Costa Smeralda - Plavba za kouzlem západního Středomoří, s českým delegátem

0
Palma de Mallorca, katedrála 1 Barcelona, La Rambla Barcelona, staré město Costa Smeralda Costa Smeralda, kajuta s balkonem Horní paluba Kajuta 9 Mallorca Mallorca, katedrála Muzeum Muzeum 2 Restaurace Sardinie Savona, pevnost

Zájezd pořádá

ORBIS LINK, s.r.o.
Hradešínská 2144/47, 10100 Praha

Itálie / Marseille
V nabídce od: 21.11.2019
Kód zájezdu: CD 557944

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: loď / jachtaubytování: loď / jachta
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Plavby

Plavba na nejnovější lodi Costa Smeralda do významných míst ve Středomoří, kudy kráčela historie. Během týdenní plavby budete mít možnost navštívit celou řadu památek, z nichž některé jsou zapsané na listinách UNESCO, nebo se jen tak procházet, nasávat atmosféru a ochutnávat místní speciality. Ať tuto týdenní plavbu pojmete jakkoliv, skvělé zázemí vám bude tvořit nová obří výletní loď Costa Smeralda.

Jistotu během zájezdu poskytuje český delegát, který je po celou dobu přítomný. Na palubě může snadno vyřešit zapeklité názvy jídel v lístku nebo objednat ten nejlepší výlet. V průběhu plavby nabízí v určité hodiny informační schůzky a bude k zastižení na telefonu pro případ, že se vyskytnou urgentní záležitosti.
Tak vítejte na palubě!

PROGRAM ZÁJEZDU
1. den: odlet z Prahy do Říma, transfer do přístavu, nalodění. Vyplutí v 19 hodin. Po večeři zábavní program v divadle či barech.

2. den: Savona - menší přístavní město s pevností Priamar. Možnost koupání na nedaleké městské pláži či fakultativní výlety do Janova či Monte Carla.

3. den: Marseille - významný francouzský přístav. Možnost výletů do starého přístavu, výstup ke katedrále Notre Dame de la Garde, na ostrov s pevností If či do Provence.

4. den: Barcelona - katalánská metropole nabízí nepřeberné množství turistických atrakcí a památek: Sagrada Familia, stavby architekta Gaudího, rušná promenáda La Rambla, fotbalový stadion Nou Camp; možnost koupání na městské pláži.

5. den: Palma de Mallorca - impozantní gotická katedrála La Seu, možnosti výletů do Dračích jeskyní či do aquaparku; procházka po pobřežní promenádě.

6. den: relaxace na lodi a využívání jejího zázemí: opalování a koupání na horní palubě, animační program.

7. den: Sardínie, Cagliari - historické centrum Castello; možnost fakultativních výletů do archeologické lokality Barimini; koupání na krásných plážích, krátké pěší túry.

8. den: Civitavechcia: připlutí, vylodění, transfer na letiště a odlet do Prahy.

LOĎ COSTA SMERALDA
Nejnovější loď flotily Costa Cruises velkolepá Costa Smeralda na vás zapůsobí svojí velkolepostí a velkoryse řešenými veřejnými prostorami ve stylu italských náměstí. Rozmanité animační a zábavní pořady jsou zárukou, že se nikdy nebudete nudit.

Wellness, sport, koupání: Lázeňský areál (thalassoterapie, masáže, sauna, pára, solárium). Posilovna, multifunkční sportovní hřiště. Bazény, vířivky. (popis bude doplněn po uvedení lodě do provozu) .

Zábava: Divadelní show, diskotéka, hudba k poslechu i tanci, kasino, obchodní galerie, internetový koutek, karetní salonek, knihovna, velkoplošná obrazovka u bazénu, ... (popis bude doplněn po uvedení lodě do provozu) .

Pro děti: Dobře vybavené herny a 4 kluby s organizovanou zábavou podle věku dětí.

Komunikační jazyk na palubě: Italština, angličtina, němčina.

Minimální počet účastníků pro konání zájezdu je 10 osob.


Ubytování: loď / jachta
Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 3 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV, minibar, šatní skříň, kosmetický stolek, telefon, vysoušeč vlasů, trezor. Ubytování v prostornějších apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis včetně exkluzivního nápojového balíčku all inclusive Intenditore.

Strava: plná penze
Snídaně, oběd i večeře o několika chodech se podávají v hlavních restauracích s obsluhou, k dispozici je zároveň samoobslužná restaurace se širokou nabídkou jídel. Specializované restaurace jsou za příplatek.

Doprava: letecky
Let Praha - Řím Fiumicino: ČSA, odlet 10:05
Let Řím Fiumicino - Praha: ČSA, odlet 14:50
Změny časů letů vyhrazené.
Transfery letiště - přístav - letiště.

Program zájezdu

1. den: Civitavecchia (Itálie); odlet z PRG do Říma, transfer, nalodění. | Připlutí: - | Odplutí: 19:00

2. den: Savona (Itálie) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: 18:00

3. den: Marseille (Francie) | Připlutí: 08:30 | Odplutí: 17:00

4. den: Barcelona (Španělsko) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: 19:00

5. den: Palma de Mallorca (Španělsko) | Připlutí: 09:00 | Odplutí: 23:59

6. den: na moři

7. den: Cagliari (Itálie) | Připlutí: 07:00 | Odplutí: 17:00

8. den: Civitavecchia (Itálie), vylodění, transfer na letiště, odlet do Prahy. | Připlutí: 08:00 | Odplutí: -

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.03.2020)