Moravské Toplice - hotel Ajda ****

0
Foto - Moravské Toplice - hotel Ajda **** Foto - Moravské Toplice - hotel Ajda **** Foto - Moravské Toplice - hotel Ajda **** Foto - Moravské Toplice - hotel Ajda **** Foto - Moravské Toplice - hotel Ajda **** Foto - Moravské Toplice - hotel Ajda ****

Zájezd pořádá

JOKRATOUR
Pod Strání 2834, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

Slovinsko
V nabídce od: 11.03.2017
Kód zájezdu: 08_mortop

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel AJDA ****
Poloha: přímo u termálního centra se nacházejí 3 vzájemně propojené hotely Termal, hotel Livada Prestige a hotel Ajda. Hotel je součástí Terme 3000 a je vhodný pro jednotlivce, rodiny s dětmi i pro páry.
TERME 3000 uzavřený lázeňský areál se soustavou 22 vnitřních a venkovních bazénů (30-38°C). Naleznete zde také tobogány , skluzavky se zvukovými a vizuálními efekty, whirpooly, umělé řeky, vodopády, vodotrysky, peřeje, sauny a mnoho dalších vodních atrakcí. Ve vybraných bazénech je tzv. "černá termální voda" - pro tuto lokalitu typický a specifický léčivý prostředek.

Bližší informace o hotelu: http://www.sava-hotels-resorts.com/en/accomodations/terme-3000-moravske-toplice/hotel-ajda/


Ubytování: hotel ****
Vybavení : ubytovací kapacita hotelu je 157 pokojů, recepce, restaurace, výtah, aperitiv bar. Přímo v hotelu se nachází sauna (zdarma), kryté i venkovní bazény, solárium a salón krásy. Hotel je propojen chodbou s centrem zdraví a krásy Thermalium (služby za poplatek - elektroléčba, masáže, bahenní zábaly), hoteloví hosté mají neomezený vstup i do aqua parku Terme 3000

2-lůžkové pokoje s možností 1přistýlky s balkonem a příslušenstvím, telefon, TV-SAT, minibar, fén, Wi-Fi, klimatizace (v ceně).

Strava: polopenze
polopenze - formou bohatého bufetu, salátový bufet (nápoje u večeří nejsou v ceně).

Doprava: autokarem
Nástupní místa : Rožnov pod Radhoštěm

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.09.2022)