Slunečné Pobřeží - Hotel Royal Dit Evrika Beach Club ****

0

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Bulharsko / Slunečné Pobřeží
Cena od: 16 680
V nabídce od: 30.06.2019
Kód zájezdu: B16

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Oblíbený rodinný hotel Dit Evrika Beach Club, který se skládá ze čtyř budov, se nachází v severní části letoviska Slunečné pobřeží, v blízkosti písečné pláže. Do centra letoviska je možnost dojít po krásné pobřežní promenádě nebo je možnost využít turistický vláček či místní autobus. Mezinárodní letiště v Burgasu se nachází cca 35 km.

Pláž: Dlouhá (cca 8 km) písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Hotel je od pláže oddělen pouze místní pobřežní promenádou. Lehátka, slunečníky a vodní sporty jsou k dispozici za poplatek. Pláž je známá svou čistotou a opakovaně získala ocenění Modré vlajky.

Sport a zábava: Tenisové kurty s tvrdým povrchem, herna (stolní tenis, šipky, kulečník), boccia, lukostřelba, plážový volejbal, menší fitness centrum s tělocvičnou či vodní sporty na pláži. Pro děti je připraven mini klub, dětský bazén, hřiště, diskotéka, speciální dětské menu v restauraci a různé animační programy a soutěže během dne.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Hotel Evrika Beach Club byl rekonstruován v roce 2015. Hotelovým hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, prádelna (za poplatek), internetové Wi-Fi připojení, půjčovna aut, lobby bar, hlavní restaurace s terasou, tématické restaurace, venkovní bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, mini aqua park, dětské hřiště, dětský club, jacuzzi, sauna, fitness, tenisové kurty, stolní tenis, šipky, denní a večerní program, obchody, amfiteátr, masáže (za poplatek), mini golf (za poplatek), biliard (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek), kosmetický salon (za poplatek).

Vybavení pokojů: V hotelu je celkem 633 komfortně zařízených pokojů rozmístěných v budovách hotelového komplexu. Ubytování je poskytováno ve standardních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou nebo vanou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, TV, telefonem, miniledničkou, internetové Wi-Fi připojení (za poplatek), trezorem (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání je pokoj typu Studio, kde jsou možné až dvě přistýlky (za příplatek). Pro klienty, kteří si rádi vychutnávají krásný výhled na moře je k dispozici pokoj s výhledem na moře (za poplatek).

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu do Burgasu a zpět dle vybraného odletového místa- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí - Vybraný typ stravy- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Rozšířené Top cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
(Popis zájezdu byl aktualizován 30.09.2019)