Meganissi - MEGANISSI **+

0
Meganissi_meganissihotel_01.JPG Meganissi_meganissihotel_02 Meganissi_meganissihotel_03.JPG Meganissi_meganissihotel_04.JPG Meganissi_meganissihotel_05.JPG Meganissi_meganissihotel_06.JPG Meganissi_meganissihotel_07.JPG Meganissi_meganissihotel_08.JPG Meganissi_meganissihotel_09.JPG Meganissi_meganissihotel_13.JPG Meganissi_meganissihotel_14.JPG Meganissi_meganissihotel_15.JPG Meganissi_meganissihotel_16 Meganissi_meganissihotel_17.JPG Meganissi_meganissihotel_18.JPG Meganissi_meganissihotel_19.JPG pokoj standard pokoj superior pokoj superior

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Meganisi
V nabídce od: 24.11.2017
Kód zájezdu: meg-meg

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Menší rodinný hotel stojí uprostřed starobylé vesničky Katomeri přímo u malé návsi, kde je kostelík a domky místních obyvatel. V okolí je řada krásných neorganizovaných pláží Mikro Limonari, Megalo Limonari, Fanari, Pasoumaki. Od hotelu je krásný výhled na moře a záliv Atherinos. Hotel je obklopený zelení a olivovými sady. Dá se zde předpokládat klidné prostředí. Hotel má mikrobus a zajišťuje pro své hosty zdarma dopravu na pláž a z pláže. V nedalekém centru ostrova Meganissi Vathi, kam se dostanete pěšky asi za 15 minut z kopce, jsou taverny, bary a obchody. Hotel zajišťuje transfery k trajektům, které připlouvají z Nidri.

Vzdálenosti od pláže Mikro a Megalo Limonari: cca 2 km
od pláže Fanari a Pasoumaki: cca 3 km
od centra Vathi: 1 km

Shrnutí : Velmi pěkné ubytování s krásným bazénem a výhledem do zeleně a na moře bude vyhovovat všem, kteří mají rádi malá sídla s komorní atmosférou staré vesničky a pečlivým servisem majitelů hotelu.


Ubytování: hotel **+
Informace o ubytování : pokoje standard
2-3 lůžka
snídaně

pokoje superior
2-3 lůžka
snídaně

Dvoulůžkové pokoje mají dvě lůžka nebo manželskou postel. Třílůžkové pokoje mají zpravidla manželské lůžko a další lůžko. V hotelu jsou také pokoje superior. Z prostorných zastíněných balkónů pokojů je výhled na moře, výhled na moře zastíněný zelení, výhled do zahrad nebo k bazénu. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, malou ledničkou a klimatizaci. Pokoje superior mají navíc set na kávu a TV. Ve společenských prostorách je Wi-Fi. Hotel má krásný velký bazén.

Strava: snídaně
Rozšířená kontinentální snídaně podávaná formou bufetu v hotelové restauraci nebo na terase hotelu. V hotelu nebo v bazénovém baru je možné si objednat (platba na místě) nápoje a menší občerstvení včetně salátů a večeře, kterou připravuje maminka majitele. Hotel je vyhlášený výbornou domácí kuchyní. Řada potravin, ze kterých se jídlo připravuje, je z vlastních zdrojů.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 14.08.2018)