Laigueglia-Savona - Rezidence Paradiso **

0
Rezidence Paradiso je obklopena piniovými borovicemi Historicke centrum letoviska Laigueglia Interier Loznice Plaz Pohled na rezidenci Vkusne zarizeny apartman

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Itálie / Ligurie
V nabídce od: 21.11.2017
Kód zájezdu: 18IT0089

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Tato třípatrová rezidence byla kompletně zrenovována a nabízí aparmány s výhledem na moře. Rezidence Paradiso je situována v okouzlujícím městečku Laigueglia na západě Ligurské riviéry, asi 2,5 km od města Alassio. Zde jsou nesčetné možnosti kulturního vyžití, historické a architektonické památky a dlouhá pláž s bílým pískem - opravdový skvost Riviéry.

Vzdálenost od moře : asi 20 m od rezidence

Pláž: Písečná: přímo u střediska. Pláž je vybavena převlékacími kabinkami a různými zařízemími pro sportovní vyžití.

Vybavení: Recepce, společenský sál s TV/SAT, čítárna, terasa na opalování s posezením, výtah a garáž (za poplatek).

Sport a zábava: Hosté si na pláži mohou zahrát beach volejbal nebo vyzkoušet jiné vodní a plážové sporty. Pro děti: dětský koutek v piniovém háji s houpačkami, skluzavkami a pískovištěm.

Doporučujeme: Janov: hlavní město regionu; katedrála San Lorenzo, kostel El Gesú, palác San Giorgio, kde napsal ve vězení Marco Polo svůj Milión a rodný Kolumbův dům.
Cinque Terre: unikátní oblast typických přístavních vesniček (UNESCO).

Cervo: jedna z nejkrásnějších přímořských vesnic, kostel San Giovanni Battista nad mořem, ALBENGA, stará obchodní čtvrť obklopená hradbami, baptisterium s fragmenty mozaik.

Informace : check-in: 17.00-20.00 hod. / check-out: 10.00 hod.


Ubytování: apartmán
Kapacita : Apartmán pro 2 osoby: 5
Apartmán pro 3 osoby: 5
Apartmán pro 4 osoby: 5
Celkem osob: 45

Příjemné a kompletně vybavené apartmány s klimatizací, TV/SAT, balkonem s výhledem na moře (přímý nebo boční), vybaveným kuchyňským koutem s elektrickým vařičem. Bližší popis každého apartmánu naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

MONO 2

Apartmán pro 2 osoby: (cca 23-28 m2), obývací pokoj s kuchyňkským koutem, dvoulůžková rozkládací pohovka, vlastní sociální zařízení, balkon.

MONO 3

Apartmán pro 3 osoby: (cca 23-28 m2), obývací pokoj s kuchyňkským koutem, dvoulůžková rozkládací pohovka, rozkládací křeslo pro 1 osobu nebo jednolůžko, vlastní sociální zařízení, balkon.

BILO 4

Apartmán pro 4 osoby: (cca 36 m2), obývací pokoj s kuchyňkským koutem, dvoulůžková rozkládací pohovka nebo rozkládací pohovka pro 1 osobu a jednolůžko, ložnice s manželským lůžkem, vlastní sociální zařízení, balkon.

Strava: vlastní
Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací a pizzerií.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 20.12.2017)