Sardinie - Sardinie 55+ Poznávací zájezd ****

0
Palmasera cala-goloritze-2277644_960_720 CASTELSARDO 3 CASTELSARDO 7 castelsardo1 MADDALENA 1 MADDALENA 21 MADDALENA 3 MADDALENA 52 NUORO 2 nuraghe la prisgiona 1 nuraghe la prisgiona 3 nuraghe la prisgiona 51 nuraghe la prisgiona 6 ORGOSOLO 1.JPG Palmasera - animační program Palmasera - Cala luna Palmasera - pokoj Palmasera - restaurace Palmasera 1 Palmasera 10 palmasera 11 Palmasera 12 Palmasera 13 Palmasera 14 Palmasera 15 Palmasera 2 Palmasera 4 Palmasera 5 Palmasera 6 Palmasera 8 Palmasera 9 Palmasera1 SANTA TERESA 1 SANTA TERESA 2 SANTA TERESA 3 SANTA TERESA 52 SANTA TERESA 72 SANTA TERESA 9 sardinia-2951815_960_72 Sardinie1 Sardinie2 Sardinie3 Sardinie4 Sardinie5 Strana 50 - obecné (1) Strana 50 - obecné (2) Strana 50 - obecné (3) Strana 50 - obecné vpravo nahoru Strana 50 - úvodní

Zájezd pořádá

Quality Tours s.r.o.
Myslíkova 174/23, 11000 Praha

Itálie / Sardinie
V nabídce od: 02.11.2016
Kód zájezdu: POZ-SAR

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pro seniory

Tento zájezd je zaměřen na poznání krás a památek malebné Sardinie, jako je například přístav Alghero, který je nazýván "malá Barcelona". Dále historické městečko Castelsardo, nad kterým se tyčí krásný hrad. Návštěva souostroví La Maddalena uchvátí svou přírodou a plážemi nejednoho návštěvníka. A mnoho dalších vyhlášených městeček na Sardinii, jako je například Porto Cervo či San Teodoro.

1. DEN – Odlet z Prahy na Sardinii. Transfer do hotelu.
2. DEN – Výlet na severozápadní část ostrova. Cesta vnitrozemím ostrova k SANTISSIMA TRINITA DI SACCARGIA
– překrásný románský kostelík z poč. 12. stol. Dále návštěva malebného přístavu ALGHERO , přezdívaného díky katalánské tradici "malá Barcelona". Uvidíme katalánskou gotickou katedrálu sv. Marie, náměstí, obranné valy, kostel a klášter sv. Františka i nábřeží. Severním pobřežím do malebného historického městečka CASTELSARDO . Městečko s hradem, který leží na mohutném skalisku a majestátně se tyčí nad pestrobarevnými domky rozesetými po útesu. Z hradeb jsou krásné výhledy na městečko, přístav i moře. V příkrých středověkých uličkách nalezneme množství kostelíků, náměstíčka, restaurace. Foto zastávka u skály ve tvaru sloního těla ROCCIA D’ELEFANTE .
3. DEN – Pobyt a odpočinek u moře.
4. DEN – Výlet na severovýchodní část Sardinie. CAPO D’ORSO – krátký výstup ke skalisku ROCCIA DELL’ORSO (ohromný erozí vymodelovaný žulový blok připomínající medvěda). Odtud jsou krásné výhledy na tyrkysové moře a souostroví La Maddalena. Souostroví LA MADDALENA – pro svoji výjimečnou krásu, úžasnou přírodu a překrásné pláže se stala národním parkem. Trajektem možnost návštěvy městečka LA MADDALENA s křivolakými uličkami, působivým náměstím. Cesta za dávnou historií Sardinie – návštěva starověkého komplexu Prisgiona nuraghe, jednoho z nejvýznamnějších archeologických nalezišť na Sardinii, prehistorické hrobky CODDU VECHIU (hrobka obrů) a nurag ALBUCCIU u Arzacheny. Příjezd do srdce pobřeží COSTA SMERALDA (Smaragdové pobřeží), které je považováno za nejkrásnější část pobřeží Sardinie se skalisky, malebnými plážemi, ostrůvky a tyrkysově průzračnou vodou. Návštěva městečka PORTO CERVO , které je skutečným centrem Costy Smeraldy s krásným přístavem, kde kotví množství jachet, s obchůdky a restauracemi a záplavou květin, které zdobí různá zákoutí.
5. DEN – Pobyt u moře.
6. DEN – Pobyt u moře. Pro zájemce možnost fakult.lodního výletu spojeného s návštěvou pobřežní vápencové jeskyně GROTTA DEL BUE MARINO a s následným koupáním na údajně nejkrásnější italské pláži CALA LUNA , která dostala své jméno podle srpkovitého tvaru připomínající Měsíc.
7. DEN – Pobyt u moře. Pro zájemce výlet na NURAG MANNU , který se nachází na působivém místě nad mořem, odkud jsou nádherné výhledy na východní pobřeží Sardinie.
8. DEN – SAN TEODORO – malebné městečko umístěné jen kousek od jedné z nejvyhlášenějších pláží La Cinta. OLBIA – návštěva města, kde se seznámíme s charakteristickou Corso Umberto plnou malebných obchůdků a navštívíme nejdůležitější památku města: románský kostel San Simlicio, postavený ve dvanáctém století ze žulových bloků. Odlet do Prahy.

Poloha: Tento krásný a velmi kvalitní hotelový komplex je situován v oblasti Golfo dei Orosei, jednoho z nejkrásnějších mořských parků Itálie. Je vybudován na panoramatickém místě na 12 ha pozemku přímo u krásné pláže (lehátka/křesílka a slunečníky v ceně). Přímo u hotelu je malebné přímořské městečko Cala Gonone, kde najdete množství barů, restaurací, zmrzlináren a obchůdků. Hotel je rozdělen na 3 části – hotel, Villaggio a Borgo. Hotel se nachází v centru resortu hned vedle bazénu. Villaggio má 300 poschoďových řadových vilek, které jsou obklopeny zelení, olivovníky a oleandry. Borgo nabízí klientům absolutní klid, jelikož se nachází vlevo od hotelové části a má vlastní bazén.

Pláž: Krásná pláž s hrubším růžovým pískem se nachází 200–400 m (dle místa ubytování). Na pláž se dostanete po schodech nebo klidnou místní komunikací okolo hotelu. Plážový servis (lehátka/křesílka a slunečníky) zdarma.

Akce: Vhodné pro aktivní seniory, kterým nevadí náročnější
program.

Hotely v nabídce: Ubytování ve 4* hotelu Hotel Palmasera Village.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: recepce, bar, restaurace, 2 tenisové kurty, fotbalové hřiště, 2 bazény, basketbalové hřiště, ping – pong, obchůdek se suvenýry, amfiteátr. Animace jsou v provozu v hlavní sezoně

Vybavení pokojů: standardní pokoje se sociálním zařízením, minibarem, TV/SAT, telefonem, trezorem, klimatizací, verandou

Vybavení pokoje v částech Villaggio a Borgo: - pokoje se nacházejí ve vilkách a mají sociální zařízení, klimatizaci, TV/SAT, minibar/miniledničku, telefon, fén, trezor, balkon, terasu nebo verandu (přízemí nebo první patro).

Strava: polopenze
Polopenze formou švédských stolů (minimálně polévka, dva první a dva druhé chody) včetně sklenice vody a vína

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.04.2019)