Bad Kleinkirchheim - St. Oswald Skiarena - Kirchleitn Familienferiendörfer

0
Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Korutany
V nabídce od: 25.09.2020
Kód zájezdu: 4363

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: aparthotelubytování: aparthotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Nově zrekonstruované apartmány ve cca 25 starých roubenkách vzdálené cca 200 m od vleku. Za příznivých sněhových podmínek je dojezd na lyžích možný až k domu. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Vybavení: Recepce, A la Carte restaurace, bar, kavárna, WI-FI, terasa, zahrada, parkovště (dle dostupnosti), 2 suanové světy a relaxační prostor (vstup povolen pro osoby od 14 let).

Velká nově zařízená dětská herna, příslušenství pro děti jako postýlka, dětská židlička. Hlídání dětí 9-18 hod pro děti od 3 let se službou odvoz a vyzvednutí z lyžařské školy, 5 dní v týdnu (za poplatek).

Psi povoleni za poplatek na místě € 15,- / den.

Proč si vybrat právě Apartmány Dorf Grosswild:


* pouhých 250m od vleku
* dojezd na lyžích možný až k domu

Tipy na zimu - lyžování Bad Kleinkirchheim / St. Oswald:

Většina sjezdovek v tomto středisku je střední obtížnosti, v některých místech ale dosahují sjezdovky sklonu až 70 %. Pro děti a začátečníky jsou vhodné modré sjezdovky. Pro milovníky snowboardingu je připraveno u lanovky Kaiserburg několik překážek. Sjezdovka světového poháru Franz-Klammer-Abfahrt je chloubou celého střediska.




Počet vleků
26


Sedačkové lanovky
7


Gondolové lanovky
4


Vlek
15


Lanovka
0


Dětská lanovka
0


Jiné
0






Sjezdovky
103 km


Modré
18 km


Červené
77 km


Černé
8 km


Dětská
0





Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.


Ubytování: aparthotel
Standardní vybavení -nově zrekonstruované apartmány, dřevěné podlahy, zcela nové toalety a koupelny s vysoušečem vlasů, toaletní potřeby, kosmetické zrcátko, nově zrekonstruované kuchyně se sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou, myčkou na nádobí a kávovarem, kachlová kamna, TV a bezplatná wi-fi připojení ve všech apartmánech!

Apartmán "Nockberge Tal" (Dorf Grosswild), max. 2 dosp. + 2 děti do 13,9 let, 2 místnosti; předsíň, kompletně vybavená kuchyň, útulný obývací prostor s jídelním koutem a kachlovými kamny, koupelna se sprcho/WC, 2 gauče, ložnice s oddělenými postelemi, cca 35m 2 .

Apartmán "Nockberge Gipfel" (Dorf Grosswild), max. 2 dosp. + 2 děti do 13,9 let; předsíň s kompletně zařízenou kuchyní, útulný obývací prostor s jídelním koutem a kachlovými kamny, koupelna se sprchou/WC, gauč a dvoulůžko, ložnice s oddělenými postelemi, navíc fén, myčka nádobí, mikrovlnka a kávovar, cca 35 m 2 .

Apartmán "Nocknatur Gipfel" (Dorf Grosswild), 4 os., 3 místnosti; předsíň s kompletně zařízenou kuchyní, útulný obývací prostor s jídelním koutem a kachlovými kamny, 2 gauče, 1 ložnice s dvoulůžkem, 1 ložnice s oddělenými postelemi, koupelna se sprchou, WC oddělené, fén, myčka, mikrovlnka, kávovar, cca 55 m 2 .

Apartmán "Nocknatur Tal" (Dorf Grosswild), 4-6 os., 3 místnosti; předsíň s kompletně zařízenou kuchyní, útulný obývací prostor s jídelním koutem a kachlovými kamny, 2 gauče, 1 ložnice s dvoulůžkem, 1 ložnice s oddělenými postelemi, koupelna se sprchou, WC oddělené, cca 55 m 2 .

Strava: vlastní
Vlastní. Za příplatek je možné objednat snídani (formou bufetu) nebo polopenzi (snídaně formou bufetu, odpolední svačina, večeře formou bufetu). V období 06.01.-03.02. a 03.03.-02.04. je strava podávána pouze v části Dorf Kleinwild (cca 400 m od Dorf Großwild).

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.01.2021)