Alanya - Hotel Limoncello Konakli Beach *****

0

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Turecko / Alanya
Cena od: 15 980
V nabídce od: 10.08.2019
Kód zájezdu: A136

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Tento moderní hotel byl otevřen v roce 2009 a v roce 2019 prošel částečnou renovací. Dříve byl znám pod názvem Club Konakli. Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a 4 vedlejších částí. Nachází se v části Konakli, nedaleko Alanye a jedná se o hotel vyznačující se přátelskou atmosférou, moderním ubytováním a pestrou škálou poskytovaných služeb. Leží 110 km od mezinárodního letiště v Antalyi, 12 km od centra Alanye a 3 km od centra městečka Konakli. V blízkosti hotelu se nachází restaurace, bary a obchůdky (cca 200 m). K dopravě do centra Alanye lze využít místní autobusovou dopravu tzv. dolmuše nebo taxi.

Pláž: Písčito-oblázková pláž se nachází ve vzdálenosti cca 350 m od hotelu. Vstup do moře je strmější a místy přes kamenné plata. Doporučujeme vhodnou obuv do vody. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, plážové osušky za poplatek.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- K 1.9.2020 je po příletu z Turecka do Prahy vyžadován negaitní test na COVID19, případně nastoupení karantény ze strany klientů. Aktuálost této informace se může lišit, pro ověření kontaktujte pořádající CK.


Ubytování: hotel *****
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurace, ala carte restaurace, několik barů, hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, denní a večerní animační programy, miniklub pro děti, šipky, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, aerobik, vodní pólo, vodní aerobik. Za poplatek Spa centrum, masáže, prádelna, čistírna, obchod se suvenýry, billiard, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Příjemně a moderně zařízené standardní pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, TV, telefonem, trezorem, minibarem (při příjezdu naplněn vodou a nealkoholickými nápoji, následně 1 x denně doplněn lahví vody zdarma, doplnění nealkoholickými nápoji za poplatek) a balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje (pro 5 osob) jsou k dispozici na vyžádání.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
(Popis zájezdu byl aktualizován 25.10.2020)