Šibenik - Kemp Solaris Resort ****

0
Solaris Resort Aquapark Bazen Mobilhome Mobilhome Mobilhome Restaurace Solaris Resort Solaris Resort Solaris Resort Solaris Resort Solaris Resort Solaris Resort Solaris Resort Solaris Resort Solaris Resort Tenisove kurty Tobogan Vlacek Wellness centrum

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko / Šibenik
V nabídce od: 11.12.2018
Kód zájezdu: 19HR0014

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Mobilhomy jsou součástí rozlehlého sportovního a hotelového komplexu Solaris obklopeného olivovníky a borovicovým lesem v těsné blízkosti krásné oblázkové pláže. Jsou ideálním místem na letní dovolenou pro rodiny s dětmi a mladé skupinky. Místní příjemné klima, azurové moře a nádherné pláže s různými atrakcemi se staly vyhledávanými na letní dovolenou pro turisty z celé Evropy. Historické a kulturní centrum města Šibeniku je od komplexu vzdálené asi 6 km. Ve městě jsou obchůdky se suvenýry, restaurace, hospůdky a discocluby.

Vzdálenost od moře: asi 20-200 m od mobilhomů

asi 6000

Pláž: Oblázková-betonová: pláž vzdálená asi 20-200 m od mobilhomu je zčásti oblázková, zčásti betonová. Komplex Solaris nabízí 5 atraktivních, tematických pláží na pobřeží, které je dlouhé 4 km. Na pláži najdete sprchy a převlékací kabiny. Možné vypůjčení lehátek a slunečníků.

Vybavení: Ve sportovním a hotelovém komplexu Solaris najdete venkovní bazén s mořskou vodou, vnitřní bazén, wellness centrum, plážový bar Palma pool (vstup jen pro osoby starší 18-ti let), Legend bar pool, recepci, směnárnu, restauraci.

Sport a zábava: Komplex nabízí široké sportovní vyžití. K dispozici jsou venkovní bazény s mořskou vodou, vnitřní bazén, Solaris Aquapark, hřiště na míčové hry, tenisové kurty, stolní tenis, minigolf. Na pláži si můžete užít vodní sporty, potápění, skluzavky. Za návštěvu rozhodně stojí wellness centrum s vyhřívanými bazény, saunou, aromaterapiemi, fitness a wellness barem s meditační zahradou. Pro děti: hřiště na míčové hry, prolézačky, skákadla, pískoviště.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Wellness SPA balíček obsahuje: vstup do vnitřních bazénů, fitness centra a saun wellness centra.


Ubytování: mobilhome
Kapacita: 4-6-lůžkový mobilehome: 32
Celkem osob: 192

Klimatizované mobilhomy pro 4-6 osob (při obsazení 4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let) se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi (jedna ložnice je s manželskou postelí a druhá se dvěmi samostatnými lůžky), obývací místnost a kuchyňský kout s rozkládacím dvoulůžkem, TV/SAT, soc. zařízení, veranda. Bližší popis mobilhomu naleznete níže, v popisu každé ubytovací jednotky.

M.HOME 4-6

Obsazenost 4 až 6 osob - 4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let, klimatizovaný mobilhome o rozloze 32 m2, se dvěma dvoulůžkovými ložnicemi (jedna ložnice je s manželskou postelí a druhá se dvěmi samostatnými lůžky), obývací místností, kuchyňským koutem s rozkládacím dvoulůžkem, TV/SAT, soc. zařízení, veranda s venkovním posezením.

Strava: vlastní
Vlastní. Vřele doporučujeme návštěvu místních restaurací - Dalmatin Ethno Village, Restaurace Mediteraneo, Grill restaurace Sibinium, restaurace Trattoria, steak house Solaris.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 28.05.2019)