Stubaier Gletscher / Stubaital - Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital

0
 Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital  Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital Innsbruck KRISTALLWELTEN VE WATTENS

Zájezd pořádá

CK MAUTHNER, s.r.o.
Michalská 430/3, 11000 Praha

Rakousko / Tyrolsko
V nabídce od: 22.01.2020
Kód zájezdu: 4151

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Exkluzivní čtyřhvězdičkový Hotel Brennerspitz se nachází v obci Neustift ležící v tyrolském údolí Stubaital a nabízí rodinnou pohostinnost. Nádherná okolní příroda pak skýtá bohaté rekreační možnosti. Hotel je obklopený horskými pastvinami.

Vzdálenosti: centrum Neustift - 2 km, veřejný krytý bazén Neustift - 2 km, potraviny Neustift - 2 km, nakupování Neustift - 500 m, ledovec Stubai - 15 km

Proč si vybrat Hotel Brennerspitz**** Neustift im Stubaital

Vybavení: K dispozici je WIFI, trezor a výtah. Volně je k dispozici Wellness a pro hotelové hosty také bezplatné parkoviště. Nabídka zahrnuje také 2 výtahy, dětskou hernu, venkovní hřiště, místnost s kulečníkem, místnost se stolním tenisem a fitness centrum.

Wellness centrum 300 m2 zahrnuje nádherný krytý bazén 13x8 m, vířivku, tureckou parní saunu, parní saunu se slanou vodou, saunu, solárium, infračervenou kabinu i Kneippův chodník (masáže jsou dostupné na objednávku). V baru hotelu pak můžete v závěru každého dne strávit příjemný večer se sklenkou dobrého rakouského vína.

Děti do 12,9 let vstup do wellness pouze pod odhledem dospělé osoby. Děti do 14,9 let vstup do krytého bazénu pouze pod dohledem dospělé osoby.

Strava

Tipy na výlety:


Innsbruck


Navštivte malebné středověké centrum města s jeho podloubími, prastarými domy a světově známým Goldenes Dachl. Doporučujeme Vám i vánoční Innsbruck. Délka jízdy: 15 - 25 min.



Goldenes Dachl je symbolem Innsbrucku.



Nedaleko vzdálený Innsbruck láká, jako kulturní a společenské centrum Tyrolska a Habsburská pokladnice Alp, k mnoha zajímavým výletům: barokní šlechtické paláce na třídě Maria-Theresien-Straße, Goldenes Dachl, Hofburg a Hofkirche s "Schwarzen Mandern" a Domkirche St. Jakob jsou jen některé kulturní památky starého města, které stojí za shlédnutí.

Tajný tip: Se Stubaiskou železnicí dojedete ze Stubaitalu přímo na třídu Maria Theresien Straße, do středu města.

V okolí Innsbrucku láká svou kulturní rozmanitostí k návštěvě: basilika Wiltener Rokoko-Basilika, zámek Ambras se sbírkou umění a zbrojnicí „Wunderkammer“, křišťálové světy „ Swarovski Kristallwelten“ ve Wattens, Innsbruckí Alpenzoo a stříbrný důl „Silberbergwerk“ ve Schwazu.


KRISTALLWELTEN VE WATTENS


V křišťálovém světě „Swarovski Kristallwelten“ ve Wattens budete uneseni do třpytivého světa křišťálů.Ve Swarovski Kristallwelten se můžete dostat dovnitř křišťálu. Uvnitř vašeho putování na Vás čekají křišťály různých forem a barev. Pod režií André Hellera splynou originální interpretace známých mezinárodních umělců do jednoho zářivého kaleidoskopu barev.Swarovski Kristallwelten jsou po zámku Schönbrunn ve Vídni druhou nejnavštěvovanější památkou v Rakousku!


Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.


Ubytování: hotel ****
Prostorně upravené nekuřácké pokoje nabízí místo až pro tři osoby a na žádost je možno rezervovat i pokoje v úpravě pro alergiky.


Všechny pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, balkonem nebo terasou, minibarem za poplatek, TV, WiFi, uzamykatelnou úschovnou. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Domácí mazlíčci jsou povoleni (za poplatek). Do pokojů lze přidat dětskou postýlku (dle dostupnosti).


Jednotlivé typy pokojů:


Jednolůžkový pokoj - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 20 m 2


Dvoulůžkový pokoj - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 25 m 2


Pokoj pro 2-3 os. - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 25 m 2


Pokoj pro 2-4 os. - vana nebo sprcha, WC, balkon, cca 40 m 2

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.05.2020)