Makadi - HOTEL SERENITY MAKADI BEACH

0
127 104 1111 128 133 144 154 163 174 183 193 203 217 218 222 313 413 513 612 712 812 930

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Egypt / Hurghada
Cena od: 14 180
V nabídce od: 08.12.2022
Kód zájezdu: HU44

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Luxusní hotelový komplex s velkou zahradou je postaven v marockém stylu a nachází se na klidném místě přímo na písečné pláži. Centrum Hurghady (Sakkala) je vzdáleno přibližně 30 km, mezinárodní letiště se nachází ve vzdálenosti 36 km od hotelu.

Pláž: Hotel je situován přímo na široké písečné pláži vhodné pro šnorchlování (korálový vstup – doporučujeme vhodnou obuv do vody), pro pohodlnější vstup do moře je možné využít molo. Hosté mohou využít nabídky celé řady vodních sportů (za poplatek). Lehátka a slunečníky lze využívat zdarma.

Sport a zábava: Hotel poskytuje velmi pestrou škálu sportovního vyžití, zábavy i relaxace. Zdarma je k dispozici fitness, stolní tenis, tenisové kurty (večerní a osvětlení a zapůjčení vybavení za poplatek), fotbal, minigolf, šipky a plážový volejbal, za poplatek boccia, kulečník, fitness, potápěčské centrum, masáže, sauna, parní lázeň, vířivka. Slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži lze využívat zdarma. Hotel zajišťuje animační programy pro děti i dospělé, večerní zábavu (orientální show, núbijská show aj.) nebo diskotéku (za poplatek). Pro děti je určen dětský klub a hřiště.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Ubytování: hotel *****
Vybavení: Hostům je k dispozici elegantní lobby s recepcí, hlavní restaurace, 5x á la carte restaurací (orientální, rybí restaurace, čínská restaurace, barbecue restaurace, italská restaurace), restaurace na pláži, salón krásy, lékařská služba, obchody se suvenýry, diskotéka nebo konferenční místnost. V krásně upravené zahradě je celkem pět bazénů (jeden vyhřívaný a dva s mořskou vodou), sluneční terasa, snack bar, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, orientální kavárna. Hotel poskytuje velmi pestrou škálu sportovního vyžití, zábavy i relaxace. Zdarma je k dispozici fitness, stolní tenis, tenisové kurty (večerní a osvětlení a zapůjčení vybavení za poplatek), fotbal, minigolf, šipky a plážový volejbal, za poplatek boccia, kulečník, fitness, potápěčské centrum, masáže, sauna, parní lázeň, vířivka. Slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži lze využívat zdarma. Hotel zajišťuje animační programy pro děti i dospělé, večerní zábavu (orientální show, núbijská show aj.) nebo diskotéku (za poplatek). Pro děti je určen dětský klub a hřiště.

Vybavení pokojů: Rozsáhlý hotelový komplex má celkem 714 pokojů, moderně zařízené standardní pokoje mají vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou, WC a fén), klimatizaci, SAT/TV, telefon, miniledničku, trezor (zdarma) a balkon nebo terasu. Pokoje de luxe jsou orientovány k moři, mají navíc k dispozici set pro přípravu kávy a čaje a župan.

Strava: all inclusive
All Inclusive program zahrnuje plnou penzi formou bufetu a lehké občerstvení během dne. Nabízí se snídaně (7.00-10.00), oběd (12.30-14.30) a večeře (18:30-22.00), zmrzlina (15.00-17.00), káva, čaj a zákusky (16.00-18.00), půlnoční snack (24.00-01.00). Možnost povečeřet v restauracích a la carte (italské a orientální), nutno předem rezervovat. Nealko a alko nápoje jsou k dispozici po celý den v neomezeném množství (10.00-24.00). Za místě
ULTRA ALL INCLUSIVE: to samé jako All Inclusive, navíc lepší výběr nápojů + vybrané dovozové nápoje, rozšířené možnosti večeří v A la carte restauracích, případně rozšířené možnosti jídel a služeb, apod. vše, co koncept obsahuje, bude upřřesněno na místě.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva - Transfer letiště – hotel - letiště - Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou - Služby česky hovořícího delegáta - Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace
(Popis zájezdu byl aktualizován 22.02.2024)