Ossiachersee - Apart Hotel Legendär, Ossiachersee

0
Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär Apart Hotel Legendär

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Korutany
V nabídce od: 14.03.2021
Kód zájezdu: 5492

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty na horách

Apartmány se nacházejí v klidné části na březích jezera Ossiacher See. Nabízí klidné, idylické prostředí. Jedno z nejlepších míst v destinaci Steindorf am Ossiacher See. Vkusně, stylově zařízené apartmány. Apartman v blízkosti jezera Ossiacher See nabízí mnoho sportovních i odpočinkových aktivit. Okolo jezera vedou pěší, cyklistické a vysokohorské cesty. Apartmany jsou nekuřácké a plně vybaveny. Domácí mazlíčci jsou povoleny. Parkovné v areálu zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, kde se nachází zábavní centrum s domácím kinem. Apartmány může využívat místní multimediální knihovnu. Hotel Legendar také nabízí wellness služby v lázeňském centru. Krytý bazén, turecká a parní lázeň, masáže, lázně a wellness, fitness centrum, sauna. Exteriér hotelu: Sluneční terasa, soukromá pláž, terasa, zahrada, tenisový kurt.

Apart Hotel Legendär:

Proč si vybrat Apart Hotel Legendär: Ubytování v atraktivní lokalitě v blízkosti jezera
Využívání wellness, půjčovna kol (zdarma)
Ve všech apartmánech najdete iPad, 2 LCD TV a bezplatné Wi-Fi.

Tipy na výlet / Kam se podívat: Pěší túry a cyklistické výlety v okolí, půjčení lodí, potápění, rybaření, vodní lyžování. Nad jezerem Ossiacher See se nacháí hora Gerlitzen, na kterou se dostanete kabinovou lanovkou. Ossiach je znám letním hudebním festivalem Carinthischer Sommer konaným v červenci a srpnu. Více festivalů nabízí centrum oblasti Villach. Check-in: od 14:00 hodin Check-out: do 10:00 hodin Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Destinace:
OSSIACHER SEE
Teploučké jezero, ležící v nadmořské výšce 510 m n.m. se rozprostírá poblíž lázeňského města Villachu v Korutanech. Přímo nad ním se nachází turisticky atraktivní výletní místo – zřícenina Landskron s nádhernou vyhlídkovou terasou, ze které budete mít celé jezero jako na dlani. Poblíž jezera se také nachází Benediktinský klášter, v němž se pravidelně konají koncerty vážné hudby a také hudební festival Korutanské léto.
Ubytování u jezera Ossiach najdete zde


Ubytování: apartmán
Rodinné pokoje až pro 5 os., 1x obývací ložnice s jídelním koutem, 1x samostatná ložnice se 3 lůžky – 60 m2 Pokoje vybavené: koupelna, WC, balkon, vybavená kuchyň, župan a pantofle k zapůjčení zdarma, balkon/terasa, topení, místo na sezení, minibar za poplatek, rádio, telefon, SAT-TV, wifi zdarma, trezor. V ceně ubytování je zahrnut každodenní úklid.

Strava: vlastní
V ceně pobytu snídaně formou bufetu.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 21.05.2021)