Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt ***

0
Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  *** Foto - Kaprun - Zell am See - Apartmány Gotthardt  ***

Zájezd pořádá

ROS.BR s.r.o.
Palackého 15/5, 79201 Bruntál

Rakousko / Kaprun - Zell am See
V nabídce od: 11.08.2018
Kód zájezdu: RAK19005

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená

Poloha: Kaprun - Zell am See, apartmánový dům leží 5 minut od centra Kaprunu, v klidné části nedaleko lanovky lyžařského střediska Maiskogel. K supermarketu je to necelých 5 min chůze, na zastávku skibusu dorazíte do dvou minut (150 m) a k nejbližšímu vleku je to jen 700 m.

Vybavení: recepce, místnost pro sušení a úschovu lyží a lyžařských bot, parkoviště u domu (zdarma), internetové připojení W-lan. Hostům je v suterénu k dispozici také pračka a sušička prádla.

Sport a zábava: Lyžování: v blízkosti domu se nachází lanovka střediska Maiskogel, které je vhodné především pro rodiny s dětmi a nenáročné lyžaře. Zastávka skibusu do lyžařského střediska Kitzsteinhorn a Schmittenhöhe je vzdálena asi 6-10 minut pěší chůze od domu. Sáňkování, krytý bazén Optimum v Kaprunu, v Zell am See sportovní centrum s krytým bazénem, zimním stadionem, bowlingem, saunou a soláriem, sáňkařská dráha, jízda na saních tažených koňmi. Restaurace, hospůdky a množství Aprés Ski barů.

v zimním období kvalitní lyžařské a běžecké terény, bruslení, sáňkování, výlety na sněžnicích, zimní turistika, jízda na saních tažených koňmi; v letním období pěší horská turistika, cykloturistika, rafting, canyonig, vodní sporty a koupání v Zeller See, golfové 36-jamkové hřiště v Zell am See, výlety do okolí.

domácí zvířata jsou vítana (na vyžádání). Apartmány jsou nekuřácké, kouřit je možné pouze na balkónech.


Ubytování: hotel ***
Apartmány Gotthardt

apartmány Gotthardt poskytují ubytování bez stravy v apartmánech typu BILO a TRILO pro 2-6 osob. Apartmán BILO typ B pro 2-3 osoby má jednu dvoulůžkovou ložnici, apartmán TRILO typ D pro 4-5 osob má dvě dvoulůžkové ložnice, apartmán TRILO typ A pro 4-6 osob má dvě třílůžkové ložnice a apartmány TRILO typ C a E pro 4-6 osob tvoří 1x dvoulůžková a 1x čtyřlůžková ložnice. Dále jsou apartmány vybaveny kuchyňskou linkou s jídelním koutem umístěnou v obývacím pokoji a koupelnou (vana nebo sprcha, WC). V apartmánech je také telefon, rádio a TV. Kuchyňky jsou vybaveny elektrickým sporákem, myčkou na nádobí, kávovarem, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou, nádobím a příbory pro daný počet osob. Každý apartmán má bezplatné připojení na internet.

Strava: vlastní
vlastní stravování.

Doprava: vlastní
doprava vlastní.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.04.2019)