Niforeika - NIFOREIKA BEACH ***

0
recko-niforeika-niforeika-beach-23 recko-niforeika-niforeika-beach-01 recko-niforeika-niforeika-beach-02 recko-niforeika-niforeika-beach-03 recko-niforeika-niforeika-beach-04 recko-niforeika-niforeika-beach-05 recko-niforeika-niforeika-beach-06 recko-niforeika-niforeika-beach-07 recko-niforeika-niforeika-beach-08 recko-niforeika-niforeika-beach-09 recko-niforeika-niforeika-beach-10 recko-niforeika-niforeika-beach-11 recko-niforeika-niforeika-beach-12 recko-niforeika-niforeika-beach-14 recko-niforeika-niforeika-beach-15 recko-niforeika-niforeika-beach-16 recko-niforeika-niforeika-beach-17 recko-niforeika-niforeika-beach-18 recko-niforeika-niforeika-beach-19 recko-niforeika-niforeika-beach-20 recko-niforeika-niforeika-beach-21 recko-niforeika-niforeika-beach-22

Zájezd pořádá

VIAMARE, s.r.o.
Francouzská 16, 12000 Praha

Řecko / Peloponés
V nabídce od: 14.11.2017
Kód zájezdu: nif-nifbeach

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v tradiční vesničce Niforeika nedaleko města Patras v oblasti Achaia na Peloponéském poloostrově. Hotel je obklopen svěží zelenou krajinou a díky své poloze na skále nad pláží nabízí úchvatné výhledy na záliv Patras. Hotel se nachází na perfektínm místě, které je ideálním výchozím bodem za poznáním poloostrova a jeho kultury spolu s historií. Navštívit tak můžete například Atény (240 km), archeologická naleziště Olympie (93 km) a známé Deplhi (140 km), ale i přírodní zajímavosti jako les Strophilia a jezero Tsivlos.

Vzdálenosti od pláže: cca 50 m
od letoviska Kato Achaia: cca 4 km
od města Patras: cca 32 km
od letiště Araxos: cca 16 km

Pláž: Z hotelové zahrady vede přímý přístup po schodech k oblázkové pláži s pozvolným vstupem do křišťálově čistého moře. Pláž je vybavena lehátky a slunečníky, které jsou přes den zdarma v případě konzumace na baru.

Shrnutí : Hotel je ideálním místem pro trávení klidné dovolené, ale i skvělým výchozím bodem pro návštěvníky, keří rádi objevují krásy a historii Řecka.


Ubytování: hotel ***
Informace o ubytování : 2-3 lůžka
soft all inclusive

Vybavení a služby hotelu : V hotelu se nachází recepce, 2 restaurace, bar, TV místnost, venkovní bazén s barem, dětský bazén, dětské hřiště, fitness centrum. K dispozici je klimatizace, Wi-Fi připojení a trezor.

Vybavení pokoje : Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky (dítě 2 - 12 let nebo dospělá osoba) s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV/SAT, telefonem, fénem, chladničkou a terasou nebo balkonem s výhledem na moře nebo do zahrady.

Strava: all inclusive
Stravování soft all inclusive dle popisu:

Snídaně: od 08:00 do 10:00 - formou bufetu
Obědy: od 13:30 do 15:00 - formou bufetu. K dispozici je salát, variace hlavních jídel, ovoce, dezerty, voda.
Víno, pivo pouze během oběda a v restauraci.

Od 15:30 do 17:00 podávání kávy a čaje, džusů a drobného občerstvení (sladkosti, toasty).

Večeře od 19:00 do 21:00 - formou bufetu. K dispozici je salát, variace hlavních jídel, ovoce, dezerty, zmrzlina, voda.
Pivo, víno pouze během večeře a v restauraci.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 14.08.2018)