Tignale - Hotel Bellavista

0
hotel bellavista tignale 07 hotel bellavista tignale 01 hotel bellavista tignale 03 hotel bellavista tignale 04 hotel bellavista tignale 06 hotel bellavista tignale 08 hotel bellavista tignale 09 hotel bellavista tignale 10 hotel bellavista tignale 11 hotel bellavista tignale 13 hotel bellavista tignale 14 hotel bellavista tignale 15 hotel bellavista tignale 16 hotel bellavista tignale 17 hotel bellavista tignale 19 hotel bellavista tignale 22 hotel bellavista tignale 23 hotel bellavista tignale 24 hotel bellavista tignale 26

Zájezd pořádá

Garda Travel
Kubelíkova 1224/42, 13000 Praha 3

Itálie / Lago di Garda
V nabídce od: 18.11.2017
Kód zájezdu: bellavista-tignale

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře
    • Pobyty na horách
    • Aktivní dovolená
    • Ostatní

V krásné, klidné lokalitě Tignale najdeme několik hotelů, je tu jeden s opravdu krásným výhledem. Jak již název napovídá, je to hotel Bellavista. Roku 2016 byl hotel rekonstruován, včetně pokojů a nového nábytku, připočtěte bazén, polopenzi s nápoji zdarma a jeden z nejlepších výhledů který můžeme nabídnout… to vše dělá z Bellavista je letošní velmi dobrý poměr cena/kvalita, vřele tedy doporučujeme.

Vybavení a služby: recepce, bar, restaurace, terasa na slunění, wi-fi zdarma na recepci/lobby, parkování zdarma.
Venkovní bazén s lehátky a slunečníky, 2x tenisový kurt

Vzdálenosti: lokalita nad jezerem - jezero/pláž 7km dolů serpentinami, 100m centrum


Ubytování: hotel ***
Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna se sprchou a WC, fén, SAT/TV, trezor, balkon nebo terasa s výhledem na hory (výhled na jezero za nevelký příplatek)

Strava: polopenze
Stravování: POLOPENZE S NÁPOJI U VEČEŘE ZDARMA: snídaně formou rozšířeného bufetu, večeře o 4 chodech výběrem ze 3 menu + salátový bufet. Nápoje u večeře zdarma (dospělý :1/4l domácí víno, 1/2l vody, 0,75l limonáda). 1x týdně večeře tematická/typické produkty oblasti.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.03.2020)