Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt ***

0
Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt *** Foto - Antalya - Antalya-pamukkale-poznávací Zájezd+wellness Pobyt ***

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Turecko / Antálie
V nabídce od: 22.05.2017
Kód zájezdu: AT16

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Poloha: Zažijte nezapomenutelnou exotickou atmosféru na tureckém pobřeží, poznejte vnitrozemí Turecka s unikátní památkou UNESCO - Pamukkale, obdivujte velkolepá antická města a nezapomeňte vyzkoušet vyhlášené místní lázně.

1. den Přílet do destinace
Příletem z Prahy do Antalye začne naše poznávací cesta. Česky mluvící průvodce nás vyzvedne na letišti v Antalyi. Do našeho hotelu se přesuneme moderním klimatizovaným autobusem s průvodcem. Poté, co se v hotelu ubytujeme, následuje informační schůzka s koktejlem, během které se dozvíme podrobnosti o lokalitě a programu, který bude následovat, a zároveň dostaneme tipy na to, jak si pobyt co nejvíce užít.
Přenocování v hotelu kategorie min. 4* na Turecké riviéře (oblast Antalya) .

2.den: Plavba lodí k antickému městu Phaselis a panoramatická prohlídka Antalye
Dnes nás čeká jeden z nejoblíbenějších výletů – Celodenní plavba lodí s koupáním a návštěvou antického města Phaselis. Jedná se pozůstatky řeckořímského antického města, jež se nachází v krásném prostředí mezi mořem a lagunou, přičemž část města je i zatopena. Během výletu si též užijeme koupání v malebné zátoce s křišťálově čistou vodou a bude zde vymezen volný čas. V těchto místech se vyskytují i mořské želvy druhu Caretta. Během plavby lodí oběd. V případě nepříznivého počasí loď popluje kolem pobřeží u Antalye. Po plavbě nás ještě čeká panoramatická cesta starým městem Antalye. Podvečer návrat do hotelu.
Přenocování v hotelu kategorie min. 4* na Turecké riviéře (oblast Antalya).

3.den: Cesta na Pamukkale
Po snídani se vydáme na další cestu do oblasti Pamukkale, které patří do světového kulturního dědictví UNESCO. Cesta povede divokým pohořím Taurus a budeme mít tedy možnost pozorovat divokost a rozmanitost místní krajiny a flóry. V průběhu cesty se zastavíme v jednom z největších klenotnictví v oblasti. Zde nás čeká prohlídka produktů s odborným výkladem s možností výhodných nákupů šperků. Poté bude zastávka na oběd (oběd je zajištěný pouze pro klienty s balíčkem). Po příjezdu do oblasti Pamukkale, následuje ubytování a volný čas na hotelu, kde můžete využívat hotelové wellness a spa centrum a odpočívat. Hotely v této oblasti využívají termální vodu přímo z pramenů Pamukkale.
Přenocování ve wellness hotelu kategorie min. 4* v oblasti Pamukkale.

4. den: Prohlídka Pamukkale a antického města Hierapolis
Ráno se vydáme na prohlídku teras Pamukkale. Pamukkale v překladu doslova znamená „bavlněný hrad“ a je jedním z nejpůsobivějších přírodních útvarů v Turecku. Jedná se
o termální pramen, který tvoří sérii bílých jezírek, svažujících se v terasách dolů a které tvoří téměř 200 metrů vysokou kaskádu. Svahy jsou pokryté travertinem připomínajícím sníh nebo led. Rozloha celé kaskády je asi 2700 metrů na šířku a 160 metrů na výšku. Pamukkale tak právem patří mezi oblíbenou turistickou atrakci. Vstup na terasy je sice zakázaný, ale celým areálem je možné procházet po chodnících a dřevěných lávkách. Ti, kteří si zde chtějí užít koupání v termálních vodách, mohou využít bazén, který se nachází opodál (za poplatek). Byly to právě tyto termální prameny, které vedly na konci 2. století př. n. l. k založení lázeňského města Hierapolis, které rovněž navštívíte spolu s Vaším delegátem. V těsné blízkosti města se nachází i obrovská nekropole s mnoha typy hrobů. Klienti, kteří nemají zakoupený některý z programových balíčků, si prohlídku areálu organizují individuálně. Po prohlídce areálu se neobědváme a posléze se podíváme do typické turecké tkalcovny koberců. Zde nás čeká prohlídka dílny, během které budeme mít možnost pozorovat celý proces ručního tkaní koberců od samého počátku až pom finální produkt. Můžeme se těšit i na prohlídku již hotových koberců s možností nákupu. Poté návrat do hotelu s možností odpočinku v hotelovém wellness centru.
Přenocování ve wellness hotelu kategorie min. 4* v oblasti Pamukkale.

5. den: Návrat na Tureckou riviéru
Po snídani opustíme Pamukkale. Naše cesta povede opět divokým pohořím Taurus. V průběhu cesty bude pauza na oběd (oběd je zajištěn pouze pro klienty s balíčkem). Před příjezdem do Antalye navštívíme velkoobchod s koženou módou, kde se zejména dámy mohou těšit na módní přehlídku kožené módy. Bude zde samozřejmě i možnost výhodných nákupů. Poté příjezd do posledního, relaxačního hotelu na Turecké riviéře a ubytování. Volný čas na hotelu s možností odpočinku v hotelovém wellness centru.
Přenocování v hotelu kategorie min. 3* na Turecké riviéře (oblast Side nebo Alanya).

6. den: Volný den nebo možnost dalších fakultativních výletů
Čeká nás den plný odpočinku u moře, bazénu či v hotelovém wellness centru. Nebo možnost dalšího fakultativního výletu (výlet bude upřesněn na místě delegátem, výlet se bude organizovat pouze v případě dostatečného zájmu).
Přenocování v hotelu kategorie min. 3* na Turecké riviéře (oblast Side nebo Alanya).

7. den: Volný den nebo možnost dalších fakultativních výletů
Dnes si opět můžeme užívat den plný odpočinku u moře, bazénu či v hotelovém wellness centru. Nebo máme možnost zúčastnit se dalšího fakultativního výletu (výlet bude upřesněn na místě delegátem, výlet se bude organizovat pouze v případě dostatečného zájmu).
Přenocování v hotelu kategorie min. 3* na Turecké riviéře (oblast Side nebo Alanya).

8. den
Tento den se bohužel budeme muset rozloučit. Čeká nás transfer na letiště v Antalyi a odlet zpátky do Prahy. Přejeme Vám mnoho šťastných zážitků.


Poznámka:
- Transfer na kaskády, vstup do areálu Pamukkale / Hierapolis + výklad průvodce není zahrnutý v ceně zájezdu. Vstup a výklad průvodce je obsažen v programovém balíčku.
- Změny programu jsou vyhrazeny
- Na tento zájezd nelze akceptovat rezervace na osoby mladší 21 let. Na vyžádaní v CK možno akceptovat 1 dítě v doprovodu 2 dospělých osob starších 21 let. Celkový počet dětí je omezen.
- KLIENTI MOHOU VYCESTOVATPOUZE S PASEM PLATNÝM 6 MĚSÍCŮ PO ODLETU Z TURECKA.
- Při poznávacích zájezdech se nejedná o ubytování v žádném konkrétním hotelu. Jména hotelů se dozvíte až po příletu do místa od našeho delegáta. U těchto ubytovacích zařízení nemůžeme zajistit Vaše zvláštní požadavky. Fotografie ubytování v této nabídce jsou pouze ilustrační.


Ubytování: hotel ***
Vybavení pokoje: Ubytování: hotel "no name" kategorie min. 3* (Turecká riviéra), oblast Pamukkale min. 4* wellness hotel

K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (toaleta, sprcha nebo vana, fén), telefonem, TV, klimatizací, možnost minibaru (za poplatek) a trezoru (možnost poplatku). Většina pokojů i s balkonem nebo terasou.

Při poznávacích zájezdech se nejedná o ubytování v žádném konkrétním hotelu. Jména hotelů se dozvíte až po příletu do místa od delegáta. U těchto ubytovacích zařízení nemůžeme zajistit Vaše zvláštní požadavky. Fotografie ubytování v této nabídce jsou pouze ilustrační.

Strava: snídaně
SSNÍDANĚ formou bufetu. Možnost dokoupení večeří na 2. až 7. noc (viz programový balíček). Možnost upgradu na All inclusive (v 5* hotelu) na 5. až 7. noc za 120,- € / osoba ve 2lůžkovém pokoji / 180,- € osoba v 1lůžkovém pokoji (platba na místě).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 23.08.2017)