Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare ****

0
Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare **** Foto - Nesebar - Hotel Sol Nessebar Bay & Mare ****

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Bulharsko / Nesebar
V nabídce od: 31.03.2017
Kód zájezdu: B42

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Sol Nessebar komplex se skládá ze 3 hotelů – Sol Nessebar Palace, Sol Nessebar Bay a Sol Nessebar Mare. Příjemný hotelový komplex s rozsáhlou nabídkou služeb je situován v klidné oblasti, cca 2,5 km od městečka Nessebar. Moderní i historický Nesebar je oblíbený pro svou rozmanitost, historii, turistické atrakce i dostupnost služeb. Hotely tvořené několikapatrovými budovami a bazény se skluzavkami jsou obklopeny kvetoucí zahradou, přes kterou se dostanete přímo na písčitou pláž (cca 150 m). Ubytování je vhodné pro všechny věkové kategorie. Rozmanité možnosti volnočasových aktivit ocení hlavně rodiny s dětmi. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdáleno cca 30 km.

Pláž: Krásná písečná pláž se nachází přímo u hotelu (cca 150 m) rozdělena pouze kvetoucí zahradou. Několik kilometrů dlouhá písčitá pláž je ideální na procházky i různé plážové aktivity. Vstup do moře je pozvolný, což ocení především rodiny s dětmi. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek. Hosté mohou využít širokou nabídku vodních sportů od místních poskytovatelů (za poplatek).


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Rozsáhlý resort svým klientům nabízí vstupní halu s recepcí, směnárnu, trezory (za poplatek), lobby bar, konferenční sály, internetové Wi-Fi připojení v lobby zdarma, hlavní restaurace v každém hotelu, temátické restaurace a bary, noční club (za poplatek), sluneční terasu vedle pláže, venkovní bazény, dětský bazén se skluzavkami, aquapark, bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, animační programy, dětské hřiště, dětský klub s bazénem, vodní gymnastika, fitness, volejbal, basketbal, šipky, stolní tenis, boccia, vnitřní (krytý) bazény, tenisové kurty a tenisová škola (za poplatek), biliard (za poplatek), potápění (za poplatek), mini golf (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek), Spa centrum – masáže, kadeřnictví, kosmetický salon, jacuzzi, saunu, turecké lázně, parní saunu (za poplatek).

Vybavení pokojů: Moderně a příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje (situovány v části Bay nebo Mare) s možností až dvou přistýlek. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, telefonem, TV, internetové Wi-Fi připojení, miniledničkou, trezorem (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání je možný pokoj s výhledem na moře (za poplatek).

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 02.11.2018)