Coral Bay - CORALLIA BEACH ***

0
Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach Corallia Beach - lobby Corallia Beach - pláž kypr-coral-bay-corallia beach-30

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Kypr / Coral Bay
V nabídce od: 22.10.2019
Kód zájezdu: CY-0004CO

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Ideální poloha v klidném prostředí přímo na pláži
Prostorné ubytování v hotelových apartmánech za příznivou cenu
Výborná kuchyně

Poloha: Velmi oblíbený a žádaný apartmánový hotel se nachází v krásné zahradě přímo na břehu moře letoviska Coral Bay u jedné z nejhezčích pláží v Paphosu a jeho okolí. Centrum letoviska je ve vzdálenosti cca 2 km. Můžete se do něj dostat příjemnou procházkou nebo využít pravidelné autobusové spoje. Autobusová zastávka je hned u hotelu. Tímto autobusem se můžete dopravit až do centra Paphosu (cca 20 km). V letovisku Coral Bay jsou restaurace, taverny, kavárny, bary, obchody s potravinami a suvenýry, banka, bankomat (nejbližší cca 2 km), lékárna. Minimarket je součástí hotelu a k dispozici je také obchod naproti hotelu Coral Beach, cca 400 m. Velký supermarket je v oblasti Pegyia (cca 4 km).

Vzdálenosti Pláž: přímo před areálem
Centrum vesnice Coral Bay: cca 2 km
Centrum města Paphos: cca 20 km
Letiště: cca 144 km

Pláž: Zdejší písečná pláž hned u hotelu patří mezi nejkrásnější v této oblasti. Vstup do moře je pozvolný, v moři je jemný písek. Místy v moři kameny a kamenné plato. Slunečníky a lehátka za poplatek.

Sport a zábava: Bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, sluneční terasa, dětský koutek v zahradě s houpačkami, skluzavkou a prolézačkami, fitcentrum (zdarma), sauna (za poplatek), masáže (za poplatek na vyžádání), tenis (zapůjčení raket za poplatek), kulečník a greenbowls (za poplatek), herna. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek). Hotel pořádá pro své hosty obvykle v hlavní sezóně řecké a kyperské večírky (v cizím jazyce).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.


Ubytování: studia
Vybavení a služby: V hotelu je k dispozici vstupní hala s recepcí, salónek, společenská místnost, výtah, vnitřní a venkovní bar s TV/SAT, vnitřní a venkovní restaurace, rybí taverna u moře, minimarket, prádelna, nádherná zahrada, parkoviště. Wi-Fi je v prostoru recepce zdarma.

Ubytování je možné ve dvoulůžkových studiích s možností přistýlky nebo v apartmánech až pro 4 osoby, které jsou tvořeny ložnicí a obývacím pokojem s rozkládacími lůžky. Všechna studia a apartmány mají koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, WC, vybavený kuchyňský kout s elektrickým vařičem, troubou, rychlovarnou konvicí a chladničkou, klimatizaci, fén, telefon, TV/SAT, balkón nebo terasu s výhledem do okolí, vnitrozemí nebo směrem na moře (omezený výhled na moře). Některé přízemní pokoje s terasou mají vstup přímo do zahrady. Trezor je na pokoji za poplatek cca 15€/pobyt), na vyžádání je též možné zajistit si zdarma žehličku a žehlicí prkno. Některé pokoje mohou být se sousedním pokojem propojeny. Ubytování pro jednu osobu je možné ve studiu s neobsazeným lůžkem. Infant a dětská postýlka je na zpětné potvrzení (celkový počet osob vč. infanta nesmí přesahovat celkovou kapacitu ubytovací jednotky).

Strava: polopenze
Polopenze formou bufetu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.01.2022)