Saalbach / Hinterglem - Saalbach - Hinterglemm (léto s kartou) DENNÍ PŘEJEZD

0
Saalbach - Hinterglemm z Schrattbergu Alm cestou Cesta do korun stromů cestou Golling Golling vodopád Hotel Kristiana Konec údolí Leogangerberge Leogangerský masív Montelino Montelinůc ráj Odměny za výkony Plovárna kapitána Hooka Pohádkový les Pohádkový les Pohádkový les Pomáháme Montelinovi Sa- Hi Saalbach Saalbach - Hinterglemm výhledy na Kodokbergu Saalbach - Hinterglemm, Golden Gate Bridge Saalbach Hinterglemm Skicirkus Saalbach - Hinterglemm Talschluss Turistika v konci údolí Vídeňský řízek Vodní a jiné hrátky na Talschlußu Výjezd na Schrattberg Zell am See Zell am See Zell am See večer

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář ČiLe s.r.o.
Rybník 244, 56002 Česká Třebová

Rakousko / Salcbursko
Cena od: 13 690
V nabídce od: 17.12.2020
Kód zájezdu: 201

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Kristiana:

****Hotel Kristiana leží v turisticky atraktivním Saalbachu, v docházkové vzdálenosti od lázní kapitána Hooka, nedaleko lanovky na Kohlmaiskopf asi 10 minut chůze od centra města.


Vybavení hotelu: V hotelu je k dispozici wellness a saunový svět, terasa, wifi v lobby,


Pokoje: Příjemně zařízené 2–4lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, posezením, trezorem, telefonem, velkou TV, balkónem. Jednolůžkové pokoje možné za příplatek.

Saalbach - Hinterglemm (léto s kartou) DENNÍ PŘEJEZD:
Vodopád Golling – soutěska Salzachklamm – hrad Werfen – Glemmtal – Saalbach-Hinterglemm – Konec údolí Talschluß – Golden Gate Bridge – Ďábelská voda – Vysoké Taury – Zell am See – Zellské jezero – Magic lake show – projížďka po jezeře – Montelinův zážitkový svět – stezka v korunách stromů – Hookovy lázně – Asitz Leogang


* Ubytování v luxusním ****hotelu, nedaleko centra města a lanovky.

* Jocker card zahrnující vstupy a lanovky v Glemmtalu v ceně.

* Vhodné pro rodiny s dětmi (velmi výhodné ceny pro děti), celé údolí je Montelínův zážitkový svět.

* DENNÍ PŘEJEZD


(Cena FM do 20.2.2024.)


Ubytování: hotel ****

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : Odjezd v ranních hodinách (Česká Třebová kolem 5. hod.) směrem Praha, Dolní Dvořiště, Salzburg a Saalbach. Odpoledne přijedeme k mohutnému Gollingskému vodopádu , kde nás čeká procházka malebnou stezkou pod 75 m vysoký dvoustupňový vodopád (5 €), řítící se z Alp. Projedeme soutěskou Salzachklamm , a krátce zastavíme pod mohutným hradem Werfen. Večer přijedeme na ubytování do údolí Glemmtal, kde nás čeká výborná večeře. Možnost procházky po nedalekém centru malebného města Saalbach.

2. den: : Po snídani vyzvedneme kartu, která nám umožní používat zdarma lanovky, autobusy, bazény a další atrakce údolí Glemmtal. Vyrazíme na výlet na Konec údolí (Talschluss), kam nás doveze vláček a kde se nacházejí krásné vodopády, salaše, turistické trasy a Ďábelská voda. Uvidíme také největší lanový park Rakouska s možným přeletem údolí (zavěšeni na lanech). Součástí je i Golden Gate Bridge (11 €), most spojující obě strany údolí ve výšce 42 m a navazující na stezku v korunách stromů . Poté se buď autobusem vrátíme na odpolení koupání, nebo dojdeme či dojedem do hotelu individálně. Večeře.

3. den: : Po snídani volný den určený ke koupání v lázních kapitána Hooka , či k turistice na Kohlmaisu (nad hotelem) s výhledy na Vysoké Taury (včetně Grossglockneru). Vedou zde také stezky pro rodiny s dětmi ( zážitkový svět klauna Montelina, kde budou děti plnit úkoly) , panoramatické cesty, k jezírkům či na almy (všechny lanovky jsou v ceně). V Saalbachu je možné navštívit vlastivědné muzeum . Večeře. V případě, že se opět bude konat světelná show v Zell am See u jezera, vyrazíme na večerní výlet do Zell am See na Magic lake show. Návrat kolem 23.30 hod.

4. den: : Po snídani přejedeme do malebného horského města Hinterglemmu. Je možné vyjet na Zwölferkogel , navštívit pohádkový les , projít Alpskou zahrádku , či vyjet lanovkou na Reiterkogel (do říše zlého skřeta Kodoka) a přejít do Saalbachu. Čas lze strávit také v zážitkových lázních Kapitána Hooka či navštívit hotelové wellness. Večeře.

5. den: : Po snídani vyjedeme lanovkou na Schrattberg s překrásnými výhledy na Vysoké Taury. Je možné vydat se také krásnou turistickou cestou přes kopec do Leogangu a využít lanovku na Asitz či letní bobovou dráhu tamtéž. Večeře.

6. den: : Ráno po snídani a po vyklizení pokojů odjedeme autobusem do turistického letoviska Zell am See , kde se krátce zastavíme a projdeme se k jezeru. Zájemci mohou vyrazit na projížďku lodí po Zellském jezeře (10 €) . Kolem poledne odjezd zpět do ČR. Návrat do ČR v nočních hodinách (Praha kolem 21. hod., Česká Třebová kolem 23. hod., další dle trasy).

Termíny a ceny

05.07. - 10.07.24 pátek - středa
polopenze autokarem
13 690 Kč
cena za 6 dní (5 nocí)

Cena obsahuje

  • Dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného; 5x ubytování ve dvou až čtyřlůžkovém pokoji s příslušenstvím; 5x snídaně formou bufetového stolu; 5x večeře se 4 chody (gurmánské večeře s možností výběru, většinou včetně salátového bufetu), občas tematická večeře (Pinzgau či italská); odpolední svačinka (koláč, šťáva); pětidenní Jocker card (2023: 6 lanovek, tenisové kurty, MHD, minigolf, vláček na Konec údolí, Ďábelská voda, lázně kapitána Hooka, bylinková cesta na Reiterkogelu, vlastivědné muzeum atd.); využití relaxační zóny v hotelu, terasy, stolního fotbalu, wifi; služby průvodce; pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Pojištění léčebných výloh ERV pojišťovny Standard 6–10 dní (pokud není objednané ve smlouvě); pojištění storna PLUS zájezdu 5 % z ceny zájezdu k pojištění LV, 7 % bez pojištění LV; pobytové taxy (asi 2 €/os./noc, nutno platit na místě); vstupy mimo Jocker card
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.01.2024)