Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel

0
Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel Foto - Coral Bay - Coral Beach ***** Hotel

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Kypr / Coral Bay
V nabídce od: 25.01.2012
Kód zájezdu: 41881

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Příjemný a velmi rozlehlý hotelový komplex ser ozprostírá v klidném idylickém prostředí. V blízkosti se nachází známé a turisty hojně vyhledávané město Paphos.Tam se pohodlně dostanete místním autobusem (zastávka je poblíž hotelu). Autobus č. 615 (velmi frekventované spojení, během dne každých cca 20 minut) – linka Coral Bay – Paphos (přístav) do 23:00. Více informací o místním autobusovém spojení naleznete na www.pafosbuses.com. V sezóně 2015 stála jízdenka cca 1,50€/jedna cesta, cca 5€/celý den, cca 15€/týden, cca 2,50€/noční jízda (od 21:00), děti do 6 let neplatily a od 6 let bylo jízdné jako u dospělých osob. Info k meziměstským autobusům lze dohledat na www.intercity-buses.com. V letovisku Coral Bay je banka, bankomat (nejbližší cca 2 km), optika, lékárna cca 3 km (u kruhového objezdu), několik dobrých restaurací, taveren, kaváren, barů a pár obchodů s potravinami a suvenýry. Některé restaurace mají pravidelně o víkendu program pro turisty, různá show, hudební produkce a zábavu. Velký supermarket je v oblasti Pegyia (cca 4 km). Minimarket (velmi dobře zásobený, denně od 08:00–21:00 – včetně výživy pro děti) je též přímo naproti hotelu. Jedinečnost resortu Coral Beach zaručuje kombinace tradičních kyperských prvků s vymoženostmi moderního 5hvězdičkového hotelu. Hosté zde mohou poznat krásy okolní krajiny z koňského hřbetu, jízdou jeepem nebo plavbou na lodi.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, salónek, výtahy, hlídaní dětí (za poplatek), obchod se suvenýry, butik, klenotnictví, konferenční sály s nejmodernějším vybavením, internetová kavárna, umělecké centrum, kadeřnictví, knihovna, 6 restaurací (vnitřní i venkovní), 3 bary (vnitřní i venkovní), nightclub, snackbary, taverna a bar v přístavu, pokojová služba (24 hodin, za poplatek), velká zahrada, parkoviště. Služby pro rodiny s dětmi – ohřívač lahví, konvice, mikrovlnné trouby, výměna plenek. Osušky na pláž zdarma. Wifi v hotelu zdarma (připojení není dosažitelné na všech pokojích).

Sport a zábava: 2 bazény, 2 dětské bazény, vnitřní bazén (v zimním období vyhřívaný), slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma, dětské hřiště, dětský klub, relaxační SPA centrum Esthisis – velmi široká nabídka procedur, masáží (za poplatky) a balíčků (na jeden den, na týden – od cca 119–385€). Pára (cca 6€), sauna (cca 6€), jacuzzi (cca 6€) – ty služby nemohou využívat osoby mladší 16 let. Dobře vybavené fitcentrum, místnost na cvičení se zrcadly, squash (cca 5€/osoba/hodina – pronájem vybavení + vratná záloha cca 20€), stolní tenis (vratná záloha), 4 tenisové kurty (cca 5€/osoba/hodina– pronájem raket a míčků, večerní osvětlení – za poplatek+ vratná záloha cca 20€), místnost s různými hrami a kulečníkem (za poplatek). Možnost zajištění kurzů potápění, jízdy na koních, jízdní kola (vše za poplatek).Hotel pro své hosty pořádá obvykle v hlavní sezóně kyperské a mezinárodní večery a animační programy (v cizím jazyce).

Doporučujeme: Výhodná cena pro rodiny s dětmi


Ubytování: hotel *****
Hotelový areál nabízí několik typů ubytování. V naší základní nabídce máme standardní pokoje s výhledem do vnitrozemí s možností příplatku za výhledy na moře (pro 1–3 osoby) a studia s výhledem na moře pro 2 dospělé a 2 děti nebo pro max. 3 dospělé osoby a 1 dítě. Studia v zahradě a superior studia s výhledem na moře jsou na vyžádání. Hotel disponuje i nadstandardními typy pokojů, jejichž ceny a přesný popis Vám rádi sdělíme na vyžádání. Stejně tak za ubytování v oddělené části hotelu Executive wing, kam mají přístup jen dospělé osoby (typu junior suite, beach suite, executive suite s jednou nebo dvěmi ložnicemi, Presidential a Royal suites). Hotelový komplex nabízí ubytování ve 422 pokojích, (1-, 2lůžkových s možností přistýlek), které jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV (LCD nebo plazma) se satelitním příjmem a hudebními kanály, rychlovarnou konvicí s pravidelným doplňováním porcované kávy, čaje, cukru a mlíčka, minibarem (konzumace za poplatek), trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem do vnitrozemí. Výhledy na moře (boční SSV a lepší výhled SV) jsou za příplatky. Pokoje jsou též vybaveny župany a trepkami (jen pro dospělé osoby). Některé pokoje mohou být propojené – na vyžádání. Promo pokoje jsou standardní dvoulůžkové pokoje pro max. 3 osoby s výhledem do vnitrozemí. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Strava: polopenze
Formou polopenze. Snídaně i večeře švédský stůl. Večeře mohou být v ojedinělých případech i servírované (v případě nižší obsazenosti hotelu). Předem je možné zakoupit ALL INCLUSIVE (viz popis). V případě objednání snídaně v časných ranních hodinách (pouze na přání klienta, před otevřením restaurace, je účtování poplatke 3€/pokoj/donáška).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 16.02.2017)