Santa Marina Beach ****

0
Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach **** Foto - Santa Marina Beach ****

Zájezd pořádá

CK Bulgariatour
Vinohradská 34/30, 12000 Praha 2

Řecko / Agia Marina
V nabídce od: 21.12.2017
Kód zájezdu: 18LCRE08 3407

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Santa Marina Beach je ideálně umístěný na dlouhé písečné pláži v oblíbeném letovisku Agia Marina. Je rozdělen do dvou komplexů. Plážový komplex přímo u pláže za příplatek a bazénový komplex, který má přístup na pláž přes podzemní tunel, je od pláže vzdálený cca 100 m. Od historického městečka Chania je vzdálený cca 8 km.

Pláž: Vzdálenost - přímo u pláže (10-100 m dle umístění pokoje) písečná s pozvolným vstupem, lehátka a slunečníky za poplatek 5 €/set, plážové osušky zdarma (vratná kauce), vodní sporty za poplatek.

Informace k dětské ceně : Dítě nesmí dosáhnout uvedeného věku v době návratu do ČR. Např. přistýlka dítě 2-12 let - cena platí pro dítě ve věku 2-11,99 let, tzn. dítě nesmí dovršit 12ti let v době návratu.

Další ujednání : V Řecku je nově zavedena povinnost hradit pobytovou taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem přímo na recepci hotelu.


Ubytování: hotel ****
2+1 Hotel

Dvoulůžkový a třílůžkový pokoj, možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, klimatizace, vysoušeč vlasů, sat. TV, balkon nebo terasa. Wi-Fi připojení za poplatek. Bezpečnostní schránka za poplatek. Mini bar za poplatek. Výhled na bazén za příplatek 160 Kč/osoba/den. Budova u pláže (front beach) za příplatek viz ceník.

Maximální obsazení pokoje : Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 2 děti. Třílůžkový pokoj (TRP): 3 dospělí.

Vybavení hotelu : Vstupní hala s recepcí 24 hod., hlavní restaurace s terasou, restaurace a la carte Azzuro, bar u bazénu, lobby bar, bar na pláži, minimarket, dětské hřiště, dětský klub, animační programy pro děti i dospělé, bazén pro dospělé, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Strava: polopenze
POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře. Dopolední a odpolední občerstvení (např. kanapky, zmrzlina, sendviče, pizza). Neomezená konzumace vybraných nealkoholických nápojů, alkoholických nápojů a koktejlů (10:00-23:00). Lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Dress code je vyžadován u večeře. Cena All inclusive dospělý 500 Kč/den, dítě 2-12 let 250 Kč/den.

Doprava: letecky
Letecká společnost Travel Service (Smart Wings). Předpokládaný letový řád: linka QS 1110/1, Praha 04:55 - 08:40 Chania 09:25 - 11:20 Praha. Časy LT. Povolená hmotnost zavazadel 15 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Fitnes, plážový volejbal, vodní aerobic, stolní tenis
  • Leteckou přepravu Praha-Chania-Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, ubytování 7/10/11 nocí, transfer z letiště do hotelu a zpět, stravování dle ubytování, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • Wi-Fi připojení v prostorách recepce a lobby, internetový koutek, masáže, prádelna
  • Volitelné cestovní pojištění K3S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu. Dále pobytovou taxu, která se platí přímo v ubytovací kapacitě
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.08.2018)