Marina di Camerota - Villaggio Macinelle ***

0
Rezidence Macinelle Bar Bazen Bazen s lehatky Kuchyne Loznice Obyvaci pokoj Plaz Vyhled z terasy

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Itálie / Kampánie
V nabídce od: 09.12.2017
Kód zájezdu: 18IT0030

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Villaggio Macinelle sa nachází ve městě Marina di Camerota v Národním parku Cilento. Komplex je zasazen do nádherného přírodního prostředí. Písečné pláže a křišťálově průzračná voda jsou lákadlem na komfortní dovolenou pro rodiny s dětmi a mladé páry nebo skupinky. Toto místo doporučujeme k pobytu těm, kteří vyhledávají krásnou přírodu a sportovní aktivity. Do centra letoviska se dostanete asi po 10 min. chůzi. Naleznete zde řadu kavárniček, restaurací a obchůdků s potravinami a se suvenýry.

Vzdálenost od moře : asi 50 m od střediska.

asi 150

Pláž: Písečná: asi 50 m od střediska, plážový servis v ceně (1 slunečník a 2 křesílka/AP, od 3 řady od moře).

Vybavení: Recepce, bazén (v provozu 10:00-14:00 a 16:00-19:00 hod.), bar, pizzerie. Ve městě kavárničky, obchody. Bohatý kulturní a společenský život.

Sport a zábava: Fotbal, horská kola, volejbal, plážové atrakce, volejbal, rybaření, plavání, půjčovna loděk. Pro děti: hřiště na míčové hry, prolézačky, skákadla, pískoviště.

Doporučujeme: Národní Cilentský park: členité pobřeží s úseky dlouhých pláží pokrytých jemným zlatavým pískem. Neapol: město muzeí. Azurová jeskyně: vzdálena asi 10 min. plavby motorovým člunem. Villaggio Micinelle je ideálním výchozím bodem pro exkurze do Pompejí (130 km), archeologického naleziště Paestum (60km), Velia (25 km) či ostrova Capri.

Informace : check-in: 16.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Klubová karta zahrnuje: vstup do bazénu, využívání společenských prostor, miniklub pro děti 3-10 let, večerní zábavní program.
Na místě může být vyžadována pobytová taxa (cca do 3 EUR/os./den).


Ubytování: apartmán
Vkusně zařízené apartmány s kuchyňkou se sporákem a ledničkou, jídelním koutem a vlastním soc. zařízením. Většina apartmánů má terasu s výhledem na moře.

MONO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a manželským lůžkem, kuchyňský kout na kryté verandě, sociální zařízení, TV.

BILO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout, sociální zařízení, TV, veranda.

TRILO 5

obsazenost 3 až 5 osob, obývací místnost s rozkládacím gaučem pro 1 osobu, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky (může být palanda), kuchyňský kout, sociální zařízení, terasa, TV.

Strava: vlastní
Vlastní, možnost využití bohaté nabíky místích restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 15.12.2017)