Forio - Rezidence La Palummera ***

0
Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera Rezidence Palummera

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Itálie / Ischia
V nabídce od: 28.03.2019
Kód zájezdu: 19IT0092

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Elegantní nová rezidence se skládá ze dvou budov, které jsou umístěny v krásné upravené zahradě s olivovým hájem a ovocným sadem. Rezidence se nachází v části letoviska Forio - Cava dell´isola nad stejnojmennou písečnou pláží, jen několik minut od známéhotermálního parku Poseidon.

Vzdálenost od moře: asi 150 m

asi 1 500

Pláž: Písečná: pláž Cava dell´Isola je vzdálená asi 150 m od rezidence, je dostupná privátním sestupem od rezidence. Asi 400 m leží pláž Citara.

Vybavení: Zahrada, společná prádelna s pračkou, žehlicí prkno a žehlička, internet zdarma v apartmánech i na recepci na PC, vnitřní parkoviště (zdarma). K dipozici je také 1 slunečník/apartmán.

Sport a zábava: Na pláži různé vodní sporty. Centrum historického městečka Forio skýtá množství společenského vyžití.

Doporučujeme: Castello Agaronese: mohutná pevnost z 14. st. Sloužila jako pevnost ochraňující obyvatele před piráty. Ostrov Capri: lodní výlet na romantický ostrov. Pompeje a Herculaneum: antické osady, jižně od Neapole. Unikátní doklad o každodenním životě starých Římanů.

Informace: check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Pobyt s domácími mazlíčky není povolen.
Neakceptují se kreditní karty.


Ubytování: apartmán
Celkem 15 apartmánů má vlastní příslušenství, vybavený kuchyňský kout, TV a telefon, WiFi připojení, na vyžádání možnost klimatizace (za poplatek). Apartmány mají vlastní terasu či společný venkovní prostor k posezení.

MONO 3

Obsazenost 2-3 osoby, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1 osobu, vyvýšený prostor s manželským lůžkem, kuchyňka, venkovní prostor k posezení. Za poplatek možnost klimatizace.

MONO 4

Obsazenost 3-4 osoby, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vyvýšený prostor s manželským lůžkem, kuchyňka, venkovní prostor k posezení. Za poplatek možnost klimatizace.

BILO 4

Obsazenost 2-4 osoby, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 lůžky, kuchyňka. V některých apartmánech jsou ložnice odděleny závěsem. Venkovní posezení. Za poplatek možnost klimatizace.

BILO 5

Obsazenost 3-5 osob, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice se 2 lůžky, kuchyňka, 2x soc. zařízení. Prostorné venkovní posezení. Za poplatek možnost klimatizace.

Strava: vlastní
Vlastní.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 02.04.2019)