábava: Aktivity: Zelené borovicové pobřeží u Národního parku Paklenica nabízí řadu skvělých doplňkových aktivit. Jedinečná příroda národního parku zve k turistickým procházkám do soutěsek Malé a Velké Paklenice, ke sledování horolezeckých výstupů na 400 m vysokých skalních stěnách, k vysokohorské turistice např. k nejvyššímu vrcholku Velebitu (Vaganski Vrch, 1750 m. n. m.), méně náročnou procházkou je sledování naučné stezky pod horami kolem historických kamenných stavení či výstup k jeskyni Manita Peč, zajímavé jsou též Mirily - místa, kde se horalé naposledy loučili se sluncem. Delegát Vám nabídne výlet lodí kaňonem řeky Zrmanja, výlety do dalších národních parků (např. Plitvice, Krka, Kornati) a nebo výlet jeepem přírodou Velebitu se zastávkami na místech natáčení filmů o Vinnetouovi. V kempu Paklenica u hotelu Alan můžete navštívit muzeum natáčení 11 dílů série o Vinnetouovi, a to v původních prostorách hotelu, kde byl ubytován filmový štáb. Přímo na pláži najdete zříceninu strážní věže Večka kula.

Poznámky a slevy: Toto ubytování je na vyžádání, dostupnost můžete ověřit v CK.


Ubytování: studia
Menší patrový dům s velmi dobrou polohou, kvalitními službami a příjemnou rodinnou atmosférou.

Popis pokojů: Pěkné moderní dvoulůžkové studio a čtyřlůžkový apartmán v přízemí, se stíněným balkonem s výhledem do zeleně, jsou vybaveny kuchyňským koutem (lednička, dvouvařič, kávovar, varná konvice, základní nádobí), sprchou a WC. Apartmán pro 4 až 6 osob v prvním patře (se třemi ložnicemi) s terasou (výhled do ulice) a houpačkou má malou samostatnou kuchyň (lednička, dvouvařič, kávovar, varná konvice, mikrovlnka, základní nádobí) a koupelnu se sprchou a WC. Klimatizace za příplatek 5 EUR/den, WiFi zdarma, TV (chorvatské programy), fén, mrazák, možnost zapůjčení grilu, dětská postýlka na vyžádání, pračka za poplatek, parkování před domem zdarma.

Strava: vlastní
Vlastní vaření nebo možnost dokoupení polopenze v restauraci Konoba Batela - snídaně částečný bufet, večeře servírovaná - polévka, hlavní chod (výběr ze dvou menu), salát, dezert a voda (ostatní nápoje na objednání za úhradu).

Doprava: autokarem
Nástupní místa do autobusu: Praha, Kolín, Hr. Králové, Pardubice, Chrudim, V. Mýto, Litomyšl, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Břeclav. Doprava klimatizovaným autokarem přes Maďarsko. Vlastní doprava odpočet 800 Kč.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Ubytování na 7 nebo 2 noci, dopravu autobusem nebo vlastní, lůžkoviny, spotřebu elektřiny a vody, závěrečný úklid, služby delegáta (jen autobusové zájezdy), pojištění CK pro případ úpadku a pobytovou taxu

Cena neobsahuje

  • Služby za příplatek: Dokoupení 7 snídaní dospělý 1890 Kč, dítě do 12 let 1290 Kč, dokoupení 7 večeří dospělý 2890 Kč, dítě do 12 let 1990 Kč
  • Při zakoupení dvou po sobě následujících pobytů odpočet 1 000 Kč
  • Příplatek za cestovní pojištění včetně storna zájezdu 40 Kč os./ den. Příplatek za rozšířené covidové cestovní pojištění PANDEMIC (včetně storna) dospělá osoba 70 Kč os./ den, dítě do 15 let 50 Kč/os./den.. Příplatek za použití klimatizace 5 EUR/den, platí se v místě ubytování
(Popis zájezdu byl aktualizován 11.01.2023)