Na skok do Namibie - prodloužení

0
Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení Foto - Na skok do Namibie - prodloužení

Zájezd pořádá

ESO travel a.s.
Korunovační 22, 17000 Praha

Jihoafrická r.
Cena od: 45 990
V nabídce od: 13.12.2019
Kód zájezdu: 433_88709

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy


Ubytování: hotel **

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: Kapské Město – Windhoek: Poslední (odletový) den zájezdu do JAR EXO 400 nebo 405 následuje transfer na letiště v Kapkém Městě, odlet do Windhoeku. Windhoek – Sossusvlei: Přivítání na letišti česky nebo anglicky hovořícím průvodcem. Následuje odjezd do Sesriem. Ubytování, nocleh.

2. den: Sossusvlei – Deadvlei: Brzy ráno – ještě před svítáním – vyrazíme podél koryta řeky Tsauchab obklopeni dunami zářícími v paprscích vycházejícího slunce. V samém závěru přesedneme do terénních vozů - jezdí jako shuttle za cca R100/os - bez nich bychom stěží překonali poslední kilometry hlubokého písku a dosáhli jednoho z nejpozoruhodnějších míst Namibie – Sossusvlei a Deadvlei neboli magického shromaždiště vody (můžete zkusit ve svém voze, ale jen s výrazně odfouklými pneumatikami). Tahle okouzlující bílá pánev obklopená věkovitými stromy Camelthorn a impozantními oranžovými dunami je pravou pastvou pro oči. Tady končí svou pouť voda řeky Tsauchab, která nedokáže vzdorovat pásu nenasytných písečných vln a nikdy proto nedosáhne oceánu. Ranní měkké světlo a scenérie Sossusvlei platí mezi fotografy za zázrak. Po návratu z parku se ještě vydejte na objevnou a nenáročnou výpravu k malému - zato však půvabnému kaňonu Sesriem.

3. den: Namib – Swakopmund: Dnes si vychutnáme drsnou, neuchopitelnou a nesmírně rozmanitou nádheru Namibijské pouště. Cestou do Swakompund zastávka v Solitaire, pak překročíme obratník Kozoroha a zastavíme v kaňonu Kuiseb, jenž jako mohutná překážka brání písečným vlnám v cestě dál k severu. Po příjezdu do Swakopmundu prohlídka půvabného přímořského města, které Vám ryze německým duchem připomene dobu koloniální rozpínavosti. Ubytování, nocleh.

4. den: WALVIS BAY – SWAKOPMUND: Ráno lze fakultativně absolvovat výpravnou plavbu v zátoce Walvis Bay s pozorováním tuleňů, delfínů a mnoha mořských ptáků a v dopoledním slunci si vychutnat čerstvé ústřice a víno. Po návratu do Swakopmundu přezdívanému spící kráska můžete odpočívat, zajít na tržiště, „courat“ se u moře, navštívit některou z vynikajícíh restaurací či jen tak zajít na pivo jako někde v bavorském městečku.

5. den: WALVIS BAY – PRAHA: Transfer na letiště a odlet do Prahy s přestupem v Kapském Městě nebo Windhoek.

6. - 304. den: PŘÍLET DO PRAHY:

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou přepravu z/do Kapského města (prodloužení k EXO 400 a 405)
  • 4x noc v 3* hotelu I 4x snídaně I 2x večeře
  • transfery dle programu v klim. voze
  • služby česky nebo angl. hov. průvodcem, vstupy do NP, pitná voda v rámci transferu

Cena neobsahuje

  • stravování jinak než uvedeno
  • spropitné
  • vízum po příletu za cca US$71/os
(Popis zájezdu byl aktualizován 31.10.2021)