Marmari - Caravia Beach ****

0
Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach Caravia Beach

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Řecko / Kos
V nabídce od: 11.01.2020
Kód zájezdu: GR-3207CV

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Hotel přímo u pláže
Ochotný personál
Chutná a pestrá strava

Poloha: Kompletně zrekonstruovaný, velmi příjemný a přátelský hotel Caravia Beach se skládá z hlavní třípatrové budovy a několika bungalovů. Komplex leží na klidném místě v nádherné, vzrostlé, rozlehlé a velmi dobře udržované zahradě se subtropickou vegetací - palmami, araukáriemi a keři v letovisku Marmari. Okolí hotelu je příjemným místem k večerním procházkám, například do turistického centra, které je od hotelu vzdáleno pouhých cca 600 m. Restaurace, bary a taverny se nacházejí cca 500 m od hotelu. Do centra letoviska se dá dojít i po pláži (cca 1 km). Další tip na procházku je k solnému jezeru (cca 2 km) a letovisku Tigaki (cca 3 km). Jízdárna s koňmi je odtud cca 1 km, malý motodrom je cca 500 m. Hotel je moderně zařízen a svými vynikajícími službami uspokojí i náročnějšího klienta. Doporučujeme jej všem, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou v příjemném prostředí. Do města Kos je to cca 13 km, lze cestovat pohodlně městským autobusem, cca 5x denně (zastávka u hotelu, v neděli jezdí autobus obvykle jen 3x) nebo taxi. Poblíž hotelu je půjčovna kol.

Vzdálenosti Pláž: cca 50-150 m
Centrum: cca 600 m

Pláž: Velmi pěkná dlouhá a široká písčitá pláž se světlým pískem je přímo u hotelu (od posledního plážového bungalovu cca 50 m, od hlavní budovy cca 150 m). Vstup do moře je pozvolný, vhodné pro všechny generace, speciálně pro rodiny s dětmi a starší osoby. Výhled z pláže je na ostrovy Kalymnos a Pserimos. U pláže je kabinka na převlečení a sprcha.

Sport a zábava: Dva bazény, jacuzzi v bazénu, dětský bazén, kabinka na převlečení u bazénu a u pláže, lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži zdarma. Dětské hřiště, miniklub (pro děti od 4 do 12let). Minigolf, stolní tenis, kulečník, plážový volejbal, hřiště na basketbal a minifotbal, šipky, boccia, fitcentrum, tenis - tyto služby jsou zdarma (poplatek jen noční osvětlení). Různé druhy vodních sportů na pláži (vedle Neptune plážového baru, za poplatek - šlapadla, kánoe, windsurfing, vodní lyže, kruhy, banán). Masáže (na vyžádání, za poplatek). Hotel pořádá obvykle během hlavní sezóny animační programy (cca 7x týdně, v cizím jazyce) a cca 1x týdně řecký večer.

Poznámka: Povinná pobytová taxa:
3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely

Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Na toto ubytovací zařízení se vztahují individuální podmínky při stornování nebo změně zájezdu.


Ubytování: hotel ****
Vybavení a služby: Vstupní hala, recepce, salónek, 4 výtahy (jen v hlavní budově), hlavní restaurace, 4 bary, konferenční místnost (moderní technika, sál až pro 400 účastníků), obchůdek se suvenýry (obvykle 9:30-13:30, 17:30-21:30), společenskou místnost s TV se satelitním příjmem, internetový koutek (za poplatek), prádelna, čistírna (za poplatek), kadeřnictví, opalovací terasa, amfiteátr (pro večerní program - např. dětské disko, show pro dospělé). Zahrada, parkoviště. Plážové osušky zdarma. Wifi v prostoru recepce a na pokojích zdarma.

Celkem je v areálu k dispozici 212 vkusně vybavených prostorných pokojů v hlavní čtyřpatrové budově pro 1-3 osoby a 82 zahradních bungalovů až pro 4 osoby, které se skládají z obývacího pokoje s rozkládacími gauči a dveřmi oddělené ložnice. Koupelna a terasa jsou společné.
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem a hudebním kanálem, chladničkou, balkonem nebo terasou s výhledem do zahrady, vnitrozemí a okolí. Upozorňujeme, že pokoje v hlavní budově mají tzv. francouzský balkon (tedy jen velké zasunovací okno, nikoliv balkón). Jednolůžkové pokoje jsou s výhledem do zahrady. Trezor na pokoji (za poplatek cca 10€/týden, cca 18€/2 týdny). Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Hotel má k dispozici omezený počet pokojů vhodných pro handicapované osoby.

Strava: all inclusive
Formou ALL INCLUSIVE (viz popis):


O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu

Snídaně (07:00-10:00), možnost brzké snídaně (06:00-07:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30) formou bufetu v restauraci Apellis. Během obědů a večeří neomezená konzumace místního vína, točeného piva a místních nealkoholic-kých nápojů. Dětské menu je každý den u obědů a večeří

U večeří je požadováno společenské oblečení, nelze plážový oděv nebo šortky (muži dlouhé kalhoty)

Občerstvení v baru Neptune u pláže (10:00-18:00) - sendviče, slané pečivo, sušenky nebo bábovka, kopečková zmrzli-na, čaj, filtrovaná káva, džusy, další nealkoholické nápoje, místní točené pivo a víno

Bar Mooring (16:00-24:00) - místní alkoholické a nealkoholické nápoje (např. víno, točené pivo, ouzo, gin, vodka, whis-key, rum, koktejly a různé nealko nápoje, ovocné šťávy a džusy)

Obvykle jednou týdně řecký večer

Balíček (místo oběda či večeře) včetně minerální vody, nutno objednat den předem na recepci nejpozději do 19:45

Animační programy, v cizím jazyce. Prostory amfiteátru jsou využívány pro večerní show

Za poplatek jsou mezinárodní alkoholické nápoje a různé druhy kávy (espresso, cappuccino)

Změna programu a časů all inclusive vyhrazena vedením hotelu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.05.2020)