Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa

0
Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa Foto - Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa KOUPELNA DELUXE KOUPELNA SUPERIOR POKOJ DELUXE POKOJ SUPERIOR

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Srí Lanka / Induruwa
Cena od: 39 590
V nabídce od: 14.09.2019
Kód zájezdu: 867

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika
    • Pobyty u moře

Poloha: Sri Lanka

Pláž: Velmi oblíbený a komfortní pětipatrový hotel se nachází přímo u písečné pláže, poblíž rybářské vesničky Induruwa na jihozápadním pobřeží Srí Lanky. Všechny pokoje mají krásný výhled na Indický oceán. Větší středisko Bentota je vzdáleno od hotelu 6 km. Od letiště v Colombu je hotel vzdálen 110 km.

Vlastní písečná pláž, s lehátky a slunečníky ZDARMA (na vyžádání).


Ubytování: hotel ****
Možnosti ubytování v dvoulůžkových pokojích Superior (cca 46 m²) nebo Deluxe (cca 37 m²) s možností jedné přistýlky pro dospělou osobu nebo pro dítě do 11,9 let. Pokoje jsou vybaveny balkonem, koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC, fénem, trezorem, mini ledničkou, potřebami pro přípravu čaje a kávy, balenou vodou (při příjezdu), klimatizací, větrákem, TV/SAT a wifi zdarma. Pokoje Deluxe mají ve svém vybavení navíc soukromou výřivku.

Vybavení: Recepce se směnárnou a s wifi připojením zdarma. Venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma (na vyžádání), dětský bazén. Hlavní restaurace s barem, Sky bar v nejvyšším patře. Zdarma badminton, fitness, večerní zábava v hotelem určených dnech. Za poplatek SPA ayurvédské centrum, vířivka, sauna, pára, kulečník, šipky, stolní tenis.

Strava: polopenze
POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci (nápoje k večeři nejsou v ceně)

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu v hlavní restauraci včetně rozlévaných vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů, odpolední lehké občerstvení. Neomezené množství rozlévaných vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů od 10:00 do 24:00 hodin v závislosti na otevírací době jednotlivých barů.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Kolombo - Praha /přestup v Dubaji/ s leteckou společností Emirates, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do 30 kg, ubytování na 9 nocí, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, fakultativní výlety, vizum
(Popis zájezdu byl aktualizován 20.12.2019)