Terme Topolšica - Termální odpočinek v apartmánech Ocepkov Gaj****, 4 dny / 3 noci

0
apartmány OCepkov gaj a letní vodní park Apartmán typ A Apartmán typ A Apartmán typ A Apartmán typ A Apartmán typu B Apartmán typu B Apartmán typu B Apartmán typu B Apartmán typu B Apartmán typu B Apartmán typu B Apartmán typu B apartmány Ocepkov Gaj apartmány Ocepkov Gaj apartmány Ocepkov Gaj apartmány Ocepkov Gaj Foto - Terme Topolšica - Podzimní relax v apartmánech Ocepkov Gaj**** Foto - Terme Topolšica - Podzimní relax v apartmánech Ocepkov Gaj**** Foto - Terme Topolšica - Podzimní relax v apartmánech Ocepkov Gaj**** termální bazény termální bazény Terme Topolšica Terme Topolšica Terme Topolšica Terme Topolšica Terme Topolšica Terme Topolšica venkovní bazén u hotelu Vesna vnitřní bazén v hotelu Vesna vnitřní bazén v hotelu Vesna wellness wellness

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Slovinsko / Lázně Terme Topolšica
Cena od: 16 890
V nabídce od: 14.09.2021
Kód zájezdu: 14027

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Apartmány Ocepkov Gaj****

Apartmány Ocepkov Gaj**** je komplex 27 samostatných vil, nacházejících se nedaleko hotelu Vesna. Jedná se o moderní ekologicky úsprné vily dvou velikostí (99 m 2 a 150 m 2 ).

Ubytování: apartmán Typ A (obývací pokoj s terasou a balkonem, 99 m 2 , pro 4 osoby), Ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem pro děti do 14 let, kuchyně, koupelna a WC, terasa, balkón. apartmán Typ B (obývací pokoj s terasou a balkonem, 150 m 2 , 5 pevných lůžek, obývací pokoj s možností jedné přistýlky pro malé dítě, kuchyně, 1x koupelna, 1x WC, terasa, balkón. WiFi připojení zdarma.

Stravování : bez stravy. Možnost dokoupení polopenze v hotelu Vesna.

Bazény, wellness: celoroční bazény se rozkládají na ploše 1 760 m 2 a plocha pro oplaování má více jak 10 000 m 2 . V srdci hotelu se nachází městečko vodních atrakcí pro celou rodinu. Teplé prameny, bazén pro děti, masážní sprchy, pravá římská koupel, vířivka...

Vodní park Zora se otvírá s prvními letními paprsky a k dispozici jsou termální bazény, bazén s přelivem, vodní atrakce, tobogány animační programy. Teplota vnitřních bazénů je 31°C, venkovní bazén, který je propojen s vnitřním, má teplotu 34°C. Vířivka má 35°C. Teplota vody ve vodním parku je od 28 do 30°C. Je otevřen zhruba ods května do září, vždy záleží na teplotě vzduchu.

Wellness centrum Zala je moderní chrám relaxace, odpočinku a zdraví. K dispozici jsou sauny, masážní a kosmetické prostory, fitnes. Pro náročné hosty nabízíme možnost 3 privátních wellness prostorů v duchu starého Říma, tajemství Orientu nebo romantické japonské tradice.

Hotelový komplex má venkovní i vnitřní bazény s termální vodou, finskou a infra saunou, turecké lázně, solarium. Vnitřní bazén má déku 25 m, teplota vody je cca 30° C. V hotelu jsou 2 restaurace, které zajišťují občerstvení pro všechny hosty.

Pobytová taxa 1,75 EUR na osobu a den - platba na místě

přihlašovací poplatek 1,50 Eur/osoba/pobyt

Pes za příplatek 20 Eur/den - nutno nahlásit při rezervaci

Check in od 14.00, check out do 10.00

Termální odpočinek v apartmánech Ocepkov Gaj****, 4 dny / 3 noci

Balíček služeb obsahuje (za apartmán):

pronájem apartmánu na vybraný počet nocí pro příslušný počet osob

volný vstup do komplexu termálních bazénů

volný vstup do sauny v hotelu Vesna

župany, povlečení, ručníky po dobu pobytu. Ručníky se mění každý den.

Poloha: V letovisku

Sport a zábava: bazén, vodní aerobic, Animační programy pro děti a dospělé.

Destinace: Terme Topolšica je velmi příjemné lázeňské středisko, obklopené nedotčenou přírodou a horami. Hotel Vesna nabízí wellness a spa centrum Zala včetně termálních bazénů a saunového světa. od roku 2010 je zde k dispozici i 27 samostatných ekologických apartmánů.

Vzhledem ke své poloze, lázně jsou v podhůří blízkých hor, je zde během zimních pobytů i možnost lyžování. Středisko Golte je vzdálené jen 20 km od Terme Topolšica. Z Mikulova je to 414 km.

WiFi zdarma: spotřebu energií, závěrečný úklid


Ubytování: apartmán

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 3 x nájem apartmánu pro příslušný počet osob, volný vstup do bazénů, volný vstup do sauny hotelu Vesna, služby dle balíčku, závěrečný úklid, spotřebu vody a energií
  • 3 x nájem apartmánu pro příslušný počet osob, volný vstup do bazénů, volný vstup do sauny hotelu Vesna, služby dle balíčku, závěrečný úklid, spotřebu vody a energií

Cena neobsahuje

  • Pobytová taxa se platí na místě - 1,75 Eur/den/os. a přihlášení 1,50 Eur/osoba - platba na místě
  • Pobytová taxa se platí na místě - 1,75 Eur/den/os. a přihlášení 1,50 Eur/osoba - platba na místě
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.10.2021)