Národní park Vysoké Taury - Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau

0
hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau hotel Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau Lichtenštejnská soutěska Národní park Vysoké Taury Salzburg Vodní svět Amadé (Wasserwelt Amadé)

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Salcbursko
V nabídce od: 14.03.2021
Kód zájezdu: 5591

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Gasthof Bacher je tradiční penzion a nachází se v slunném údolí St. Johann. V okolí se lze věnovat různým aktivitám, jako je například lyžování nebo cyklistika. K lanovce Doppelsesselbahn Hahnbaum je to od penzionu Gasthaus Bacher 1,6 km a Sportbahn Gernkogel I leží 2,1 km daleko. Letiště W. A. Mozarta je vzdálené 52 km. Centrum: 700 m krytý bazén: Sportwelt Amadé Wagrain 10 km; Supermarket: 700 m; Vlakové nádraží: St. Johann im Pongau 500 m; Letiště: Salzburg 60 km; Ledovec: Kaprun 40 km

Vybavení: Na místě si lze zajít na jídlo do restaurace nebo na skleničku do baru. Ve všech prostorách je zdarma k dispozici Wi-Fi a také soukromé parkoviště je neplacené. Hosté mohou využívat sdílený lounge.

Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau:

Proč si vybrat Gasthof Bacher, St. Johann im Pongau: ubytování v klidné lokalitě
děti do 6,9 let zdarma
mnoho turistických cílů

Tipy kam na výlet: Salzburg Hlavní město Salcburska má 145 tisíc obyvatel a v současnosti je čtvrtým největším městem v Rakousku. Přirovnání ,,Řím severu? si Salcburk zasloužil díky obrovskému množství historických památek, které obklopují zalesněné horské vrcholy. Městem Salcburk protéká řeka Salzach. Na jejím východním břehu se rozkládá náměstí Residenzplatz a v jeho okolí staré město. Nová část města je západním směrem od řeky Salzach a její součástí jsou náměstí Mirabellplatz a Marktplatz. Jednou z dominantních památek města Salcburk je pevnost Hohensalzburg, jejíž stavbu dokončili vládnoucí arcibiskupové v 17. století. Během návštěvy pevnosti si můžete prohlédnout středověké mučírny, oficiální místnosti, pevnostní věž a muzeum Rainer Museum, které vystavuje středověké zbraně a mučící nástroje. Národní park Vysoké Taury Je nejmohutnějším národním parkem ve střední Evropě a je tak velký, že se rozkládá na území hned tří spolkových zemí: Korutany, Tyrolsko a Salcbursko sdílejí Národní park Vysoké Taury. Můžete se vydat na túru s průvodcem národního parku, který ví, kde se dají večer pozorovat kamzíci, jak objevit hnízdo s malým supem bradatým nebo kde v potoce možná plavou zrnka taurského zlata. Ale především průvodci vědí, že tajemství národního parku lze objevovat právě prostřednictvím takových malých věcí a neobyčejných okamžiků. Pak člověka Vysoké Taury vlastně ani tolik nepřekvapí. Lichtenštejnská soutěska Vychutnejte si fascinující scenérie a vyhlídky uprostřed majestátných hor ve světoznámé Lichtenštejnské soutěsce. Nechte se unést mýtickým prostředím, mechem pokrytými kameny či hrou barevných světel slunečních paprsků odrážejících se v mlze vodopádu v jedné z nejdelších a nejhlubších roklí v Alpách. Vodní svět Amadé (Wasserwelt Amadé) Vodní svět Amadé je přímo ve vesnici Wagrain a funguje celoročně. Nabízí venkovní i vnitřní bazény a spoustu atrakcí pro děti – skluzavky, tobogány, dětská brouzdaliště. Opalovat se můžete na trávníku kolem bazénů a děti zatím nechat hrát si na dětském hřišti s pirátskou lodí , houpačkami a zastíněným pískovištěm. Pokud vás bolí nohy po náročném výletu na kole, můžete relaxovat ve wellness centru. To je výjimečné vyčerpávající nabídkou různých druhů saun – klasická, finská, parní nebo sauna ve stanech. Určitě alespoň jednu vyzkoušejte. Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.


Ubytování: hotel
Sprcha/WC, vysoušeč vlasů, pohovka postel, telefon, Kabelová televize. Všechny pokoje jsou světlé a zařízené smrkovým dřevem. WiFi bez poplatku, úschovna kol, parkování, restaurace, bar, kavárna, letní terasa. Dvoulůžkový pokoj - sprcha, WC, nově ronovovaný, cca 15m2 Čtyřlůžkový pokoj - sprcha, wc, nově renovovaný, cca 20m2

Strava: vlastní
Ubytování s polopenzí. Ráno snídaňový bufet - rozsahlý bufet s müsli koutem, vegetariánské menu na vyžádání, večeře (výběr ze 3 chodů).

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 08.06.2021)