Štrbské Pleso - Hotel Toliar ***

0

Zájezd pořádá

BON TON, s.r.o.
Masarykovo náměstí 17, 75301 Hranice

Slovensko / Vysoké Tatry
Cena od: 2 970
V nabídce od: 28.07.2019
Kód zájezdu: 19120204

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: hotel se nachází v překrásném prostředí Vysokých Tater, přímo v srdci turistického střediska Štrbské Pleso. Hotel je vhodný pro individuální či rodinnou rekreaci, školící pobyty, firemní setkání, wellness a lyžařské pobyty. Vynikající poloha a dopravní spojení ke všem nejvyhledávanějším atraktivitám v oblasti.

Vybavení: recepce, hotelová restaurace, kavárna,WI-FI připojení je k dispozici ve veřejných prostorách hotelu bezplatně. Parkování pro hotelové hosty je bezplatné, ve společné, patrové hotelové garáži přímo za hotelem. V zimním období jezdí hotelový skibus ve směru do lyžařského střediska v době od 8.00 do 11.00 hod. K dispozici je také wellness centrum „Vitální svět“ s plaveckým bazénem (se slanou vodou), dětským bazénem, finskou a kanadskou saunou, parní inhalační saunou a solnou parní koupelí, masážní vanou (vstupné 10,- Euro/os./3 hodiny) a možností objednat si různé druhy masáží.

Náš názor: fantastická lokace a velmi příjemný personál, doporučujeme!

Upozornění: Minimální obsazenost standardních pokojů = 2 osoby, rodinných pokojů a studíí 4 plně platící osoby Příplatky: jednolůžkový pokoj +590,- Kč/noc, pobyt s domácím mazlíčkem +1.000,- Kč/noc, doplatek za Štědrovečerní večeři + 1.090,- Kč/dospělí a 640,- Kč/dítě do 12-ti let, doplatek za Silvestrovskou večeři a přípitek + 2.290,- Kč/dosplělí a 1.290,- Kč dítě do 12-ti let, Vitální svět 10,- Euro/os./3 hodiny Cena zahrnuje: ubytování za osobu a jednu noc se snídaní Cena zahrnuje: dopravu, pobytovou taxu 1,- Euro/osoba/noc, komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 30,- Kč/os./den


Ubytování: hotel ***
je zajištěno ve 2 - lůžkových pokojích s možností přistýlky, v rodinných pokojích pro 4-6 osob (sestávají ze dvou ložnic, v každé jsou 2 pevná lůžka, možnost ještě doplnit o přistýlku) a ve studiích pro 2 dospělé a dvě děti nebo 4 dospělé a až dvě děti s vlastní kuchyňkou. Každý pokoj, rodinný pokoj a studio má vlastní sociální zařízení (SWC), TV-SAT a telefon. Pobyt je možný také s domácím mazlíčkem (menší pes nebo kočka).

Strava: snídaně
snídaně formou bufetu, lze dokoupit večeře formou bufetu (při nízké obsazenosti hotelu mohou být večeře servírované - výběr ze 4 menu o 4 chodech)

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 03.10.2019)