Brixen - Barevné Dolomity a lodí po Lago di Garda

0
Angerer Alm Angerer Alm Bazén u hotelu Brixen Brixen Brixen Brixen dům K.H.Borovského Castel Tirol Dolomity a Lago di Garda Dolomity a Lago di Garda Lago di Garda z Monte Baldo Lekníny u Renonu Merano Merano Novacella Ortisei Ortisei - St. Ulrich Ritten - zemní pyramidy Sasso Lungo Schlern Val Gardena Val Gardena - Sasso Lungo Zahrady Trauttsmandorf Zámek Trauttmandorf Zámek Trauttsmandorf zámek Trauttsmandorf

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář ČiLe s.r.o.
Rybník 244, 56002 Česká Třebová

Itálie
Cena od: 8 990
V nabídce od: 17.12.2020
Kód zájezdu: 173

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Angerer:

Hotel*** Angerer:

Leží na okraji turisticky atraktivního městečka Brixen v docházkové vzdálenosti od Aquareny (vnitřní i venkovní bazény), supermarketu a historického centra města.


Vybavení hotelu: V hotelu je k dispozici restaurace, bar, trezor, wifi, wellness (vnitřní bazén, finská a infra sauna), zahrada, bar.


Pokoje: Příjemně zařízené 2–4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a TV, některé s balkónem. Jednolůžkové pokoje možné za příplatek.

Ubytování v krásném Brixenu v hotelu s krytým bazénem a výbornou kuchyní.

Každý den výlety do úchvatného okolí.

- použití relaxační zóny v hotelu (bazén, saunu, zahradu);

- 4x ubytování ve 2–4 lůžkovém pokoji s příslušenstvím v ***hotelu v Brixenu;

- příplatek za jednolůžkový pokoj: 2 500 Kč (při včasném přihlášení lze doobsadit);



- 4x polopenze (snídaně formou bufetového stolu, výborná večeře se 4 chody)

Barevné Dolomity a lodí po Lago di Garda:
Barevné Dolomity a lodí po Lago di Garda

Lago di Garda - Limone sul Garda - Malcesine - Riva del Garda - náhorní plošina Renon (Ritten) - zemní pyramidy - Schlern - Bolzano - „muž z ledu" Ötzi - Brixen - Merano - Dorf Tirol - Castel Tirolo - zámek Trauttmansdorff - Plose Val Gardena - Ortisei - Seiser Alm - Seceda:

Ubytování v krásném Brixenu v hotelu s krytým bazénem a výbornou kuchyní.

Každý den výlety do úchvatného okolí včetně Lago di Garda.


Ubytování: hotel ***

Strava: polopenze

Doprava: autokarem
Zájezdovým autobusem s WC a klimatizací.


Odjezdová a svozová místa: Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Litomyšl, Vysoké Mýto, Holice nebo Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (OMV), Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov;


+ 300 Kč/os.: Lanškroun, Svitavy, Choceň, Žamberk, Vamberk, Letohrad, Kostelec nad Orlicí, Týniště nad Orlicí, Třebechovice.





Čas odjezdu i příjezdu bude přizpůsoben trase, provozu a povětrnostním podmínkám. Je nutné počítat s odchylkou až dvě hodiny. Vše bude upřesněno v podrobných pokynech, které cestovní kancelář rozešle týden před odjezdem. Zastávky autobusu budou v souladu s platnými dopravními předpisy, maximálně po 3–4,5 hodinách jízdy v délce 15–45 minut dle potřeb řidiče.





Ostatní služby mohou být zajištěny v jazyce dané země či v angličtině. Charakter našich zájezdů určuje ke každému zájezdu průvodce, který může být klientům nápomocen.





Klienti budou služby čerpat v rámci skupiny cca 30–50 osob. Při nižším počtu zájemců než 30 osob se služba či zájezd nemusí uskutečnit.





Pro informace o vhodnosti zájezdu pro osoby s omezenou schopností pohybu se prosím obraťte na cestovní kancelář.

Program zájezdu

1. den: : Odjezd ve večerních hodinách (Česká Třebová okolo 18.00) směrem Praha, Rozvadov, Innsbruck, Rovereto.

2. den: : Ráno přijedeme do lázeňského a dostihového města Merano . Po procházce tímto historickým městem pod ledovci Ötztalských Alp vyjedeme malou lanovkou na tzv. „jablečnou" náhorní plošinu, odkud se vydáme pohodovou chůzí do malebné vesnice Dorf Tirol s rodovým hradem tyrolských hrabat Castel Tirolo. V této malebné vesničce nad roklí se ve volném čase projdeme. Odpoledne budeme pokračovat návštěvou zámku Trauttmansdorff s nejkrásnějšími zahradami Itálie. Na oblíbeném místě císařovny Sissi si v exotických zahradách budeme užívat nádherné vyhlídky, moře květů i klid u jezírka. Navečer odjezd do Brixenu na ubytování, večeře.

3. den: : Po snídani vyrazíme na výlet do údolí Val Gardena . Ze střediska St. Ulrich (Ortisei) vyjedeme lanovkou vysoko na náhorní plošinu Seiser Alm nebo na rozeklanou Secedu , kde náš čeká procházka přes rozkvetlé louky s krásnými výhledy na Sellu, Tofanu, Sassolungo, Schlern a další dolomitské vrcholy. Po sjezdu dolů se projdeme luxusním letoviskem Ortisei . Odpoledne návrat zpět do Brixenu, volno na koupání, večeře.

4. den: : Po snídani vyjedeme k jednomu z nejkrásnějších a nejhlubších alpských jezer Lago di Garda . Máme objednanou projížďku lodí ze starého městečka Malcesine s dominantou hradu Scaligero (kde byl vězněn Goethe), pod masivem Monte Baldo, přes jezero na sever do luxusního letoviska Riva del Garda, zastavíme se i v romantickém Limone sul Garda, ve městečku dlouhověkých, pod mohutným dolomitským masivem. Městečko je obtížně dostupné jinak, než z vody, proslavily ho jeho citronové háje na terasách nad jezerem. Návrat na ubytování do Brixenu na večeři.

5. den: : Volný den určený k turistice po blízkém okolí hotelu (hora Plose ) nebo ke koupání v místních lázních, na nákupy, případně k relaxaci v hotelovém bazénu či na zahradě. Zájemci mohou dojet k prastarému klášteru Novaceela (Neustift) na okraji Brixenu či se vydat s průvodcem na prohlídku města při níž uvidíme staré centrum, Dóm, Havlíčkův domek a hotel U Slona . V případě zájmu více účastníků je možné zorganizovat ochutnávku místního vína na zahradě (5 €).

6. den: : Ráno po snídani a po vyklizení pokojů vyjedeme autobusem na náhorní plošinu Renon (Ritten), kde si prohlédneme unikátní přírodní útvary připomínající obrovské houby, zvané zemní pyramidy. Odtud se nám naskytnou také překrásné výhledy na Dolomity. Odpoledne nás čeká procházka historickým centrem Bolzana . Zájemci se mohou podívat na Ötziho, legendárního „muže z ledu" , starého přes 5 000 let, ostatní si projdou rušné město a mohou si užít malebné italské uličky. Večer odjezd zpět do ČR.

7. den: : Návrat do ČR v nočních až časných ranních hodinách (Česká Třebová okolo 6.00), další dle trasy.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • dopravu zájezdovým autobusem s WC a klimatizací včetně vjezdů a parkovného; 4x ubytování ve dvou až čtyřlůžkovém pokoji s příslušenstvím v ***hotelu v Brixenu; 4x polopenze (snídaně formou bufetového stolu, výborná večeře se 4 chody); použití relaxační zóny v hotelu (bazén, sauna, zahrada); výlety uvedené v programu; služby průvodce; pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pojištění léčebných výloh ERV pojišťovny Standard + Covid (děti do 17 let: 275 Kč, dospělí: 550 Kč, senioři 70+: 1100 Kč), pojištění storna zájezdu 5 % z ceny zájezdu k pojištění LV; pobytové taxy (asi 2,5 €/os./noc, nutno platit na místě); příplatek za jednolůžkový pokoj: 2.500 Kč (při včasném přihlášení lze doobsadit); vstupné a lanovky (asi 90 €)
(Popis zájezdu byl aktualizován 18.07.2023)