Baška Voda - Apartmány Baška Voda ***

0
Typve foto Baska Voda Baska Voda Baska Voda Typve foto Typve foto Typve foto

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko / Baška Voda
V nabídce od: 22.11.2017
Kód zájezdu: 18HR0065

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Apartmánové domy ("no name") jsou různě rozmístěny po exkluzivním letovisku Baška Voda ve vzdálenosti cca do 500 m od moře a cca 500 m od centra letoviska, které nabízí bohaté denní i noční kulturní a společenské vyžití.

Vzdálenost od moře : do 500 metrů od apartmánů.

500

Pláž: Oblázková: do 500 m od apartmánů. Pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Standardně vybavené studia a apartmány s příslušenstvím. Součástí každého apartmánu je kuchyňka s ledničkou a sporákem, jídelní kout, vlastní soc. zařízení, většinou balkon nebo terasa.

Sport a zábava: Letovisko nabízí široké sportovní a plážové vyžití, plážové míčové hry, vodní sporty – skútry, banán, lodě. V centru restaurace, vinárny, diskotéky, bohaté noční i denní kulturně-společenské vyžití.

Doporučujeme: Trogir: starobylé město zařazené organizací UNESCO do seznamu památek kulturního dědictví. Split: největší město na chorvatském pobřeží, mimořádně bohaté na kulturní památky. Dubrovník: nejnavštěvovanější turistické místo na chorvatském Jadranu. Zařazené do seznamu kulturního dědictví UNESCO. Park přírody Biokovo: chráněný park je skalnatou pobřežní oblastí s jedinečnými přírodními rysy. Medžugorje: poutní místo, místo plné lásky, místo plné radosti a milosti. Místo nazvané „zpovědnicí světa“. Lodní výlet s fishpiknikem: půldenní nebo celodenní výlet lodí podél pobřeží či na okolní ostrovy, spojené s ochutnávkou místních specialit.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.


Ubytování: apartmán
Apartmány Baška Voda nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Nabízíme Vám možnost ubytování ve 2 až 3-lůžkových studiích a ve 3 až 6-lůžkových apartmánech, bližší popis každého typu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

MONO 2

Studio pro 2 osoby, ložnice s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

MONO 3

Studio pro 3 osoby, ložnice s manželským lůžkem a jedním samostatným lůžkem, s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

BILO 3

Apartmán pro 3 osoby, ložnice s manželským lůžkem, kuchyňský kout s možností 3 lůžka, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

BILO 4

Apartmán pro 4 osoby, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost se dvěma lůžky a s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

TRILO 4

Apartmán pro 4 osoby, dvě ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

TRILO 5

Apartmán pro 5 osob, dvě ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s 1 lůžkem a s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

TRILO 6

Apartmán pro 6 osob, dvě ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost se 2 lůžky a s kuchyňským koutem, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

QUADRI 6

Apartmán pro 6 osob, tři ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem s možností přistýlky, soc. zařízením, TV/SAT, klimatizace, balkon.

Strava: vlastní
Vlastní. Možnost využití bohaté nabídky místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 06.12.2017)