ZÁMEK LEDNICE + VALTICE

0
Lednice Dianin chrám Chrám Tří Grácií, Lednicko - valtický areál Minaret Rybniční zámeček (2) Tři Grácie Valtice Zámecký skleník Lednice

Zájezd pořádá

CK VALAŠKA, spol. s r.o.
Mostní 99, 75701 Valašské Meziříčí

Česká republika
V nabídce od: 30.10.2018
Kód zájezdu: 516592

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: bez ubytováníubytování: bez ubytování
    strava: bez stravystrava: bez stravy
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Lednicko-valtický areál je vůbec nejkrásnější a nejzajímavější turistickou oblastí jižní Moravy, která se pro svou krásu a pestrost také často nazývá zahradou Evropy. Hlavním centrem celé oblasti je městečko Lednice se svým nádherným zámkem postaveným podle vzoru zámků anglické šlechty. Součástí areálu je i krásný zámecký park s mnohými vodními kanály a známým minaretem. V Lednicko-valtickém areálu ale můžeme najít i celou řadu dalších menších zámečků a altánků, nechybí ani velká vyhlídková kolonáda nebo lovecký zámek ve tvaru vítězného oblouku v Paříži. Během zájezdu navštívíme nejenom spoustu zajímavých míst v okolí Lednice a Valtic, ale samozřejmě bude možnost ochutnat i víno, které k této oblasti jižní Moravy také zcela určitě patří.


Ubytování: bez ubytování

Strava: bez stravy

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: Dopoledne příjezd do Lednice, prohlídka zámku (l. okruh - reprezentační prostory), možnost návštěvy zámeckého skleníku. Procházka po zámeckém parku, možnost dojít až k Minaretu včetně jeho prohlídky. Odpoledne přejezd do Valtic, prohlídka města a zámeckého parku Po prohlídce Valtic výjezd ke kolonádě, výhled na celý Lednicko-Valtický areál a jeho okolí (Mikulov, Pálava atd.) Možnost nákupu vína ve valtických vinařských závodech. Přejezd k Dianinu chrámu a prohlídka jeho okolí.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 06.12.2019)