penzion Rubikon

0
Foto - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - Drvenik - penzion Rubikon Foto - penzion Rubikon Foto - penzion Rubikon

Zájezd pořádá

KO-TOUR
Palackého nám. 160, 57201 Polička

Chorvatsko / Drvenik
Cena od: 4 662
V nabídce od: 10.11.2017
Kód zájezdu: KOT6302570442

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

DRVENIK je klidnější přímořské letovisko v nejkrásnější části Makarské riviéry, nad kterým se tyčí pohoří Rilič. Letovisko je rozděleno na dvě části – Gornja Vala a Donja Vala. Podél moře vede 9 km dlouhá promenáda umožňující příjemné procházky. Pláže z drobných oblázků tvoří dvě překrásné zátoky, které se zvolna svažují do moře. Pláže jsou zčásti kryté vzrostlými borovicemi a tamaryšky a tudíž vedle slunce poskytují i žádaný stín. Milovníci klidných míst naleznou v okolí intimnější prostředí mezi skalisky a v četných malých zátokách. Na návrší na sever od obce najdeme zříceniny opevněné protiturecké věže ze 17.století, poblíž stojí gotický (později přestavěn do barokního stylu) kostel sv. Jiří /Sveti Juraj/ s vestavěnými kamennými hrobkami z období středověku. Je důležitým přístavem, který spojuje pobřeží s Hvarem a Korčulou.


Ubytování: pension
Dobře udržovaný rodinný penzion RUBIKON s přátelskou atmosférou. Penzion je vyhledáván jak rodinami s dětmi, tak všemi kdo potřebují odpočinek a relaxaci. V penzionu je malý bar a krytá terasa. Vzdálenost od oblázkové pláže cca 150 m, nudistická pláž cca 500 m. Všechny pokoje i studia mají lednici, TV a rychlovarnou konvici. Studia a pokoje ve třetím patře mají možnost klimatizace (6€/den). V penzionu jsou lůžkoviny, nejsou zde věci osobní a hygienické potřeby.

a) 2-4 lůžkové pokoje, sprcha + WC, balkón, lednice
b) studia pro 2-4 osoby - obytná ložnice s kuchyňským koutem (vařič, lednice, kuchyňské a jídelní nádobí), sprcha, WC, balkón (u většiny studií)
c) byt pro 4-6 osob - v přízemí penzionu , terasa, vybavená kuchyně, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, dvě dvoulůžkové ložnice, sprcha, WC, TV, klimatizace (cca 4€/den)

Strava: polopenze
Servírovaná polopenze (snídaně, večeře - výběr ze dvou jídel). Nápoje nejsou v ceně.

Doprava: vlastní
Vlastní nebo busem za příplatek 2.590,

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • 7x ubytování (sobota – sobota), 7x polopenzi, zástupce CK (domácí), závěrečný úklid,

Cena neobsahuje

  • PŘÍPLATKY: - povinná turistická taxa od 12 - 18 r. = 180,-Kč/os./týden; od 18 r. = 350,-Kč/os./týden. - pokoje a APT s kuchyňským koutem za příplatek 500 Kč/pokoj/týden - 1 os. na pokoji + 350,-Kč/os./noc v 7+8 měsíci, +250,-Kč/den v 6+9 měsíci - kompletní pojištění (vč. léčebných výloh a storna zájezdu) á 33,-Kč/os./den, do 15 let = 23,-Kč/os./den

Slevy

  • dospělá osoba na 3. - 6. lůžku -900,-Kč/os
  • dítě na 3. - 6. lůžku do 12 r. s min. 2 dospělými (dětská porce) -1.250,-Kč/os
  • dítě do 4 r. bez lůžka a stravy (na pokoji s min. 2 dospělými) = 500,-Kč/os
  • dítě do 4 r. bez lůžka se stravou (dětská porce) = 4.180,-Kč/os
  • dítě do 12 r. na lůžku (dětská porce) -400,-Kč/os
  • Slevy platí při katalogových cenách, u last momentů dle infa v CK
(Popis zájezdu byl aktualizován 12.11.2019)