Poreč - Hotel Delfin Plava Laguna - 6 nocí + jízdenka RegioJet v ceně

0
Vlakem k moři část pláže u hotelu Delfin Delfín, pokoj Classic Delfín, pokoj Ekonomy Foto - Poreč - Hotel Delfin Plava Laguna - 7 nocí, příjezd denně hotel Delfín hotel Delfín hotel Delfin Plava Laguna hotel Delfin Plava Laguna hotel Delfin Plava Laguna hotel Delfin Plava Laguna hotel Delfin Plava Laguna hotel Delfin Plava Laguna kupé pro 6 osob lůžkový vůz (za příplatek) pláž pláž pláž u hotelu Pláž u hotelu Pokoj Economy (E2) pokoj s balkonem (C2B) pokoj s balkonem, směr moře (C2BN) Vůz Astra

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Chorvatsko / Poreč
V nabídce od: 28.07.2020
Kód zájezdu: 13207

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Výhodné pobytové balíčky s dopravou vlakem RegioJet již od 2 nocí pobytu v hotelu s polopenzí, zpáteční jízdenkou a transferem v ceně.
Hotel Delfin Plava Laguna se nachází v parku turistické oblasti Zelená Laguna, cca 6 km jižně od centra Poreče.
Vybavení hotelu: recepce, klimatizovaná restaurace, kavárna s tanečním sálem, aperitiv bar, směnárna, kadeřnictví, internetová kavárna, venkovní bazén se slanou vodou, terasa, vyhrazené parkoviště (za poplatek).

Pokoje: 1/2 bez balkonu economy (E2) - 2 lůžka, sprcha a WC, bez možnosti přistýlky, 1/2 (+1) SWC BP (C2B) - 2 lůžka s možností přistýlky pro dítě do 12 let (na vyžádání), balkon směr do parku, sprcha a WC, 1/2 (+1) SWC BM (C2BN) - pokoje směrem na mořskou stranu, 2 lůžka s možností přistýlky pro dítě do 12 let (na vyžádání). Pokoj 1/1 (C1B) - 1 lůžko, balkon, koupelna, WC. • Dítě do 11,99 let má pobyt v hotelu zdarma jen v případě 2 plně platících osob (platí pro pokoje typu 1/2+1 nebo i 1/2+2).

Na vyžádání v CK: Rodinné pokoje 1/2+2 balkon a nebo balkon směr moře (2 ložnice, 1 x dvoulůžko, 1 x dvě oddělená lůžka, jedna koupelna s WC. Minimální počet osob v 1/4 pokoji jsou 2 dospělé osoby + 2 děti do 12 let a vždy se platí 2 plné ceny za dospělé osoby (bez ohlednu, zda jsou ubytované např. 1 dospělá osoba a 3 děti do 12 let).
Stravování: polopenze, snídaně i večeře formou bufetu.

Pláž: přírodní kamenitá, oblázková, betonová plata cca 100 m od hotelu, s modrou vlajkou.
Sport a zábava : venkovní bazén (lehátka u bazénu zdarma (omezený počet), dětské hřiště, vodní sporty, animační programy

(cca 02.06.-30.08.), možnost výletů lodí, pronájem kol, potápění.
Domácí mazlíček na vyžádání - 13 EUR na den - platba na recepci.

Parkování 1 EUR na den - platba na recepci.
wifi zdarma na recepci
check in 14:00, check out 10 hodin
Příjezd možný denně.

Vlakem k moři - 6 nocí v hotelu včetně dopravy vlakem RegioJet

7 dní / 6 nocí v hotelu Delfín + doprava vlakem přes noc k moři a zpět do ČR

6 x ubytování v hotelu s polopenzí (snídaně, večeře), pokoje Ekonomy, pokoje s balkonem směr park, pokoje s balkonem směrem na moře, jednolůžkové pokoje s balkonem

dopravu vlakem (Kupé pro 6 osob, nebo vůz ASTRA s otevřeným prostorem, zabudovaný monitor v sedačce nebo velký stůl. Dezinfekce pro cestující. Zdarma voda Rajec.

transfer autobusem do hotelu a zpět k k vlaku do Rijeky

pojištění CK proti úpadku

Dítě do 11,99 let s 2 plně platícími osobami v pokoji 1/2+1 nebo 1/2+2 má ubytování ZDARMA, platí jen jízdenku. Slevy na děti na pevném lůžku.

Nástupní místa + předpokládaný čas odjezdu z ČR/Slovensko: Praha hl. nádraží (17.20), Pardubice hl. nádraží (18.14), Brno hl. nádraží (19.46), Břeclav (20.20), Bratislava (21.12). Předpokládaný příjezd do Rijeky je ráno v 8.46.

Odjezd z Chorvatska: Rijeka - odjezd v 18.35, příjezd do Bratislavy v 5.34., do Břeclavi v 6.34, Brna 7.07., Pardubic 8.44. a Prahy hl. n. v 9.42.

Prosím, uveďte do poznámky při rezervaci vaše nástupní místo, děkujeme.

„Dítě do 1,99 let cestuje bez nároku na sedadlo a je za něj plně zodpovědný dospělý doprovod". Nebo můžete zakoupit pro dítě standardní sedadlo za 1200 Kč nebo lůžko s příplatkem.

DŮLEŽITÁ INFORMACE: při rezervaci jízdenek nebo lůžek nemůžeme garantovat, že vždy budete v jednom kupé nebo sedět vedle sebe ve vagonu Astra, případně mít lůžka v jednom lůžkovém kupé. Vždy se snažíme, aby jste seděli společně, ale čím později se rezervují jízdenky, tím je šance na společné sezení menší a můžete být posazeni různě ve vlaku.

Storno podmínky:do 10 dní před nástupem -25 %, 4 - 9 dní před nástupem -50 %, 3 - 1 den nebo úplné zrušení - 75 %.

Lůžko je možné objednat za příplatek 200 Kč/osoba nebo i jen za 100 Kč/osoba/1 směr.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, internet, restaurace, bar, bazén, kavárna, terasa, letní terasa, možnost zapůjčení kol, parkoviště.

Sport a zábava: potápění, plážový volejbal, půjčovna kol, dětské hřiště, vodní sporty, bazén.

DŮLEŽITÁ INFORMACE: při rezervaci jízdenek nebo lůžek nemůžeme garantovat, že vždy budete v jednom kupé nebo sedět vedle sebe ve vagonu Astra, případně mít lůžka v jednom lůžkovém kupé. Vždy se snažíme, aby jste seděli společně, ale čím později se rezervují jízdenky, tím je šance na společné sezení menší a můžete být posazeni různě ve vlaku.


Ubytování: hotel **

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 6 x ubytování v hotelu, 6 x polopenzi, zpáteční dopravu vlakem REGIOJET (kupé pro 6 osob nebo vůz ASTRA), transfer ze Rijeky autobusem do hotelu a zpět, pojištění CK proti úpadku
  • (Storno podmínky: do 10 dní před nástupem -25 %, 4 - 9 dní před nástupem -50 %, 3 - 1 den nebo úplné zrušení - 75 %.)

Cena neobsahuje

  • pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 06.08.2020)