Zaton - Zaton Holiday Resort - mobilní domky - 7 nocí

0
Mobil home Premium Bazén v Zaton Holiday Resort Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu Bazénový komplex v Zatonu bazénový komplex v Zatonu bazénový komplex v Zatonu bazénový komplex v Zatonu bazénový komplex v Zatonu bazénový komplex v Zatonu bazénový komplex v Zatonu bazénový komplex v Zatonu Foto - Zaton - Zaton Holiday Resort - mobilní domky Foto - Zaton - Zaton Holiday Resort - mobilní domky Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home comfort Mobil home Premium Mobil home Premium Mobil home Premium Mobil home Premium Mobil home Premium Mobil home Premium Mobil home Premium Mobil home Premium Mobil home Premium mobilní domek comfort mobilní domek Premium Mobilní domky v Zaton Holiday Resort Mobilní domky v Zaton Holiday Resort prostor pro grilování restaurace a pizzerie v zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort Zaton Holiday Resort

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Chorvatsko / Zaton
V nabídce od: 13.10.2019
Kód zájezdu: 11112

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

SLEVA 20 % NA POBYTY OD 15.6. DO 21.8., OD 3 NOCÍ, PŘÍJEZDY DENNĚ.
Zaton Holiday Resort se nachází 16 km severozápadně od Zadaru, leží v borovicovém háji podél dlouhé zátoky chráněné od větru a vln. Je zde krásná oblázkovo-písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, ideální pro děti. Zaton je velmi dobře vybavené středisko, které hostům nabízí bohaté zázemí pro sport a zábavu. V měsících červenec a srpen je zajištěna pravidelná autobusová linka do Zadaru a zpět. Všechny mobilhomy mají klimatizaci.

Pro rok 2019 se Zaton Holiday Resort otvírá 25.4.2020.
Popis mobilhomů :

Premium 6+1: velikost mobilehomu 8,6 x 4 m = 34,4 m2, 1 x ložnice (manželská postel), 2 x ložnice (2 oddělená lůžka) v denní místnosti rozkládací sedačka pro 2 osoby, kuchyňská linka pro vaření, plynový vařič se 4 hořáky, mikrovlnná trouba, kávovar, příbory a nože, lednička, SAT TV, klimatizace, 2x sprchový kout s WC , zastřešená terasa se zahradním nábytkem 25,8 m 2 . Mobilní domky jsou vzdálené cca 250 - 500 od moře a pláže. K pláži jezdí v pravidelných intervalech zdarma vláček.
Comfort 4+2: velikost mobilehomu 30-32 m2 (několik typů mobilních domků), 1 ložnice (manželská postel), 1x ložnice ( oddělená lůžka), jídelní kout s rozkládací sedačkou pro 2 osoby (lůžko 70 x 190 cm) v denní místnosti, kuchyňská linka pro vaření, plynový vařič se 4 hořáky, mikrovlnná trouba, kávovar, příbory a nože, lednička, SAT TV, klimatizace, 2x sprchový kout s WC, terasa se zahradním nábytkem 10m 2 Mobilní domky jsou vzdálené cca 500 - 1000 od moře a pláže. K pláži jezdí v pravidelných intervalech zdarma vláček.
Superior 5+2: velikost mobilehomu 34,4 m 2 (několik typů mobilních domků), 1 ložnice (manželská postel), 1x ložnice (oddělená lůžka+postel v patře), jídelní kout s rozkládací sedačkou pro 2 osoby (lůžko 70 x 190 cm) v denní místnosti, kuchyňská linka pro vaření, plynový vařič se 4 hořáky, mikrovlnná trouba, kávovar, příbory a nože, lednička, SAT TV, klimatizace, 2x sprchový kout s WC, zastřešená terasa se zahradním nábytkem 25,8m 2 Mobilní domky jsou vzdálené cca 500 - 1000 od moře a pláže. K pláži jezdí v pravidelných intervalech zdarma vláček.
Cena zahrnuje: nájem apartmánu, spotřebu vody, plynu a elektřiny, povlečení, příbory a nože, využití bazénu, animační programy a parkování. Napětí: 16A.
Sport a zábava: 12 tenisových hřišť (z toho 4 osvětlené) a 4 hřiště s tvrdým povrchem, tenisové centrum s výukou, potápěčské centrum s výukou, jezdecká škola, jízda na ponících, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf a další aktivity. V areálu se nachází největší diskotéka v Dalmácii - SATURNUS. Je zde také pekárna a hřiště s lezeckými sítěmi pro děti a dospělé
Pláž: zhruba 1 900 m dlouhá písčitá pláž - převážně s písčitým dnem a mírným a mělkým sestupem do moře, proto je toto středisko také vhodné pro děti. Pláž se nachází od 600-1900 m od mobilních domků. Na pláži je půjčovna slunečníků a lehátek, snackbar, vodní atrakce.
Bazény: 3 nově postavené bazény: pro dospělé a mládež, plocha 825 m 2 a hloubka 1,30 m a bazén pro děti o ploše 340 m 2 a hloubce 0,30 m. Dále je zde bazén pro plavání o ploše 174 m 2 a hloubce 1,3 m, 3 menší bazény s hydromasážními lehátkami o ploše 86 až 115 m 2 , 1 větší bazén s hydromasážními lehátky, plochou 182 m 2 , hloubkou 1,2 m a panoramatickým pohledem na Jadran, spousty opalovacích ploch, bar u bazénu.
Stravování: vlastní. Možnost dokoupení polopenze.
Na místě se platí: 40,- €/mobilehome - za závěrečný úklid (pokud hosté uklidí mobilhome sami, neplatí nic)
Pes nebo kočka - pouze do 7 kg na vyžádání) za příplatek 14 Eur/den (platba na místě, nutno nahlásit při rezervaci a musí být potvrzeno ubytovatelem)

Možnost dokoupení polopenze s točeným nápojem k večeři v ceně za příplatek v termínu 25.4.-30.5. a 12.9.-2.10. - 620 Kč/osobu a den, v termínu 30.5.-12.9. - 720 Kč/osobu/den, dítě 5-11,99 let má polopenzi v termínu 25.04.-30.5. a 12.9.-2.10. zdarma, v termínu 30.5.-12.9. platí 360 Kč/osobu/den, děti do 4,99 let mají polopenzi zdarma (pouze při zakoupení 2 plně platících osob)

Dětská postýlka pro děti do 2,99 let za 6 Eur/noc (platba na místě, nutno rezervovat).

check in 16:00 hod., check out 9:00 hod.

Poloha: 300-1000 m od pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, diskotéka, směnárna, internet, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, obchůdky, tenisové kurty, obchod se suvenýry, parkoviště.

Sport a zábava: plachtění, potápění, šnorchlování, volejbal, plážový volejbal, stolní tenis, půjčovna kol, badminton, aerobic, dětské hřiště, šlapadla, vodní sporty, basketbal, minigolf, vodní aerobic, košíková.

možnost dokoupení polopenze • dětská postýlka na vyžádání 210 Kč/den • závěrečný úklid - 40 Eur, pokud se předá neuklizený mobilní domek v den odjezdu (platba na recepci)


Ubytování: mobilhome

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování na 7 nocí, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo (výměna 1x týdně) , ručníky (výměna za 3-4 dny), vstup do bazénu, animační programy, přihlašovací poplatek a pobytovou taxu

Cena neobsahuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 20.08.2020)