Nassfeld - Das Kleine Feriendorf

0
Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf Das Kleine Feriendorf

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Rakousko / Nassfeld Hermagor
V nabídce od: 02.07.2018
Kód zájezdu: 19ZA0003

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Zateplené chatky Das Kleine Feriendorf jsou umístěny na klidném, vyvýšeném místě s krásným výhledem na okolní hory a sjezdovky, v blízkosti centra vesničky Jenig, asi 4 km od známého lyžařského střediska Nassfeld, skibus ZDARMA je vzdálený asi 400 m od chatek. Okolí nabízí také sportovní vyžití pro běžkaře.

Vybavení: Zařízené chatky s výhledem na rakouské Alpy, stolní tenis, společná pračka, sušička, parkování, wi-fi připojení (za poplatek).

Sport a zábava: Vlek: asi 4 km

Nástup: check-in: 16:00-22:00 hod. / check-out: 10:00 hod.

Další informace: Pejsci jsou zde vítáni! V ceně je zahrnutý i následující servis pro Vašeho pejska: deka, 2 misky a 4 stanoviště se sáčky. 1x týdně pořádají majitelé střediska výlety se psy do hor - sami mají 4 psy a může se k nim kdokoliv připojit.

V_text: Lyžařské středisko Nassfeld asi 4 km, skibus ZDARMA: asi 400 m.


Ubytování: apartmán
Das Kleine Feriendorf nabízí ubytování v 5 a 6-lůžkových plně vybavených apartmánech ve stylu chatek. Apartmány jsou s kuch. koutem, TV/SAT, soc. zařízením a balkonem s posezením. Bližší popis jednotlivých typů apartmánů naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

BGW 5

Obsazenost 5 osob - asi 60 m2, jedna ložnice se 2 lůžky, jedna ložnice se 3 lůžky (v patře), obývací místnost s krbem, kuch. kout, soc. zařízení, balkon s posezením.

BGW 6

Obsazenost 6 osob - asi 80 m2, jedna ložnice se 2 lůžky, jedna ložnice se 4 lůžky (v patře), obývací místnost s krbem, kuch. kout, soc. zařízení, balkon s posezením.

Strava: vlastní
Vlastní. Možnost dokoupení snídaně nebo polopenze. Možnost využití donáškové služby pečiva (denně čerstvé pečivo přímo z pekárny) a dalších stravovacích služeb v areálu - svačiny, uzeniny, víno, lihoviny, atd.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 02.04.2019)